Şimdi Ara

TÜRK KARDEŞLERİMİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

BİZE GÜVENEN,İNANAN HALKLARIN ARASINDA HER ZAMAN BİR KARDEŞLİK OLDUĞUNU GÖSTEREN DEVLETİN BİZİ 40 YILDIR AYRIŞTIRMASINA ARTIK İZİN VERMEYEN TÜRK KARDEŞLERİME ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

BİZE UZATTIĞINIZ BU EL SİZE SİLAHSIZ ŞİDDETSİZ BİR SÜREÇ OLARAK GERİ DÖNECEĞİNDEN EMİN OLUN.

KESİNLİKLE TEK VATAN TEK VATAN TEK VATAN. BU ÜLKE İÇİN ASKERLİK YAPMIŞ VE 30 YAŞINA GELMİŞ BİRİ OLARAK DİYARBAKIR DAN SESLENİYORUM BİZ KÜRTLERİN % 99 TEK VATAN DİYORUZ ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZamanSal -- 9 Haziran 2015; 4:17:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Keske oyle olsa dunden beri ben kendime yediremiyorum olay kurt meselesi degil dagdaki adamlari meclise sokmamiz pkk denen varligin su an meclisde olmasi bu ulkede kurtlere 2 sinif muamele yapilmadi hic aksine hep onlar beslendi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

Keske oyle olsa dunden beri ben kendime yediremiyorum olay kurt meselesi degil dagdaki adamlari meclise sokmamiz pkk denen varligin su an meclisde olmasi bu ulkede kurtlere 2 sinif muamele yapilmadi hic aksine hep onlar beslendi

yapılmadı mı?bu ülkede dili yasaklı olan sakıncalı olan eserleri toplanan asimile edilmeye çalışan bir sürü faili meçhule kurban giden Ahmet kayaya kürtçe albüm için kaşık fırlatan benim babama kürtçe konuşyor diye diyarbakır cezaevinde işkence yapanlar kimdi?
  • ZUAHAHHA APO'NUN BACISI DA SEVE SEVE DEGİL DE O MECLİSE GİRME YEMİNİNİ ETMEK ZORUNDA KALACAK HAHHAAHABABAHA

• bize uzattığınız bu el özerklik,bitmeyen tavizler ve aponun salınması olarak döneceğinden emin olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bergov

bize uzattığınız bu el özerklik,bitmeyen tavizler ve aponun salınması olarak döneceğinden emin olun.

Mesela bitmeyen ne taviz olabilir ve bu tavizin sana ne zararı var ezber yazmaktan çok açıklasan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZamanSal

BİR KÜRT OLARAK:

BİZE GÜVENEN,İNANAN HALKLARIN ARASINDA HER ZAMAN BİR KARDEŞLİK OLDUĞUNU GÖSTEREN DEVLETİN BİZİ 40 YILDIR AYRIŞTIRMASINA ARTIK İZİN VERMEYEN TÜRK KARDEŞLERİME ÇOK TEŞŞEKÜR EDERİM.

BİZE UZATTIĞINIZ BU EL SİZE SİLAHSIZ ŞİDDETSİZ BİR SÜREÇ OLARAK GERİ DÖNECEĞİNDEN EMİN OLUN.

Bu millet dinciliğe taviz verdi pkk ya mı taviz vermeyecek ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu seçim haritasını bir başka haritaya benzetiyorumda söylemeyeceğim. Çok ağır kaçar.

• ZamanSal kullanıcısına yanıt
    Umarım bu sözünüzde durur ve PKK ile organik bağınızı kesersiniz. Yoksa, ne deseniz boşa çıkacaktır. Millet size büyük bir fırsat verdi. Bunu iyi kullanın. Bir süre sonra AKP'nin kirlendiği gibi kirlenmeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelly_1

quote:

bize uzattığınız bu el özerklik,bitmeyen tavizler ve aponun salınması olarak döneceğinden emin olun.

Mesela bitmeyen ne taviz olabilir ve bu tavizin sana ne zararı var ezber yazmaktan çok açıklasan?

hdp nin halkların barışıyla, sevgiyle, kardeşlikle falan alakası olduğunu düşünmüyorum göz boyuyorlar sadece bizimkilerde atladılar hemen. adamlar aponun heykelini dikeceğiz diyor sokaklarda kürdistan,apo lehine tezarühatlar yapıyorlar söyle bakalım bana böyle işler yapan parti ve destekçileri halkların kardeşliğiyle ilgilenir mi? sadece göz boyama bu.

https://twitter.com/hdpdemirtas/status/401666085382275072

• quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Şu seçim haritasını bir başka haritaya benzetiyorumda söylemeyeceğim. Çok ağır kaçar.

Bu kadar hakkı veren sizin partinizdi. CHP mi verdi MHP mi verdi

• quote:

quote:

quote:

hdp nin halkların barışıyla, sevgiyle, kardeşlikle falan alakası olduğunu düşünmüyorum göz boyuyorlar sadece bizimkilerde atladılar hemen. adamlar aponun heykelini dikeceğiz diyor sokaklarda kürdistan,apo lehine tezarühatlar yapıyorlar söyle bakalım bana böyle işler yapan parti ve destekçileri halkların kardeşliğiyle ilgilenir mi? sadece göz boyama bu.

Boş kürdistan apo söylemleri ama realiteye yansıyan birşey yok.Kürdistanın kurulmasını biz kürtlerin aklından bile geçmemektedir zaten ne kürdistanı 5.dünya ülkesi gibi.Peki sen türkleri böyle söylemler ile korkutmaktan yorulmadın mı?

• keşke sizin dediğiniz kadar basit olsa olaylar 30- 50 yıl sonra ki planlarını anlayınca,
    gerçekten vatanını seven Türk ve Kürtler bin pişman olacak..

BOP süreci işler durumda..

TÜRK KARDEŞLERİMİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER

• quote:

quote:

quote:

quote:

Boş kürdistan apo söylemleri ama realiteye yansıyan birşey yok.Kürdistanın kurulmasını biz kürtlerin aklından bile geçmemektedir zaten ne kürdistanı 5.dünya ülkesi gibi.Peki sen türkleri böyle söylemler ile korkutmaktan yorulmadın mı?

ben birşey uydurmuyorum ki sizin çakma cem yılmaz selo söylüyor bunları. hdp nin başı yani. kürtsen hdp ye oy verebilirsin mantıklı ama hem türk olup hem kardeşlikten bahsedip hdp ye oy vermek saçma.

• Pabliato P kullanıcısına yanıt
    Bölünmemek istiyorsan herkese hakkını vermek zorundasın.
  • Eğer HDP etnik köken üzerinden siyaset yapmazsa oylarını daha da yükseltceğini düşünüyorum umarım böyle olur yoksa sizi meclise sokan (biz)ler sizi o meclisten yine oylarımızla cıkarmasını biliriz saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C38AD7067 -- 8 Haziran 2015; 14:36:47 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben birşey uydurmuyorum ki sizin çakma cem yılmaz selo söylüyor bunları. hdp nin başı yani. kürtsen hdp ye oy verebilirsin mantıklı ama hem türk olup hem kardeşlikten bahsedip hdp ye oy vermek saçma.

Eğer bir kürdistan kurulur ise beni alıntıla çıkan ayaklanmayı bastırmak için beraber gidelim ancak artık bu boş söylemleri dillendirme.

• sadece bir defalığına belli bir kesimden oy aldınız , buna ister akp linin oyu diyin ister chp linin , ama şunu unutmayın size verilen oylar akp ye milletvekillerinin kaymaması içindi , yanı AKP yi devirmek içindir, bu fırsatı iyi değerlindirin , pkk denen terör örgütüne destek verip , olmayan kürt sorununa destek verip , nasılsa meclise girdik istediğimiz gibi azıp kudururuz diye düşünürsenız , bırakın bir dahakı sefere meclise girmeyı ,İşid denen örgütü mumla ararsınız bu ülkede , öyle yada böyle elinize bi şans geçti , etraftaki ülkeleri örnek alıp ne halde olduklarını unutmayın , SAVAŞ 'SİNSİCE' ASKERİN POLİSİN ARKASINDAN YAKLAŞIP PUSU KURUP SİLAH SIKMAK DEĞİLDİR, BUNU İŞİD TERÖR ÖRGÜTÜ ÖRNEĞİNDE GÖRDÜNÜZ SANIRIM, aklınızı başınıza toplayın , geçinmesini bilin , TÜRK VATANDAŞLARI GIRTLAĞINA KADAR DOLU DURUMDA ŞUAN, şanşınızı iyi değerlendirin bu ülkenin yararına çalışın , yoksa çoğu kürt etek giymek zorunda olur yine , bu sefer biji obama diye çığlık atamazsınız , yandım anammmm dedirtirler adama. ÜLKEDE PİMİ ÇEKİLMİŞ PATLAMAYA HAZIR KAFASI KARIŞIK %75 LİK BİR KESİM VAR , hdp ağzından çıkana çok dikkat etsin.

• Aklıma şöyle bir şarkı sözü geldi.

''Azap ermeniye, kürde... Yaşa Türk ırkı sen yaşa!''
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adenozintetrafosfat

Bölünmemek istiyorsan herkese hakkını vermek zorundasın.

Bölünmek istemiyorsan onları da meclise sokmak zorundasın. Sizin düşünce sisteminize göre böyle olmalı.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.