Şimdi Ara

TÜRK KARDEŞLERİMİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

quote:

Orijinalden alıntı: potur

Keske oyle olsa dunden beri ben kendime yediremiyorum olay kurt meselesi degil dagdaki adamlari meclise sokmamiz pkk denen varligin su an meclisde olmasi bu ulkede kurtlere 2 sinif muamele yapilmadi hic aksine hep onlar beslendi

yapılmadı mı? ben türk olarak şunları yazmaya utanıyorum be. yıl 1992 cizre nevruzu katliamından haberin yok herhal? insanlar sırf bayram kutluyor diye devlet 57 tane insanı bayram kutluyor diye havadan karadan katletmiştir. insanların köylerini yakmışlardır çocuklarının önlerinde babalarını öldürmüştür. kürtçe şarkı söyledi diye idam edilenleri saymıyorum bile. yahu şurda bir insanın yaşayacağı yıl max 60 yıl bu 60 yıl içinde kimse kimseye bu dünyayı zehir etmesin.

sen nevruz ayağına sözde kürdistan bayrağı açıp, Türk'e hakaret edersen o köyü dağıtırlar, sonrada foşik Tc katlediyor bizi lililili diye ağıtlar yakarsın. O Özel Harekat şu anda olmadığı için bunları yaşıyoruz.
    Gerçek bir şey varki; bu memleket o Özel Harekatı çok özledi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aferna*

Halklarin kardesligiymis falan filan hep ayni hikaye. Elektrik faturalarini odemeyi dusunuyor musunuz barajida gectiniz hem?

Ya bu kürtler utanmadan nasil "ben iyi insanim, ben muslumanim" diyebiliyor. Bastaki adama hirsiz diyorlar kendileri faturalari odemez kacak elektrik kullanir

Umarim yanlis bi hareket yaparsiniz da bizi sokaga dokersiniz bakalim o zaman neler oluyor.

Buyur kardeşim kürdün değil bir faturayı bir vergiyi ödemememek geçiktirmişliği yok ailemin annem babam öğretmen ve ikiside 30 yıldır türk kürt bir çok çocuğu eğitti.
  • Insurrection kullanıcısına yanıt
    yaşşa kardes
  • Pabliato P kullanıcısına yanıt
    Evet öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

Aklıma şöyle bir şarkı sözü geldi.

''Azap ermeniye, kürde... Yaşa Türk ırkı sen yaşa!''

Aynen en büyük en zeki en üstün türkler diğerlerine ölüm
  • kelly_1 kullanıcısına yanıt
    Yav bırakın bu ayakları allah aşkına doğuda çalışan öğretmen arkadaşlarım var adam gelip bin lira maaş alıyoruz yetmiyor sizin bir de fatura derdiniz var nasıl geçiniyorsunuz diye soruyor.
    Benim anam babam Türk, ben Türk'üm olayını da geçin. Etek giyip polise molotof atan bir toplumdan "Ben Türk'üm ama Kürtler şöyle böyle" demesi çok normal. Ben şahsen Türk'üm diyip Kürtleri böyle bişey yapmamışçasına destekleyenlerin Türk olduğuna inanmıyorum. Bana burda masal anlatmayın. Ben gördüğümü, yaşadığımı söylerim.
    Tedaş açıklıyor şehirlerde ki kaçak elektrik kullanım miktarını bu yalanı bırakın oldu mu?
    2009 istatistiklerinde Mardin(72,7) Şırnak(70,9) Batman(66,5) bunlar kaçak elektrik kullanım miktarı adamlar %70lerde geziyor. Sen hâlâ onlar vergilerini faturalarını zamanında öder diyorsun

• quote:

Yav bırakın bu ayakları allah aşkına doğuda çalışan öğretmen arkadaşlarım var adam gelip bin lira maaş alıyoruz yetmiyor sizin bir de fatura derdiniz var nasıl geçiniyorsunuz diye soruyor.
    Benim anam babam Türk, ben Türk'üm olayını da geçin. Etek giyip polise molotof atan bir toplumdan "Ben Türk'üm ama Kürtler şöyle böyle" demesi çok normal. Ben şahsen Türk'üm diyip Kürtleri böyle bişey yapmamışçasına destekleyenlerin Türk olduğuna inanmıyorum. Bana burda masal anlatmayın. Ben gördüğümü, yaşadığımı söylerim.
    Tedaş açıklıyor şehirlerde ki kaçak elektrik kullanım miktarını bu yalanı bırakın oldu mu?
    2009 istatistiklerinde Mardin(72,7) Şırnak(70,9) Batman(66,5) bunlar kaçak elektrik kullanım miktarı adamlar %70lerde geziyor. Sen hâlâ onlar vergilerini faturalarını zamanında öder diyorsun

La ben zaten onlar dediğinim kürdüm.Diyarbakırdakilerin parasını bende ödüyorum tabi ki memnun değilim.Peki neden böyle bir sorgula.En büyük neden cehalet sana en geri kalmış okul olmayan yerleri say desem tüm güneydoğuyu ve doğuanadoluyu sayarsın.İkinci neden ezilmiş ve dışlanmışlık duygusu nedeni ile bu ülkenin kürtlerin ülkesi de olduğunu kavrayamamasıdır.Diğer neden tabi ki içgüdüsel insan duyguları bir şey bedava iken kimse para ödemek istemez denetimler artmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Umarım bu sözünüzde durur ve PKK ile organik bağınızı kesersiniz. Yoksa, ne deseniz boşa çıkacaktır. Millet size büyük bir fırsat verdi. Bunu iyi kullanın. Bir süre sonra AKP'nin kirlendiği gibi kirlenmeyin.

kardeşim sen neyden bahsediyorsun ya.yok pkk ile bağınızı koparınmış,AKP gibi kirlenmeyinmiş.PKK ile bağlarını koparak adamlar mı öcalanın kardeşini meclise soktu,zaten kirli olan ellerinde şehitlerimizin kanı olan bir partiye AKP gibi kirlenmeyin diyorsun.ne çabuk unutuldu bu 93 yılında 33 erin şehit edilmesi,birkaç sene önce 24 şehidimiz,daha yeni olan 3 askerimizin çarşı iznindeyken katledilişini.Şehitlerimiz mezarlarında malesef ters döndüler.onlar o dağda titreye titreye vatan sağolsun diyerek canlarını verirken bunların olacağını türkiye cumhuriyetinde yaşayan insanların bu teröristleri baş tacı yapacağını hiç düşünmemişlerdi.can öyle kolay verilen bir şey değildir.demesi kolay 40.000 şehit diye.o dağda kilometrelerce yol yürüyüp o kadar yükle sonra da şerefsizlerin pususunda ne olduğunu anlamadan vurulmak ya da çatışırken ölüm korkusuyla çatışmak ve orada gerektiğinde ölebilmek.bunları yaşamadan anlayamıyor malesef çoğu insan.ben hiçbir siyasi partiye yakın değilim ancak HDP ye oy veren bütün emanet oyculara,öcalanın yeğenini meclise taşıyan bu insanlara,aponun heykelini dikeceğiz diyen bu adamlara oy verenlere,atatürk büstünü yakan bu varlıklara oy veren insanlara,onca şehidimizin;sadece 40.000 şehit değil tarih boyunca verdiğimiz onca şehidin;kanını yere dökenlere YAZIKLAR OLSUN.artık HDP ye oy veren terörist olmayan vatandaşların fikirleri,elleri kirlidir.bunun hesabını diğer dünyada şehitlerimize,bu dünyada da gazilerimize veremeyeceklerdir.

• Bbalmkb14 B kullanıcısına yanıt
    Hiçbirisini unutmadım. HDP'ye de oy vermedim. Fazla umudum yok zaten. Benimkisini de politik bi söylem olarak algıla. Zaman gösterecek ne kadar barışçıl olduklarını.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kelly_1 kullanıcısına yanıt
    Denetimler artmalı öyle mi? Git denetlesene kardeş? Bu adamları bu kadar şımartan baştakiler. Hadi git denetle?
    Bu adamlara bu kadar toleransı veren yine baştakiler. O soysuzlar molotof attılar yaktılar yıktılar su ile müdahale.
    Biz 19 Mayıs'ta yürüyüş yapsak biber gazıyla karşılaşıyoruz. Bırakın bu ayakları.
    Ülkede yaşam şartlarının zor olmasının sebebi bu vergiler, faturalar vesaire vesaire. Çünkü doğuyu biz besliyoruz. Doğunun yükünü batıdakiler üstleniyor.
    Kürtlerin ezilmiş,dışlanmışlık duygusu değil o. Tolerans gösterdiğimizden böyle bir yürekli takılıyorlar. Bu adamların tek sorunu rahat batması.
    Hadi Osmanlı'yı beğenmeyip isyan çıkardı değil mi bu adamlar 1800'lü yıllarda. İlk o zamanlar başlıyor bu isyanlar.
    Osmanlı düştü, biz kurtuluş mücadelesi veriyoruz etrafımız sarılmış savaşıyoruz bu adamlar ne yapıyor?
    İsyan üzerine isyan yok şeyh said isyanıymış ebesinin isyanıymış,dedesinin isyanıymış. Kusura bakmayında bu adamların bu ülke üstünde tek bir payı dahi yok. Bu ülkeye zarar vermekten başka hiç bir etkenleri yok.
    Doğuyu bu hale onlar getirdi. Doğuda %80'i "serok apo" diye geziyor kimse bana ezilmiş,dışlanmış numarası çekmesin. Hepsinin tek bir ortak amacı var barışı sağlamak değil, ülkeyi bölüp kendi ülkelerine sahip olmak. Bunların tek amacı bu, barış hikayesini siz çoluk çocuğa anlatın.

• quote:

Denetimler artmalı öyle mi? Git denetlesene kardeş? Bu adamları bu kadar şımartan baştakiler. Hadi git denetle?
    Bu adamlara bu kadar toleransı veren yine baştakiler. O soysuzlar molotof attılar yaktılar yıktılar su ile müdahale.
    Biz 19 Mayıs'ta yürüyüş yapsak biber gazıyla karşılaşıyoruz. Bırakın bu ayakları.
    Ülkede yaşam şartlarının zor olmasının sebebi bu vergiler, faturalar vesaire vesaire. Çünkü doğuyu biz besliyoruz. Doğunun yükünü batıdakiler üstleniyor.
    Kürtlerin ezilmiş,dışlanmışlık duygusu değil o. Tolerans gösterdiğimizden böyle bir yürekli takılıyorlar. Bu adamların tek sorunu rahat batması.
    Hadi Osmanlı'yı beğenmeyip isyan çıkardı değil mi bu adamlar 1800'lü yıllarda. İlk o zamanlar başlıyor bu isyanlar.
    Osmanlı düştü, biz kurtuluş mücadelesi veriyoruz etrafımız sarılmış savaşıyoruz bu adamlar ne yapıyor?
    İsyan üzerine isyan yok şeyh said isyanıymış ebesinin isyanıymış,dedesinin isyanıymış. Kusura bakmayında bu adamların bu ülke üstünde tek bir payı dahi yok. Bu ülkeye zarar vermekten başka hiç bir etkenleri yok.
    Doğuyu bu hale onlar getirdi. Doğuda %80'i "serok apo" diye geziyor kimse bana ezilmiş,dışlanmış numarası çekmesin. Hepsinin tek bir ortak amacı var barışı sağlamak değil, ülkeyi bölüp kendi ülkelerine sahip olmak. Bunların tek amacı bu, barış hikayesini siz çoluk çocuğa anlatın.

Osmanlıdan ayrılmayan millet hangisi yunanlılar gitti ermeniler boşnaklar sırplar gitti kürtlerde osmanlıdan ayrılıp keşke devletlerini kursalardı böyle sorunlar olmazdı.Ancak şu koşullarda ve şu dünya düzeninde AYRILIK SÖZ KONUSU BİLE DEĞİL ben yazmaktan bıktım siz bıkmadınız eğer ayrılık olur ise buyur gel.

• Faturaları ödeyin yeter.Başka bir şey istemiyoruz sizden.
  • HAYAL PEŞİNDE KOŞANLAR SİZE BU ÜLKEYİ TEKRAR ZİNDAN EDERİZ!

https://www.youtube.com/watch?v=aQroSElmhsQ
  • K E N kullanıcısına yanıt
    --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 8 Haziran 2015; 16:07:05 >
  • Güzel konu.. Apocu kürtleri gördükce blokluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: VDSL

Bayan dünden beri yorumlarına bakıyorum tahrik veyada özgüvensizliğini forumdan atmaya çalışıyorsun değiliz barıştan yana bak ışıde pkklıları kapılara astılar size bir ışıd lazım.

Halkların kardeşliği deyince neden tahrik oluyorsunuz ben savunmuyorum ki pkk denen terör örgütünü. =/
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

quote:

Yaşasın HDP yaşasın Halkların Kardeşliği!! =)

kes lan

Halkların kardeşliğini neden istemiyorsunuz?Barıştan yana değil misiniz yoksa? =)

DEĞİLİM
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yaşasın HDP yaşasın Halkların Kardeşliği!! =)

kes lan

Halkların kardeşliğini neden istemiyorsunuz?Barıştan yana değil misiniz yoksa? =)

DEĞİLİM

Pekala böyle cevap verebilirsiniz sizin görüşünüzden olmayanlara neden sert bir üslup ile cevap veriyorsunuz?Ufkumuzu genişletelim aşalım artık bunları.Aşmanız dileği ile. =)

• K E N kullanıcısına yanıt
    --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 8 Haziran 2015; 16:07:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VDSL

Önce onlar o bezlerini kaldırsın tc de yaşıyorsan tc bayrağı olacak bende diyarbakırlıyım açıyormuyum o iğrenc rengi ALLAH veriyor belaları bak süriye ırak oralarıda böldüler ama rabbim ışıdı çıkardı karşılarına.

Bu işi yapacak olan HDP'dir aslında bakarsak o bayraklardan kurtulup Türk bayrağını ellerine almalarını sağlamalılar yoksa halkların barışı gelmez. =)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.