Şimdi Ara

Türk Hava Kurumu Üniversitesinde Burslu Okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • %75 burslu gitmeyi düşünüyorum fakat ordan burdan bir şeyler duydum.Bunlar:

- Mesela ilk sene 5000 TL verirken ikinci sene 7000 TL'ye çıkarılıyormuş ffiyatlar
    -daha fazla para almak için dersten bırakılıyormuş öğrenciler

Kısaca zenginler için diyorlar, ne kadar doğru?

• sabahkusu kullanıcısına yanıt
    THKU bilmemde onu her özel üniversite için diyorlar o yüzden gitmeden önce şartların yazılı olduğu anlaşmada fiyat sabit kalacaktır yada burs kesintisi olmuyacaktır maddesini görmeden tercih etme ..
  • pilotaja gideceksen 20 bin tl vermeye bile değer kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: unllky

THKU bilmemde onu her özel üniversite için diyorlar o yüzden gitmeden önce şartların yazılı olduğu anlaşmada fiyat sabit kalacaktır yada burs kesintisi olmuyacaktır maddesini görmeden tercih etme ..

Türk Hava Kurumu Üniversitesinde Burslu Okumak

Üstte sabit kalıyor diyor altta değişir diyor ben anlamadım fazla.Bir de siz bakar mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabahkusu -- 30 Mart 2015; 23:40:17 >
  • Ücret her yıl yeni kayıt olanlar için değişir. Fakat zaten öğrenci olanlar kayıt olduğu ücreti ödemeye devam eder.
  • Ben fiyat değişince okuyan herkesi etkiler diye biliyorum bunu göze alman lazım köklü vakıf okulları hariç çoğu okulun ne yapacağı belli olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssmigfer1

pilotaja gideceksen 20 bin tl vermeye bile değer kardeşim

Hocam pilotaj hakkinda bilginiz varsa anlatabilir misiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • %75 var mı ki?

• pek bilgim yok kardeşim ama bildiğin pilotluk bölümü zaten dünyada en çok iş sıkıntısı olan mesleklerden biriside pilotluk çok rahat iş bulabilirsin. Tabiki de dil bilmek şartıyla
  • 75 yok

• quote:

Orijinalden alıntı: elnino006

75 yok

google dan yazınca çıkmaz onlar sitesine bakda sonra yaz %75 var mı yok mu
  • Yhaw kardeşim üniversite benim kapımın önünde neredeyse bi sürü arkadaşım okuyor ben geçen sene tercih yapacaktım yapmadım bi daha gireyim dedim yazmışsın bide zengin Üniversitesi diye git gez üniversiteyi zaten alayı yabancı yani güzel üniversite

Gidip üniversiteyi gezmek istersen başvuru Yap kabul ediyorlar derslere dahi giriyorsun başarılar...

• quote:

Yhaw kardeşim üniversite benim kapımın önünde neredeyse bi sürü arkadaşım okuyor ben geçen sene tercih yapacaktım yapmadım bi daha gireyim dedim yazmışsın bide zengin Üniversitesi diye git gez üniversiteyi zaten alayı yabancı yani güzel üniversite

Gidip üniversiteyi gezmek istersen başvuru Yap kabul ediyorlar derslere dahi giriyorsun başarılar...

ben burs yakma,dersden bilerek bırakma,ücretlerde değişiklik oluyormu onları öğrenmek istiyorum gerisi önemli değil,sizin bilginiz varmı bu sorular hakkında?
    Dur arkadaşıma mesaj atayım sana dönerim

Alttan dersin.olunca kesiyorlarmış kısaca :)) geçemezsen burs kesiliyormuş

• quote:

Alttan dersin.olunca kesiyorlarmış kısaca :)) geçemezsen burs kesiliyormuş

teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.