Şimdi Ara

TÜRK KARDEŞLERİMİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: K E N

quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

quote:

Yaşasın HDP yaşasın Halkların Kardeşliği!! =)

kes lan

Halkların kardeşliğini neden istemiyorsunuz?Barıştan yana değil misiniz yoksa? =)

DEĞİLİM

Pekala böyle cevap verebilirsiniz sizin görüşünüzden olmayanlara neden sert bir üslup ile cevap veriyorsunuz?Ufkumuzu genişletelim aşalım artık bunları.Aşmanız dileği ile. =)

Neyi aşacaz lan neyi aşacaz

TÜRK KARDEŞLERİMİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER

TÜRK KARDEŞLERİMİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER

Allah hepinizin belasını versin

• Bu canına yandığımın güney doğusunda tarih boyunca hep bunlar vardı da, neden dişe dokunur bir devletleri yok. Tamam biz göçebeydik, gidilen yerlerde devletler kurduk.
    Atatürk' ün sözlerinden kürtler hakkında ahım şahım bir şey çıkarmadım. Ayrıca o açıklamaları döneme göre değerlendirmek şart. Demek istediği, aynı vatan topraklarında yaşıyoruz o halde aynı amaçlara hizmet edeceğiz. Nasılki bugünün lazı, çerkezi gibi. Kaldıki Atatürk' ün böyle kardeşlik mesajları vereceğini sanmıyorum. Atatürk Türkçüdür, Türk milliyetçisidir en nihayetinde. İsyan çıkaranında üzerinden bombalar yağdırmasını da bilmiştir.
    1992 de Cizredeki kürtleri masumlaştırmayı bırak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insurrection -- 8 Haziran 2015; 16:04:20 >
  • Marjinallerin istediği buydu zaten. Akp'nin karşısına Netanyahu çıksın ona bile oy verirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pengarox

Marjinallerin istediği buydu zaten. Akp'nin karşısına Netanyahu çıksın ona bile oy verirler.

Yoo , 2si de aynu olduğu için kararsız kalırım :d

• quote:

Orijinalden alıntı: kelly_1

quote:

Orijinalden alıntı: potur

Keske oyle olsa dunden beri ben kendime yediremiyorum olay kurt meselesi degil dagdaki adamlari meclise sokmamiz pkk denen varligin su an meclisde olmasi bu ulkede kurtlere 2 sinif muamele yapilmadi hic aksine hep onlar beslendi

yapılmadı mı?bu ülkede dili yasaklı olan sakıncalı olan eserleri toplanan asimile edilmeye çalışan bir sürü faili meçhule kurban giden Ahmet kayaya kürtçe albüm için kaşık fırlatan benim babama kürtçe konuşyor diye diyarbakır cezaevinde işkence yapanlar kimdi?

Benim babama da solcu olduğu için işkence yapıldı.

Bu ülkede sağcı da zulum gördü, solcuda, dinsizi de alevisi de. Ama hiç birisi bana işkence yapıldı diye dağa çıkmadı.

• Çözüm süreci denilen sürecin sonu yok ve asla olmayacak.Sizin talebiniz bu süreçten özerklik.Ve özerklik bizim kırmızı çizgimiz.Sonu olmayan bu süreçten eğer ki bir şekilde taviz verilip sonuç çıkarsa ; unutmayın kötü yapılan barışlar daha büyük sav.aşları doğurur.Sonumuz yugoslavya gibi kanla bölünmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafenate Paneia -- 8 Haziran 2015; 16:59:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuro

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: potur

Keske oyle olsa dunden beri ben kendime yediremiyorum olay kurt meselesi degil dagdaki adamlari meclise sokmamiz pkk denen varligin su an meclisde olmasi bu ulkede kurtlere 2 sinif muamele yapilmadi hic aksine hep onlar beslendi

yapılmadı mı?bu ülkede dili yasaklı olan sakıncalı olan eserleri toplanan asimile edilmeye çalışan bir sürü faili meçhule kurban giden Ahmet kayaya kürtçe albüm için kaşık fırlatan benim babama kürtçe konuşyor diye diyarbakır cezaevinde işkence yapanlar kimdi?

Benim babama da solcu olduğu için işkence yapıldı.

Bu ülkede sağcı da zulum gördü, solcuda, dinsizi de alevisi de. Ama hiç birisi bana işkence yapıldı diye dağa çıkmadı.

sağcı ya yapılan işgence ile kürt e yapılan bir mi kardeş?Buyur bak bakalım şuan kürt diye ayrılan kim küçümsenen ork denen kim?Anadilde eğitim hakkı olmayan anadil konuşma hakkını daha yeni almış kim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Arades

Çözüm süreci denilen sürecin sonu yok ve asla olmayacak.Sizin taebiniz bu süreçten özerklik.Ve özerklik bizim kırmızı çizgimiz.Sonu olmayan bu süreçten eğer ki bir şekilde taviz verilip sonuç çıkarsa ; unutmayın kötü yapılan barışlar daha büyük sav.aşları doğurur.Sonumuz yugoslavya gibi kanla bölünmek

Peki bu abd neden batmıyor?
  • quote:

quote:

Çözüm süreci denilen sürecin sonu yok ve asla olmayacak.Sizin taebiniz bu süreçten özerklik.Ve özerklik bizim kırmızı çizgimiz.Sonu olmayan bu süreçten eğer ki bir şekilde taviz verilip sonuç çıkarsa ; unutmayın kötü yapılan barışlar daha büyük sav.aşları doğurur.Sonumuz yugoslavya gibi kanla bölünmek

bu sorudaki inanılmaz cümle düşüklüğünden ötürü cevap veremeyeceğim ama bu özerklik meselesi hep BOP un parçası.Yani sizler amerikanın ortadoğudaki paçavrası olacaksınız.Türkiye şu an amerikanın uşağıysa, siz amerikanın tuvalet pompası olacaksınız.Özgürlükle yıkanan beyinleriniz b*k kokusunu duyduktan sonra birşeyleri anlayacak ama her şey için çok geç olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafenate Paneia -- 8 Haziran 2015; 17:01:57 >

• quote:

quote:

quote:

bu sorudaki inanılmaz cümle düşüklüğünden ötürü cevap veremeyeceğim ama bu özerklik meselesi hep BOP un parçası.Yani sizler amerikanın ortadoğudaki paçavrası olacaksınız.Türkiye şu an amerikanın uşağıysa, siz amerikanın tuvalet pompası olacaksınız.Özgürlükle yıkanan beyinleriniz b*k kokusunu duyduktan sonra birşeyleri anlayacak ama her şey için çok geç olacak.

İyi de bağımsızlık diyen yok ki özerk olunca türkiye abd uşağı olurken biz tuvalet pompası olacağız?

• Birisi yazmış doğuyu biz batıdakiler besliyor diye çok güldüm yahu.

Sokaktan vatandaştan bi haber sadece forumlara girince böyle hissedilmesi normal ama bişey dememek lazım.

İstanbuldaki tüm inşaatlardaki ve fabrikalardaki işçilerin yaklaşık %80 - %90 ı Kürt'tür.

Yediğiniz etleri size yetiştiren insanlar doğu anadoluda -20 derecede karda kışta kıyamette hayvan otlatan Kürt kardeşlerimizdir.

Kürt vatandaşlar olmasa o sıcak evlerinizden foruma giremeyeceksiniz hala ötekileştiriyorsunuz insanları.

Ötekileştirme kaybetti işte hala göremiyormusunuz?Halkların barışı kazandı.Bir an önce şu kafatasçı zihniyetinizi bir gözden geçirin artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Port Valdez
    Birisi yazmış doğuyu biz batıdakiler besliyor diye çok güldüm yahu.
    Sokaktan vatandaştan bi haber sadece forumlara girince böyle hissedilmesi normal ama bişey dememek lazım.
    İstanbuldaki tüm inşaatlardaki ve fabrikalardaki işçilerin yaklaşık %80 - %90 ı Kürt'tür.
    Yediğiniz etleri size yetiştiren insanlar doğu anadoluda -20 derecede karda kışta kıyamette hayvan otlatan Kürt kardeşlerimizdir.
    Kürt vatandaşlar olmasa o sıcak evlerinizden foruma giremeyeceksiniz hala ötekileştiriyorsunuz insanları.
    Ötekileştirme kaybetti işte hala göremiyormusunuz?Halkların barışı kazandı.Bir an önce şu kafatasçı zihniyetinizi bir gözden geçirin artık.

+1
  • quote:

Hayrına çalışıyorlar, hayrına hayvan besliyorlar değil mi?
    Ama doğudakilerin faturalarını batıdakiler ödüyor hemde karşılıksız.

Ötekileştirme denince ABD'de siyahilere, Avrupa'da müslümanlara yapılanlara bak, sonra ötekileştirme de
    Şimdi polis asker kurşunuyla ölen kürtlerin resimlerini koyarsınız, bende size elinde molotof, ayrılıkçı aponun resimleri olan,yüzü maskeli resimlerini koyarım o şahısların.

Elinize fırsat geçti iyi kullanın, başka Türkiye yok.

• halkların kardeşliği yok, halkların kardeşliği terimi 1789 yılında tarih oldu siz hala halkların kardeşliğinden bahsediyorsunuz.
    açıkça terör örgütünü destekleyen bir partiye oy verenler zaten benim kardeşim olamaz.bırakın şu kardeşim saçmalığını
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneSerhat

quote:

Ötekileştirme denince ABD'de siyahilere, Avrupa'da müslümanlara yapılanlara bak, sonra ötekileştirme de
    Şimdi polis asker kurşunuyla ölen kürtlerin resimlerini koyarsınız, bende size elinde molotof, ayrılıkçı aponun resimleri olan,yüzü maskeli resimlerini koyarım o şahısların.

Yahu 3 kuruşa çalışıyorlar çoğu asgari ücretin bile altında çalışıyor kalkmışsın hayrına mı hayvan besliyorlar diyorsun yahu.Fatura ödeme işine gelince, batının elektriğinin yüzde olarak bilmiyorum ama büyük kısmı doğudaki barajlardan geliyor.Sadece Atatürk barajı bile yıllık ne kadar enerji üretiyor aç google'a bak bakalım.

Kürt halkına senelerce eğitim götürmemişsin hiç bir şekilde yatırım yapmamışsın, 2. sınıf vatandaş olarak görmüşsün, 80 darbesinde diri diri yakmışsın sonra da neden PKK kuruldu diyorsun.İspanyanın geçmişine bir bakın örneğin.Franco'nun diktatörlüğünün öncesine yıkılışına ve sonrasını bir araştırın.Şimdi nerelerde İspanya...

Yalnız yiğidi öldürelim hakkını verelim AKP biraz olsun bu yukarda saydıklarım konusunda bir takım atılımlarda bulundu.Darbecileri cezalandırarak ve Kürtleri milletvekili adayı yaparak 2. sınıf vatandaş olma hallerinden bir nebze olsun kurtardı.Ama Kürt halkı artık kendi kaderini kendi çizmek istiyor bunu doğudaki verilen oy yüzdelerinde çok açık bir şekilde görebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Port Valdez -- 8 Haziran 2015; 18:00:29 >

• Rica ederiz.CHP'ye verdim ancak HDP'nin barajı geçmesini de istiyordum.AKP'den kurtulmak için tek çare buydu artık.Çok da iyi oldu,başarılar...
  • Halkların barışı nasıl oluruz biliyormusunuz

1.vatan toprağı bir bütündür bölünemez kabul edeceksiniz.

2.Türk bayrağına saygı gösterecek koruyup kollayacak sahip çıkacaksın.

daha yazardım da biliyorsunuz ama yukarıdaki maddelere muhakkak uyacaksınız kabul edeceksiniz. [sm=s16

O zaman işte Halkların kardeşliği olur elinize bi çaput alıp bide soysuz aponun resimleriyle barış olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KayıpZaman -- 9 Haziran 2015; 13:58:04 >
  • Türkiye dar kalıplarından kurtuldukça

Refah yükseldikçe

Demokrasi hukuk geliştikçe

Kürt sorunu kendiliğinden çözülecek

Devletin geçmişte binlerce ton bomba ile yapamadığı şimdi kendiliğinden oluyor

Kürtlerin kendisi türkiyelileşmek istiyor

Türkiyede yaşayan 80 milyon halkın çıkarları tamamen ortaktır

Ama namussuzlar milletin birliğini önlemek ,kolayca soymak için böl /parçala /yönet gereği bizi birbirimize düşman gibi gösterdi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EneSerhat

quote:

Yahu 3 kuruşa çalışıyorlar çoğu asgari ücretin bile altında çalışıyor kalkmışsın hayrına mı hayvan besliyorlar diyorsun yahu.Fatura ödeme işine gelince, batının elektriğinin yüzde olarak bilmiyorum ama büyük kısmı doğudaki barajlardan geliyor.Sadece Atatürk barajı bile yıllık ne kadar enerji üretiyor aç google'a bak bakalım.

Kürt halkına senelerce eğitim götürmemişsin hiç bir şekilde yatırım yapmamışsın, 2. sınıf vatandaş olarak görmüşsün, 80 darbesinde diri diri yakmışsın sonra da neden PKK kuruldu diyorsun.İspanyanın geçmişine bir bakın örneğin.Franco'nun diktatörlüğünün öncesine yıkılışına ve sonrasını bir araştırın.Şimdi nerelerde İspanya...

Yalnız yiğidi öldürelim hakkını verelim AKP biraz olsun bu yukarda saydıklarım konusunda bir takım atılımlarda bulundu.Darbecileri cezalandırarak ve Kürtleri milletvekili adayı yaparak 2. sınıf vatandaş olma hallerinden bir nebze olsun kurtardı.Ama Kürt halkı artık kendi kaderini kendi çizmek istiyor bunu doğudaki verilen oy yüzdelerinde çok açık bir şekilde görebiliriz.

Neyse uzatmayalım. Bir laf vardır. Önce kapının önünü süpür derler.
    Benim, solcu olduğu için, adalet partili (sonraları anap) babasından (rahmetli oldu) çekmediği kalmayan amcam bile HDP'ye oy verdiyse neye uğraşıyorum ki. İşin daha da kötü tarafı şimdi rahmetli babasının emekli maaşını yiyor.

Bu dünya böyle işte hep kazık hep kazık.

• Türkçesi:Bu sefer fena tongaya düştünüz,e artık meclise de girdik,yıllarca molotofla denedik bu kadar kolay kanacağınızı bilseydik bu yolu denerdik.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.