Şimdi Ara

Türk gençlerinin hiç bir imkanı yok! (kanıtsız) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
611
Cevap
7
Favori
21.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
360 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ddiscoveryy D kullanıcısına yanıt
    Konu disinda takilmamissin o zaman ne diyim? Konuların tutarsizliklarina baksana hangisi daha gercekci? Yunanistan vatandasi olup isyerinde sorunlar yasamam mi yoksa unide depresyona girmem mi :D hangisine istiyorsan ona inan kardes

Saklayacak bir şeyim olsa bu zamana kadar profil acik tum konular sabit bir sekilde tutmazdim. Neyse simdi kapadim sagol :) esime araba almaya gidiyoruz , sonrasindada depresyon icin sevgili yapicam

• quote:

Orijinalden alıntı: ASAP Rocky

Günde 3-4 saatim zaten yolda geçiyor bu bile bedenimi inanılmaz yıpratıyor çoğu gün ağrı kesici alıyorum. 22 yaşında uğraştığımız dertler garip. Hemde ne için koca bir hiç mezun olursak asgari ucretle ise baslayanlar kervanina katılmak için

İşte diyorum ya farklı farklı hayatlar yaşıyorsun içinde Ama gerçek olan benim dediğim sanırım asosyal lolcü öz güven yoksunu genç dostum

Aynen şizofreniyim biraz :) belkide öyleyimdir sorun ne? Forumdaki kişilerin %90ı asosyal lolcü değil mi? Yazdıklarım gerçek mi değil mi ona bak sen bunları başka bir konuda konuşuruz

• Yazdıklarının gerçek olmadığını ilk mesajımda söyledim. Sana gerçek gibi geliyor çünkü dediğim gibi tembel asosyal bir insansın. Öyle yattığın yerden güzel okullar, bol bol para gelmiyor kimseye.

Theologist yazdıklarında sonuna kadar haklı ama sen saçmalayıp onun gibi olmaya çalışmışsın. Olmamış

• Avrupa ülkelerindekilere kıyaslarsak Türkiye'de doğanlar şanssız doğuyor. 2 2 daha 4 boşuna inkar etmeyin.Eğitimden sosyal hayata kadar böyle.

• maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisi diye bir şey var uygun koşulları sağlamassan mutluluk olmassa ne bilim ne fikir çıkar ülkende fakir kalır iyi olanlar beyin göçü ile kaptırırsın.

• quote:

Aynen şizofreniyim biraz :) belkide öyleyimdir sorun ne? Forumdaki kişilerin %90ı asosyal lolcü değil mi? Yazdıklarım gerçek mi değil mi ona bak sen bunları başka bir konuda konuşuruz

Güzel itiraflar geliyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    Ahahah güzel trollsun Theologist takdir ediyorum :)

• quote:

Ahahah güzel trollsun Theologist takdir ediyorum :)

Trollük bir durum yok, ha olsa bile şizofreni kadar ciddi bir sorun değil sanırım.

Trol başkalarının konularını sabote edene, sürekli aynı çemberde dönüp ne kendisine ne başkasına hiç bir fayda sağlamayana denir diye biliyorum. Yanlış mı yoksa?

• tembel bir öğrenci okulu bi şekilde hiçbir şey öğrenmeden kopya cart curt veya geçer not alıp, bitirip iş arıyor. beş bin lira maaşla işe başlayacak hali yok, değil mi?

ha yeri geliyor işinin en ehli insanlar asgari ücretten az maaş alıyor. sanırsam isyan edilmesi gereken nokta bu. neden asgari ücret? çünkü ehli olduğu konu türkiye çok geri bir ülke olduğu için aptalca görülen bir konu.

türk gencinde para yok. harçlıklar yetmiyor. yoksa kusura bakmayın ama, yoktur. paran yoksa bir şeyi yapamazsın. niye yapamıyoruz biz diye isyan edebilirsin ama, sen etsen ne olacak? dünyanın kuralı bu. paran yoksa yapmazsın. daha doğrusu yapamazsın. burda ağlamakla bi şey çözülmüyor. kiranı faturaları yemek masrafını ödüyorsun geriye bi şey kalmıyor mu? o zaman maalesef yapacak bir şey yok. ne yaparsak yapalım türkiyenin gelişmişlik düzeyi son zamanlardaki gibi azalmaya devam ettikçe bu imkansızlık bitmeyecek.

ha az çok imkan veriliyor. veriliyor tabii. 400 lira burs/kredi mesela.

az diyenler var buna. az.

öncelikle söyleyeyim, herkes söylüyor ama, bu parayla sadece barınma yeme içme ( evde ucuz şeylerle) ve giyinme ( en ucuz halde) masraflarını karşılayabilirsin. bunlardan kısarsan ayda 1-2 kere belki dışarı çıkılır.

ama, 1 ay boyunca köle gibi çalışıp alınan maaşın 1400 lira olduğu bu yerde öğrenciye imkan olsun diye verilen 400 liranın büyük bir önemi var bence.

bir de buradan bakabilirsiniz.
    buradaki suçlu, türkiyenin bu duruma sokan herkes.
    hem bi baltaya sap olamamış gençler, hem cahil yetişkinler.
    umarız daha iyi bir ülke olur türkiye.

Kardeş yazdığım uzun yazıları ciddiye almıyor aynen şizofreniyim diye dalgasına yazdığım mesajı ciddiye alıyorsun ne diyim Allah ailene sabır versin

• quote:

Kardeş yazdığım uzun yazıları ciddiye almıyor aynen şizofreniyim diye dalgasına yazdığım mesajı ciddiye alıyorsun ne diyim Allah ailene sabır versin

Uzun mesajlarını ciddiye almış olmasam bu kadar yazışmış olur muyduk?

• Türkiye'nin gerçeklerini görmeden sallayanlara güzel cevap olmuş.

Eyvallah sağol

• biz avrupa görmedik duyduklarımızı yazıyoruz giden adam türkiye'de gençlerin her olanağı var diyorsa olay bitmiştir.

• Konuyu açan arkadaşa katılıyorum fakat üzerine eklemek istediklerim var. Arkadaslar, şu an içinde yaşadığımız berbat düzende sadece zengin daha zengin, fakir yine fakir oluyorsa, ülke din etkisiyle yönetiliyorsa, toplumsal sınıfların yaşam standartları arasında bir uçurum varsa sorun şudur arkadaşlarım:

Evet, biz ülkecek bu tongaya ilk deda düşerken düştüğümüz için suçluyuz ama bu durumumuz yüzde 85 yabancı şirketler ve devletlerin ellerindekini korumak ve artırmak istemelerindendir. Onlar yabancılar İkinci Dünya Savaşı'nın sonundan beri bizi sömürüyor, ama sadece yabancılar mı? Değil, bunların bütün işlerini yürüttükleri birde yerli ortakları var. Abarttığımı düşünenler şimdiye dek olayın arka planını kaçırmış arkadaşlarımdır. Bunları bilerek, asla apolitik olmayın. Çünkü bizim hayatlarımızı direk olarak ekonomi ve politika belirliyor, eğer adam gibi bir yaşam istiyorsak, bunları biz belirlemeliyiz.

• haklısın, eminim kıçın da gelişmiştir(yağ hücresi olarak).
  • Öncelikle yaş 37 bunu.söyleyerek başlamamin sebebi genelde polyanacilik oynayanların ergen veledler oluşu. Bir defa ya herturlu imkan var ya gençler değerlendiremiyo ya. Kardeşim imkan maalesef parayla olur. Millet eti bile ayda 1 kere.görüyor sinemaya tiyatroya gitmek hayal hayatın gerçekleri dizilerdeki gibi değil..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.