Şimdi Ara

Türk Hava Yolları, 157 kişinin öldüğü kazanın ardından Boeing 737 MAX uçuşlarını durdurdu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
4.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu haberden bile ülkesini kötüleyenler var. Allah akıl versin.

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    ingiletere bu kararı aldığı zaman uçaklar havadaydı demek, hiç mi kafan basmıyor ? Zorunda kaldığı için miş miş. çok biliyosunuz herşeyi ya. maksan ülkeyi ve kurumlarını kötülemek oldu mu birbirinizle yarışıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xAdli

bu haberden bile ülkesini kötüleyenler var. Allah akıl versin.
    Bu tipler aşağılık kompleksine sahip, belli bir partiye, gruba saldıran belli bir partiye oy veren belli bir grup.

Insaf, zeka, anlayış, akıl hak getire, uyduruk ideolojileri gözlerini kör etmiş, klâsik münafık karakteri...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye hava sahası da kapatıldı diye biliyorum.
  • Uçaklar iniş yapamadı ve geri döndü.
    Kimseyi kötülemek gibi bir derdim yok durumu anlattım. İşinize gelir gelmez sizin sorununuz.

• Elsa kullanıcısına yanıt
    Diğerlerini bilmem de forza horizon 4 gt sporttan dolayı aceleye gelmedi. Gt sportun rakibi forza motorsport serisidir. Fh4’ün ps tarafında alternatefi ps özel oyun bazında yok. Ancak multi platform olan crew 2 var. Online kısmı fh3 göre sıkıntılı çıktı o bir gerçek. Tabi yenilik geitiricez diye oldu ve yenilikler sıkıntılı oldu orası ayrı.

• Ülkeyi kötüleyen yok. 6 ayde 2 ölümcül kazası olan bir model ve DHMİ olsun THY olsun kimse "Bir dakika ne oluyor" demiyor.

Başka bir konuda ben de eleştirdim. Çatır çatır ülkeler uçuş yasaklamaları aldılar. Biz neyi bekledik peki?

Her eleştiri "vatan hainliği" olarak mı kategorilendiriliyor artık?

Hiç mi eleştirmeyeceğiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: copyhaluk

Diğerlerini bilmem de forza horizon 4 gt sporttan dolayı aceleye gelmedi. Gt sportun rakibi forza motorsport serisidir. Fh4’ün ps tarafında alternatefi ps özel oyun bazında yok. Ancak multi platform olan crew 2 var. Online kısmı fh3 göre sıkıntılı çıktı o bir gerçek. Tabi yenilik geitiricez diye oldu ve yenilikler sıkıntılı oldu orası ayrı.
    Böyle bir cevabın geleceğini tahmin etmiştim FM7, GT Sport'un direk rakibi ancak konsollar artık birbirine çok benzediği için MS; FM7 yanında FH4'ü konsollarda bundle şeklinde sunarak GT Sport'un (çok geç kalmadan) bir adım daha önüne geçmeye çalıştı. Planlarında başarılı da oldular, ancak Online'ı yarım yamalak bir oyun çıktı ortaya. (eski oyunda olan harita, klasman seçme bile yok, üstüne topluluğun fikrini sormadan "serbest kapışma" diye bir mod geldi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 12 Mart 2019; 23:13:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun, şehirler arası yolculuklara koyarlar bunları olur biter bir de indirim koyarlar millet kapış kapış alır biletleri :)

• Smartwings'in max'ı avrupanin yasak karari almasi nedeniyle Turkiye sahasinda hold atiyor,geri dönecek gibi
    Türk Hava Yolları, 157 kişinin öldüğü kazanın ardından Boeing 737 MAX uçuşlarını durdurdu

• Uçağa binen kişiler İngiltere izin vermeyince geri dönüşte ne hissettiler acaba? Çok merak ediyorum. Başka bir ülkenin seni daha fazla düşünmesi...

• Smartwings'in dubai-prag seferini yapan 737 maxi uzun bir holddan sonra Ankaraya divert ediyor,suan yaklasma paternine girdi.

• tobepeople kullanıcısına yanıt
    Okumadıysanız Uçuştan kaldırılmış deniyor yalnız :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ED5D10718

Uçağa binen kişiler İngiltere izin vermeyince geri dönüşte ne hissettiler acaba? Çok merak ediyorum. Başka bir ülkenin seni daha fazla düşünmesi...
    Sadece THY'ye yapilan birsey degil bu,ayni saatlerde Norwegian'in max ucagida yari yoldan geri döndü.

• Yok ingilterenin zoruyla olmuş yok almanyanın zoruyla olmuş.

Thy nin bu uçaklardan başka uçağı yok mu? Zibil gibi uçak filosu var. Istese o ülkelere başka uçak gönderir yine kullanır. Ama adamlar işin aslına bakıyor iyice irdeliyor. Sakınca görünce de gerekeni yapıyorlar.

Kendi insanını kafasız bir şey bilmez v.s olarak görmekten yada öyle lanse etmekten daha da vahimi buna inanmaktan başka bir b...k bildikleri yok bunların.

Thy gerçekten güzel yönetilen cok iyi işler çıkaran bir şirket. Tecrübesi kalitesi dünyaca bilinen ve uçak bakımı tamiri testi parçası v.s her şeyini kendi ekipleriyle yapabilen nadir havayollarindan.

Yahu bırakın artık şu batı en iyisini bilir biz öküzüz inancını. Ha illa inadına buna inanacaksan kendi payına konuş. Sen öyle olabilirsin ama bu millet değil

• Uvvvv havacılık uzmanları göz yaşartıyor, oturdukları 4 bacaklı ahşap sandalyeden uçak indirip uçak kaldırıyorlar.

• Anadolujetin tüm uçakları bu tipten mi arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Nixon

Anadolujetin tüm uçakları bu tipten mi arkadaşlar?
    Hayır,Anadolu Jet'in filosu b737-800'lerden oluşmakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustFly35

Neye göre bu kanıya vardınız?
    Bunun nedeni bilinmiyor ama lion air kazası tamamen pilotaj hatasıdır.

• boş yapma ya. şu mesajın her cevaba soruyla karşılık veren elinde diyecek hiçbir şeyi olmayan birinin çaresizliğinden farksız.

eğer bir şeyler biliyorsan ve vatanını savunmak istiyorsan adam akıllı gel, argümanını sun. yoksa boş yapma hadi ikile.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.