Şimdi Ara

Türk gençlerinin hiç bir imkanı yok! (kanıtsız) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
611
Cevap
7
Favori
21.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
360 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeşim Teslanın ürettiği projeler hayata geçemeden zaten el konuldu dolayısıyla sandığın gibi insanlığa bir yararı olamadı. Sadece Tesla Motors bile (Elon Musk kurucu) Teslanın kendisinden daha fazla insanlığa yararlı oldu çünkü hayata geçti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zorla 12 ay askere alıyorlar onu yazmamışsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    Hmm bak işçi 10tl ye yemek yiyor ve sence normal bu 30 gün 2 öğünden 600tl yapar birde eşi varsa sadece asgari ücrete yemek masrafı. Ya yürü git işine kardeş allahını seversen

• quote:

Orijinalden alıntı: ASAP Rocky

Hmm bak işçi 10tl ye yemek yiyor ve sence normal bu 30 gün 2 öğünden 600tl yapar birde eşi varsa sadece asgari ücrete yemek masrafı. Ya yürü git işine kardeş allahını seversen

Dışarıda ekmek arası köfte + Ayran yese 7 lira para vermek zorunda! Sen ne diyorsun Allah aşkına?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genc kuzlar bile parasizliktan fuhusa baslamis arkadaslar boyle bir durumda ulke

• X kare kullanıcısına yanıt
    Harbiden onu unutmuşum :D

• İkna edici bir yazı tipi.

• ... dedi hayatta hiçbir başarısı olmayan, istediği hiçbir şeyi elde edemeyen, bütün gün evde lol, metin2 oynayıp cips yiyen, öz güvensiz, doğru düzgün bir çevresi olmayan liseli.

Ne diyeyim, şu yazdıklarının saçmalığını en kısa sürede fark edersin umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddiscoveryy -- 13 Mayıs 2017; 22:6:4 >
  • Şimdi sığ düşünüyorsunuz felan diyorlar da okula gitmek için bile günde kaç saat çile çekiyoruz . Adamlara bakıyorsun lise öğrencisi altında arabası ile okuluna gidiyor. Bizde araç sahibi olmak lüks uzerine hayal kurulan bi olay. Tamam mühendislerimiz doktorlarımız jer zaman ileriyi hedeflesin hep daha iyi olmaya çalışsın hedefler büyük olsun da . Bu adam çile içinde yaşıyorken nasıl yapsın bunu . Şimdi de başarılı olana para kazanmak çok kolay diyenler olacaktır . Bu ülkede hiç bir zaman ona buna yancilik yapan müteahhitler ve yandaşlar dan daha çok kazanan bir mühendis göremezsiniz. Görseniz de kaç adet olacak acaba ? Herşeyi geçtim eğitim sistemi yerlerde olan bir yerde normal bunlar . Liseye girerken önce oks vardı sbs oldu teog oldu. Sonra biz liseye geçtik istediğiniz okula kontenjan varsa dilekçe ile geçebilirsiniz dediler bi dilekçe verdim puanımın tutmadığı okula geçtim. Orayı çalışıp kazananların hakkına girildi . Ösym zaten şaibesiz sınav yaptığı zaman şaşırıyoruz . Üniversiteler desen bir çoğu sadece var demek için açılmış gibi. Bu sistemden mezun olup da çalışmaya başlayan insanlara hayal gücü dar diye sitem etmeyin . Adam önce ac karnını doyurmaya bakar tabi. Kaç tane öğretmen ıssız atama bekliyor. Üniversite de öğrenim gören o kervana katılacak kaç öğrenci var ama halen aynı şekilde devam etmekte sistem. Önce refah ve huzur ortamı sağlansın. Sınavda eşitlik sağlansın okullara gereken bütçe verilsin . Başlarına gerçekten bu ise omur adayanlar gelsin. Siyasetten bağımsız temiz ve yeterli eğitim verilsin. Neyse çok konuştum .

• Her imkanı var lafı doğru değil

İki genç mezun örneği veriyorum.

1. Northwestern mezunu bir tanıdığım yeni işe girdi

Vergi kesilecek ama brüt maaşı aylık 10 bin dolar yeni mezun bu çocuk

2. İsviçrede otelcilik mezunu tanıdığım 6 bin isviçre frangına işe girdi- ilki amerika idi bu avrupa

Gençlere beleş kulüpler filan iyi güzel de her genç kendi parasını ister. Maddi bağımsızlık çok önemli

Ha bu noktada çok büyük eksiğimiz ve yetersizliğimiz var.

• ddiscoveryy D kullanıcısına yanıt
    Bu bana mı? Üniversite 3. Siniftayim, hic okulu uzatmadım. Yaklaşık 3-4 yıldır bilgisayar oynamayı bıraktım, çok nadir oynuyorum. Telefonuma günde en az 5 farklı kişi yazıyordur, cips 6-7 aydır ağzıma sürmedim haftanın 4 günü spor yapıyorum 182cm 78kg birisiyim istersen kapışalım?

• WmGMD W kullanıcısına yanıt
    Günde 3-4 saatim zaten yolda geçiyor bu bile bedenimi inanılmaz yıpratıyor çoğu gün ağrı kesici alıyorum. 22 yaşında uğraştığımız dertler garip. Hemde ne için koca bir hiç mezun olursak asgari ucretle ise baslayanlar kervanina katılmak için

• Ahaha hiç güleceğim yoktu yahu, öylesine profiline bir bakayım dedim ve ilk gördüğüm konu;https://forum.donanimhaber.com/ofisteki-adam-benden-supheleniyor--102965994#102965994

Şizofreni ya da farklı bir hastalığın var sanırım. İki konudan birinde güzel sallıyorsun, belki de ikisinde de.

Ayrıca madem Yunanistan vatandaşısın burda Türk gencinin imkanı yok diye neden ağlıyorsun? Git Yunanistan'a eşine aldığın arabayla (!) krallar gibi yaşa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddiscoveryy -- 13 Mayıs 2017; 22:15:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: WmGMD

Şimdi sığ düşünüyorsunuz felan diyorlar da okula gitmek için bile günde kaç saat çile çekiyoruz . Adamlara bakıyorsun lise öğrencisi altında arabası ile okuluna gidiyor. Bizde araç sahibi olmak lüks uzerine hayal kurulan bi olay. Tamam mühendislerimiz doktorlarımız jer zaman ileriyi hedeflesin hep daha iyi olmaya çalışsın hedefler büyük olsun da . Bu adam çile içinde yaşıyorken nasıl yapsın bunu . Şimdi de başarılı olana para kazanmak çok kolay diyenler olacaktır . Bu ülkede hiç bir zaman ona buna yancilik yapan müteahhitler ve yandaşlar dan daha çok kazanan bir mühendis göremezsiniz. Görseniz de kaç adet olacak acaba ? Herşeyi geçtim eğitim sistemi yerlerde olan bir yerde normal bunlar . Liseye girerken önce oks vardı sbs oldu teog oldu. Sonra biz liseye geçtik istediğiniz okula kontenjan varsa dilekçe ile geçebilirsiniz dediler bi dilekçe verdim puanımın tutmadığı okula geçtim. Orayı çalışıp kazananların hakkına girildi . Ösym zaten şaibesiz sınav yaptığı zaman şaşırıyoruz . Üniversiteler desen bir çoğu sadece var demek için açılmış gibi. Bu sistemden mezun olup da çalışmaya başlayan insanlara hayal gücü dar diye sitem etmeyin . Adam önce ac karnını doyurmaya bakar tabi. Kaç tane öğretmen ıssız atama bekliyor. Üniversite de öğrenim gören o kervana katılacak kaç öğrenci var ama halen aynı şekilde devam etmekte sistem. Önce refah ve huzur ortamı sağlansın. Sınavda eşitlik sağlansın okullara gereken bütçe verilsin . Başlarına gerçekten bu ise omur adayanlar gelsin. Siyasetten bağımsız temiz ve yeterli eğitim verilsin. Neyse çok konuştum .

Kesinlikle katılıyorum.

O konu zamanının troll u idi yenilerdensen bilmemen normal

• Yahu çok güldürdün akşam akşam Baktıkça neler çıkıyor,

quote:

Arkadaşlar csb filan değil, lütfen düzgün cevaplar verin diyerek söze başlayim.

19Yaşındayım İstanbulda yaşıyorum,ve okuyorum tipim Türkiyeye göre 10 üzerinden 7 filandır diye düşünüyorum, genelde söylenenlerde o yönde. Boyumda 1.85 civarı, ayakkabıya göre değişiyor tabi dışarda. Genel olarak hayata dair sorunlarım var sevmediğim bir bölümde, sevmediğim kişilerle okuyorum, dolayısıyla dostum diyebileceğim bir çevre edinemedim bu ortamda. Bundan öncesindede böyle dostum diyebileceğim bir insan olmadı gerek lise hayatımda gerek ilkokul yıllarından. Önceden takmıyordum ama bu konuyu çünkü bilgisayar oyunlarım, diziler, filmler, kitaplar, dergiler yetiyordu bana. Ancak bugünlerde çok kafama takar oldum okul hariç neredeyse evden çıkmıyorum, çıkarsam çokta samimi olmadığım sahte arkadaşlarımla sahte bir ortamda geçiyor vaktim. Sorunum hayatımda yalnız olmak değil, sorunum yapacak birşeyimin olmaması, dostum olmasada, dışarı çıkacak birisi olmasada çıkmak istiyorum ama aklıma yapacak birşey gelmiyor. Lütfen ne yapabilirim söylermisiniz? Bu durumu yaşamış, yada yaşça benden daha büyük olarak anlayabilecek abilerim cevaplarsa sevinirim.

https://forum.donanimhaber.com/hayatim-hakkinda--102943058#102943058

• Ben Eylül 2012 sen Ekim 2012 girişlisin ama kesin sen daha eskisindir bak

Troll konuların hepsini paylaş :D aynı konuları başkası açıyor bende editleyerek başka şekilde açıyordum olay ne ki?

He kaldı ki aklımda bile dsğildi bak bunlar sileyim şimdi iyi hatirlattin :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takeshi Kovacs -- 13 Mayıs 2017; 22:24:2 >
  • Çalışmadan üretmeden bu işler olmaz. Gençlik önce üretmeye bakacak. Emek harcayacak. Kavaga su yürüyen adam kesiliyor

• Evet evet kesin öyledir inanıyorum Neyse bu konuya da 1 2 yıl sonra troll dersin artık. Bu dönemlerde de asi genci oynuyorsun sanırım, neyse hayatında başarılar

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.