Şimdi Ara

Türk gençlerinin hiç bir imkanı yok! (kanıtsız) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
611
Cevap
7
Favori
21.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
360 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Öncelikle yaş 37 bunu.söyleyerek başlamamin sebebi genelde polyanacilik oynayanların ergen veledler oluşu. Bir defa ya herturlu imkan var ya gençler değerlendiremiyo ya. Kardeşim imkan maalesef parayla olur. Millet eti bile ayda 1 kere.görüyor sinemaya tiyatroya gitmek hayal hayatın gerçekleri dizilerdeki gibi değil..

Beni kast ediyorsan yaş 28 ve Üniversite yemekhanelerinde her gün et çıkar. Ücretsiz sinema, yazın olunca açık hava sinema ektinlikleri düzenlenir, dün Hacettepe'de vardı diye duydum mesela.

Hayal değil gerçekler, her gün yaşadığımız şeyler bunlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    Ne yemekhaneymiş be gora filmindeki havalandırma gibi her şeyln çözümü :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: ASAP Rocky

Ahahah güzel trollsun Theologist takdir ediyorum :)

Trollük bir durum yok, ha olsa bile şizofreni kadar ciddi bir sorun değil sanırım.

Trol başkalarının konularını sabote edene, sürekli aynı çemberde dönüp ne kendisine ne başkasına hiç bir fayda sağlamayana denir diye biliyorum. Yanlış mı yoksa?

Dostum adama demissin ama bence asıl şizofren gerçekten sensin. Sürekli birşeyler kanıtlama peşindesin devamlı biseler yapayım takdir edileyim derdindesin kendi "karakterine" güvenmeyen insanlarda baş gösteren kronik bir hastalık seninde içinde bulunduğun ibu modelin amacı esasen fark edilmek, adam yerine konmaktır. bir kere dikkatinizi çekmeyi başarır da, olumsuz bile olsa bir tepki alsa, küfür işitse varlığı onaylanacaktır çünkü. ünlü psikolog watzlawick'in "en acı ve ızdırap verici bedensel işkence bile umursanmamaya yeğdir, çünkü bedensel işkence yapan, işkence yaptığı kişinin varlığını kabul etmiş olmaktadır" sözlerini ve tespitini doğrularcasına çırpınan bir insansın aslında senin gibi insanları kendileriyle başbaşa bırakmak yapılabilecek en doğru harekettir,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    Theologistin fotoğraf albümü ve projelerine baktınız mı hocam? Çok başarılı ve mutlu birisi (!) hatta konuşma ss lerinede bakmanız lazım :)

• quote:

quote:

quote:

Ahahah güzel trollsun Theologist takdir ediyorum :)

Trollük bir durum yok, ha olsa bile şizofreni kadar ciddi bir sorun değil sanırım.

Trol başkalarının konularını sabote edene, sürekli aynı çemberde dönüp ne kendisine ne başkasına hiç bir fayda sağlamayana denir diye biliyorum. Yanlış mı yoksa?

Dostum adama demissin ama bence asıl şizofren gerçekten sensin. Sürekli birşeyler kanıtlama peşindesin devamlı biseler yapayım takdir edileyim derdindesin kendi "karakterine" güvenmeyen insanlarda baş gösteren kronik bir hastalık seninde içinde bulunduğun ibu modelin amacı esasen fark edilmek, adam yerine konmaktır. bir kere dikkatinizi çekmeyi başarır da, olumsuz bile olsa bir tepki alsa, küfür işitse varlığı onaylanacaktır çünkü. ünlü psikolog watzlawick'in "en acı ve ızdırap verici bedensel işkence bile umursanmamaya yeğdir, çünkü bedensel işkence yapan, işkence yaptığı kişinin varlığını kabul etmiş olmaktadır" sözlerini ve tespitini doğrularcasına çırpınan bir insansın aslında senin gibi insanları kendileriyle başbaşa bırakmak yapılabilecek en doğru harekettir,

Öyle bir niyetim olsa Face, Instagram aktif kullanırdım. İlgisi olmayan bağlamlar kuruyorsun, ama sen insan olmanın aslında bir düşünce gerektiren olgu olduğunun aksini ispat ettiğini sanarak kişisel saldırı içine giriyorsun yine.

Fikirlerim varsa gerekçeleri ile birlikte sunmam sende neden şizofren olduğum algısını yarattı ki?

Bu forumda 360 kişi tarafından bloklandım, yediğim hakaretlerin haddi hesabı zaten yok. Bunu neden umursayayım, düşüncelerimi ifade etmeye neden engel olsun?

Ne diyorsun? Farkındalık yaratamayacaksam hem kendimde hem çevremde yaşamamın anlamı ne?

Yazdıkların temelsiz tespitlerden öteye gitmiyor. Ortaya sunduklarıma diyecek bir şey kalmayınca herkes gibi çareyi kişisel saldırıya çevirerek ezme çabası içine girdin ama nafile.

• quote:

Theologistin fotoğraf albümü ve projelerine baktınız mı hocam? Çok başarılı ve mutlu birisi (!) hatta konuşma ss lerinede bakmanız lazım :)

Gerek yok hocam zaten var olan ekonomik, ekolojik ya da sosyal sistemin bir şekilde kustuğu, varlığını reddettiği ve belli bir süre içinde doğal seleksiyon vasıtasıyla elimine edeceği yüksek ihtimal dahilinde olan canlılardır bunlar. kendilerinin de bildiği ama kabullenmekten korktukları kaçınılmaz sonlarına kavuşana kadar çaba sarfederler. cnbc-e'nin bir dönem yayınladığı ally mcbeal dizisindeki elaine karakteri bu türün güzel örneklerinden biridir..

• Bu konuda katılıyorum 100binden sonraki adamın müh olsa nolur olmasa nolur bu ülkede okuyan ünilerin yüzde 70i boşa okuyor haberleri yok

• quote:

Buradan vurduğunu mu sanıyorsun anlamadım ki? Derdiniz ne benim kişisel hayatımla? Kendimce mutluyum evet, ama bu neden benim söylediklerimin ötesine geçiyor sizin algınızda?

Neden ortaya koyulanları çürütmüyor da lafı benim özel hayatıma getiriyorsunuz?

Özel hayatımı konuştuğunuz ve konuyu kişiselleştirdiğiniz için o resimleri ve Ss'leri attım.

• Polyannacılık oynayan Theologist'e iyi bir cevap olur umarım bu konu
  • ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    Sistem içinde yer edinme kaygısı gütmediğini söylüyor ama forumda açtığı konular tam aksini destekler nitelikte zaten. Kaçınılmaz son belli ya bir yerde maaşlı işe başlayacak ya da daha kötüsü. Ben insana değer veriyorum ama arkadaş kendisini değersiz hale getiriyor üstelik değerli hale getirdiğini sanarak yapıyor bunu, birileri milyarlarla oynarken bu kişi theologistte olsa kütüphanede uyumak zorunda değil. Theologist bundan mutlu olduğunu söyleyebilir ama bu sığ görüşlülükten başka bir şey değil. Sisteme sistemden kaçarak karşı gelinmez sistemin içinde durarak karşı gelebilirsin, Tıpkı Marx'ın borsadan para kazanması gibi

• quote:

quote:

Gerek yok hocam zaten var olan ekonomik, ekolojik ya da sosyal sistemin bir şekilde kustuğu, varlığını reddettiği ve belli bir süre içinde doğal seleksiyon vasıtasıyla elimine edeceği yüksek ihtimal dahilinde olan canlılardır bunlar. kendilerinin de bildiği ama kabullenmekten korktukları kaçınılmaz sonlarına kavuşana kadar çaba sarfederler. cnbc-e'nin bir dönem yayınladığı ally mcbeal dizisindeki elaine karakteri bu türün güzel örneklerinden biridir..

Vay be sosyolojik analizle birlikte benim psikolojik sentezimi de yapacak kadar kendini aşmışsın. Tebrik ederim.

Gelecekten endişe duymaya ne gerek var? Zaten herkesin bir sayılı günü var, sen istediğin karakter ismini verebilirsin çabalayanlara, gelecekte kimin ne kadar rolü olacağını kestirmek senin sosyolojik çıkarımlarınla ne kadar tutarlı olacak göreceğiz.

Senden başka kimse rl hesaplarını atmıyor çünkü kimsenin rl herhangi bir şeyi tatmin etme isteği yok. Forum ortamının amacıda bu zaten. Kendine hakim olup atmayıver sende

• 5Maverick2 kullanıcısına yanıt
    Eğitim yok bu söylediklerinizin hepsine sebep bu özel sektör olmasa şuanda Türkiye ya savaştaydıı ya da iflas etmiş bir ülke.. üretim yok bir insana 1 kg bugday vererek (ki o bile rusyadan geliyor) teşefpn alamazsın

Sayılı günün olduğunu biliyor ve bu küçük hayatı yaşamayı kabul ediyorsun öyle mi? Durum çok kötü theologist

Çünkü sen başlı başına sosyolojik bir vakasın..

• quote:

Sistem içinde yer edinme kaygısı gütmediğini söylüyor ama forumda açtığı konular tam aksini destekler nitelikte zaten. Kaçınılmaz son belli ya bir yerde maaşlı işe başlayacak ya da daha kötüsü. Ben insana değer veriyorum ama arkadaş kendisini değersiz hale getiriyor üstelik değerli hale getirdiğini sanarak yapıyor bunu, birileri milyarlarla oynarken bu kişi theologistte olsa kütüphanede uyumak zorunda değil. Theologist bundan mutlu olduğunu söyleyebilir ama bu sığ görüşlülükten başka bir şey değil. Sisteme sistemden kaçarak karşı gelinmez sistemin içinde durarak karşı gelebilirsin, Tıpkı Marx'ın borsadan para kazanması gibi

Marx'ın kuramlarını okurken çok üstten okumuşsun, ve bu çok belli oluyor, içselleştirmemişsin evrim gerçeğini bile.

Benim nerede nasıl olacağımı kendim bile bilmiyorken ne zaman nerede ne yapacağımı siz nasıl kestirebiliyorsunuz da bu kadar yargılarla hayatımın çıktısını elde ediyorsunuz?

Bir adım kalmadığını nereden biliyorsun milyarder olmama? Çünkü şimdiki projenin Facebook'tan çok daha yenilikçi olduğunu bilmen bile yeterli olur ki amacım asla milyarder olmak olmadı.

Bunu ifade etme gereği bile bence saçma.

Ben mutluyum evet, Mısır'da çölde geceledeğimde de mutluydum. Aksaray'da 5 yıldızlı otelde gecelediğimde de mutluydum, Marmaris'te tatil köyünde kalırken de mutluydum, Kemer'de mağara'da gecelediğimde de mutluydum, Almanya'da Schloss'ta kaldığımda mutluydum, Batum'da Botanik parkta kaldığımda'da mutluydum, Hollanda'da Venlo kentinde çadır attığımda da mutluydum, Diyarbakır'da tarihi surların içinde gecelediğimde de mutluydum.

Derdiniz ne?

• quote:

Sayılı günün olduğunu biliyor ve bu küçük hayatı yaşamayı kabul ediyorsun öyle mi? Durum çok kötü theologist

Hayatın büyük olduğunu mu sanıyorsun? 100 Yıllık hayat ne kadar büyük olabilir ki? Çocukluk ve yaşlılığı çıkarınca elinde ne kalıyor? Şimdi geldiğin noktayı yazmaya başlasan kaç sayfa yazabilirsin?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kapatıyoruz35

Türk genci mi Türk insanının yarısı eti bayramdan bayrama yiyor

Üniversitelerde istisnasız her gün et yemeği çıkıyor. Bazılarında 1 Lira bazılarında 2.5 Lira dört çeşit yemek.

Lisede okuyan gelisme caginda olan cocuklar napsin aileleri varlikli degilse.Etin kilosu olmus kac para, devlet 4 sene surecek okulda 2 liraya iyi yemek cikarsa ne.Devletin genel olarak vatandasina sundugu olanaklarda sikinti var diyebiliriz.

Ayrica su muhtesem et yemeginin resmini atarsin bir ara.Denk getirmesi zor degildir sik sik cikiyormus ne de olsa

Ankarayi bilmem ama osman gazide okuyan arkadasim yemeklerden pek memnun degil, ha o kadar ucuza yemek olunca zehirlemedigi surece yerim sikinti degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Greggs

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kapatıyoruz35

Türk genci mi Türk insanının yarısı eti bayramdan bayrama yiyor

Üniversitelerde istisnasız her gün et yemeği çıkıyor. Bazılarında 1 Lira bazılarında 2.5 Lira dört çeşit yemek.

Lisede okuyan gelisme caginda olan cocuklar napsin aileleri varlikli degilse.Etin kilosu olmus kac para, devlet 4 sene surecek okulda 2 liraya iyi yemek cikarsa ne.Devletin genel olarak vatandasina sundugu olanaklarda sikinti var diyebiliriz.

Ayrica su muhtesem et yemeginin resmini atarsin bir ara.Denk getirmesi zor degildir sik sik cikiyormus ne de olsa

Ankarayi bilmem ama osman gazide okuyan arkadasim yemeklerden pek memnun degil, ha o kadar ucuza yemek olunca zehirlemedigi surece yerim sikinti degil.

Mayıs Ayı Yemek Menüsü buyurun...

http://sks.ankara.edu.tr/wp-content/uploads/sites/91/2016/02/May%C4%B1s-ay%C4%B1-yemek-men%C3%BCs%C3%BC.xls

Evrimi içselleştiremeyen sensin theo. Evrimi ilk okumaya başladığımda bende düşündüm tekrar doğaya dönmeyi yada basit bir hayata geçmeyi ama gerek yoktu buna. Çünkü o zamanki atalarımız daha dünyanın büyüklüğünü bile bilmezken biz biliyoruz, estetik kaygıları yokken bizim var, tuvalet kağıdı kullanmazlarken biz tuvalet kağıtsız hiçiz bilmem anlatabildim mi. Geziyor farklı yerler görüyor olman güzel ama bu yerlerde keşke bir şeyler incelesen anlamlar katmaya çalışsan sadece ot gibi geziyorsun gibime geliyor çünkü

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.