Şimdi Ara

TÜRK KARDEŞLERİMİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kanlarını akıttığınız o şehitlerimizin intikamını ergeç bu memleketin evlatları alacak yıktığınız o ocakların hesabını gün gelecek acı acı vereceksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin düşüncesine saygım vardır ancak HDP nin barış güvercini görünümlü canavar yüzünü göremeyip oy veren insanlara sesleniyorum, umarım bu kararınızdan çok acı sonuçlar yaşayarak pişmanlık duymazsınız.
  • Seçimden önce sürekli Türk bayrakları ile kardeşlik vurgusu yapanlar bugün kutlamada onlarca Abdullah Öcalan bayrağı sallıyorlardı.

Seçimden önce :

TÜRK KARDEŞLERİMİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER

Seçimden sonra :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 8 Haziran 2015; 22:04:12 >

• HELAL OLSUN NE DİYELİM HDP YE OY VERENLER TÜRKLÜĞÜNDEN UTANSIN

Hakkari'de askere saldırı düzenlendi

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yer alan Dağlıca Üs Bölgesine havan ve uçaksavar makinelı tüfekle saldırı düzenlendi.

Konuya ilişkin Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, "Kara Kuvvetleri Komutanlığı 7’nci Hudut Alay Komutanlığı (Yüksekova / Hakkâri) Dağlıca Üs Bölgesine havan ve uçaksavar makinalı tüfek ile silahlı saldırıda bulunulmuştur. Terörist ateşlerine, Üs Bölgesinde bulunan unsurlarımız tarafından derhal ateşle karşılık verilmiştir.

ZAYİAT ve HASAR YOK
    Unsurlarımız tarafından açılan karşı ateş üzerine, terörist ateşleri kesilmiştir. Söz konusu silahlı saldırıda, herhangi bir zayiat veya hasar meydana gelmemiştir. Bölgede emniyet tedbirleri artırılmış olup gözetleme faaliyetlerine devam edilmektedir" denildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZamanSal

BİR KÜRT OLARAK:

BİZE GÜVENEN,İNANAN HALKLARIN ARASINDA HER ZAMAN BİR KARDEŞLİK OLDUĞUNU GÖSTEREN DEVLETİN BİZİ 40 YILDIR AYRIŞTIRMASINA ARTIK İZİN VERMEYEN TÜRK KARDEŞLERİME ÇOK TEŞŞEKÜR EDERİM.

BİZE UZATTIĞINIZ BU EL SİZE SİLAHSIZ ŞİDDETSİZ BİR SÜREÇ OLARAK GERİ DÖNECEĞİNDEN EMİN OLUN.

He diyosun ki yani silahla alamadik barisçil yollarla toprak alacagiz.

Birader size kim kaç kisi oy verdi umrumda degil.

Hepsini bu topraklara sigdiririz Tanriya sükür

• quote:

BİR KÜRT OLARAK:

BİZE GÜVENEN,İNANAN HALKLARIN ARASINDA HER ZAMAN BİR KARDEŞLİK OLDUĞUNU GÖSTEREN DEVLETİN BİZİ 40 YILDIR AYRIŞTIRMASINA ARTIK İZİN VERMEYEN TÜRK KARDEŞLERİME ÇOK TEŞŞEKÜR EDERİM.

BİZE UZATTIĞINIZ BU EL SİZE SİLAHSIZ ŞİDDETSİZ BİR SÜREÇ OLARAK GERİ DÖNECEĞİNDEN EMİN OLUN.

'Teröristler bizim canımız' diyen HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş'ın 'cici çocuk' maskesi çabuk düştü. PKK'lı teröristler Dağlıca Bölgesi'nde konuşlu askeri birliğe, havan ve uçaksavar makinalı tüfekle taciz ateşi açtı.

• kürt mü aman uzak olsun
  • Şu kadarını söylüyorum eğer yine ırksal milliyetçilik yapıp şu aponun sözü geçirirseniz ve pkkdan ayrılmazsanız.Artık senelerdir meclis meclis dediniz girdiniz.Tek şansınız var doğru iş yaptınız yaptınız yapamazsanız daha o kadar oy vermez kimse.Birdaha %5i bile geçemezsiniz üstelik biz savaşmaktan yorulmayız merak etmesin pkklılar.
  • Türkiye nin oy tabanını sosyal medyalarda kıyaslamayın

• quote:

Orijinalden alıntı: iniyesta

Türkiye dar kalıplarından kurtuldukça

Refah yükseldikçe

Demokrasi hukuk geliştikçe

Kürt sorunu kendiliğinden çözülecek

Devletin geçmişte binlerce ton bomba ile yapamadığı şimdi kendiliğinden oluyor

Kürtlerin kendisi türkiyelileşmek istiyor

Türkiyede yaşayan 80 milyon halkın çıkarları tamamen ortaktır

Ama namussuzlar milletin birliğini önlemek ,kolayca soymak için böl /parçala /yönet gereği bizi birbirimize düşman gibi gösterdi

Türkiyelileşmek ne ya Fransalılaşmak Almanyalılaşmak çok aptalca bir kelime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeodempp -- 8 Haziran 2015; 22:24:07 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolffe

quote:

Refah yükseldikçe

Ama namussuzlar milletin birliğini önlemek ,kolayca soymak için böl /parçala /yönet gereği bizi birbirimize düşman gibi gösterdi

Türkiyelileşmek ifadesini aptalca bulmakda bana göre aptalca

Bu nasıl bir ifade
    Cahilce,boş ve saygısızca

• quote:

quote:

quote:

Refah yükseldikçe

Bu nasıl bir ifade

Türkiyeli gibi Türkiyelileşmek kelimesi ucubedir saçmadır.Rusyalılaşmak veya yazdığım diğer örnekler gibi bir şey duydunuz mu acaba ? Neresi cahilce sormak isterim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

BİR KÜRT OLARAK:

Tabiiki güzel kardeşim alınma ama gerçekten merak ediyorum kürdistan hakkında ne düşünüyorsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Refah yükseldikçe

Bu nasıl bir ifade

Türkiyeli gibi Türkiyelileşmek kelimesi ucubedir saçmadır.Rusyalılaşmak veya yazdığım diğer örnekler gibi bir şey duydunuz mu acaba ? Neresi cahilce sormak isterim.

Türkiyelileşmek benim icadım değil,bende dilbilgisi uzmanı değilim.

Türkiyeli ifadesini tayyipten, akil adamlara,köşe yazarlarına kadar kullandılar.

Bende türkiye (size göre Türk olmalı sanırım) toplumuna adapte olmak anlamında kullandım

Bu kavrama sahip çıkan akp,chp ve hdp en az 40 milyon oy aldı

Bana tepki göstermeniz gerçekçi değil, duygusal

• CHP oy atmış biri olarak, HDP barajı geçtiğine göre artık önümüze bakmalıyız neden HDP barajı geçtiğini sorgulamayız herhangi partiye gönül vermiş olsan da. Erdoğan %50 benimle diğer %50'yi (CHP-MHP-HDPli vs diğer partili) herkesi yok saydı Gezi Parkında, verilen emanet oylar sosyalistlerden barajı geçirmeye yardımcı oldu. Acaba neden HDP? Erdoğan kutuplaştırdı insanları, %50yi çöpe attı ve çözüm süreci başlattığı parti çelmeyi taktı iyi de oldu. Şu saatten sonra 100 terörist ölse dahi 1 tane şehit haberi görmek istemiyorum. 4 yılınız var bu tek şansınız bütün Türkiye'ye nasıl bir parti olduğunuz göstermek için, terörist sıfatını kaldırma elinizde ha yok ben dağda devam derseniz, gümlersiniz baraj altına. İstemesem de, şuan varolan bir gerçeği kabullenmek zorundayız.
  • Erdoğan ve cemaate teşekkür edin bize değil. Karadeniz de durumunuz nasıl bir bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 8 Haziran 2015; 23:35:19 >
  • inş hayırlı olur arkadaşlar birbirinize laf atmayı bırakın kimseye hayır gelmez bakalım ilerdeki günler neler getirecek ben şahsi olarak son atılan adımları olumlu buluyorum hdp tarafınca.tabiki ilerde ne olur niyetler nelerdir geçmişe bakarsanız az çok tahmin edebiliyoruz fakat bu şekilde kestirip atmak kimseye hayır getirmez mevcut koşullar içinde planlar yapılmalıdır unutmayın bir şey ne kadar kötü olursa olsun elbette o durumun daha kötüsü de olabilir şükür edin akp bölücülüğüne karşı tüm halkımız alevisiyle sünnisiyle kürdüyle türküyle ermenisiyle hepimiz bu ülkenin vatandaşı olalım.
  • Sen ne kadar çok k*rtsün öyle ya.
  • Senin üstünü sansürleyip IRKÇILIK yaptığın KÜRT Halkı 6 milyon 52 bin ol aldı.

Bunun 2 milyonu Türk kardeşlerimizden geldi ,bize güvenip bir şans verdiler ve boşa çıkarmayacaz o güveni.

Aynı Vatan Eşit Vatandaşlık kardeş TÜRK VE KÜRT HALKI.

• SADECE KÜRT DEĞİL ERMENİ, MUSEVİ, RUM, ROMAN, YUNAN, LGBT'LER VS. TÜM EZİLENLERİN VE YOK SAYILANLARIN YANINDAYIZ!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.