Şimdi Ara

TÜRK KARDEŞLERİMİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bunların sözlerine inanan ya tarih okumamış cahil ya nemalanan piyondur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman ırkçılık yapıldı bu ülkede kendi kendinizi batirdiniz, fatura vergi odemeyip dovlet bize bahmiyi diye aglamak nasil bir kafa yapisidir.
    Daha dun bayragimizi yakanlar bugun ayni bayragi aponun resmi ile beraber salliyor.
    Silahla bolemeyeceginizi anladiniz diger yollari deniyorsunuz. Bu ülke bolunmeyecek ama batarsak sizde bizimle geleceksiniz çünkü yaşayacağınız baska bir toprak parcasi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rampetessh

quote:

Orijinalden alıntı: ZamanSal

Senin üstünü sansürleyip IRKÇILIK yaptığın KÜRT Halkı 6 milyon 52 bin ol aldı.

Bunun 2 milyonu Türk kardeşlerimizden geldi ,bize güvenip bir şans verdiler ve boşa çıkarmayacaz o güveni.

Aynı Vatan Eşit Vatandaşlık kardeş TÜRK VE KÜRT HALKI.

Daha Türk - k*rt kardeşliği diyor .İstemiyorum k*rtle kardeşlik zorla mı ? Aaaa yüzsüze bak ya.

istemiyorsan bu konuya niye yaziyorsun? Asıl yüzsüz sensin.

Bütün TÜRK halkını kendin gibi ırkçı diyede tanıtma. Görende sanacak ki bu ülkedeki bütün türkler milli bir kimliğe ihtiyaç duyuyor.

Adam tek vatan diyor,teşekkür ediyor. Sen konusunu baltalıyorsun. Asıl yanlış senin yaptığın.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Pueblo Unido

quote:

Orijinalden alıntı: Rampetessh

quote:

Senin üstünü sansürleyip IRKÇILIK yaptığın KÜRT Halkı 6 milyon 52 bin ol aldı.

Bunun 2 milyonu Türk kardeşlerimizden geldi ,bize güvenip bir şans verdiler ve boşa çıkarmayacaz o güveni.

Aynı Vatan Eşit Vatandaşlık kardeş TÜRK VE KÜRT HALKI.

Daha Türk - k*rt kardeşliği diyor .İstemiyorum k*rtle kardeşlik zorla mı ? Aaaa yüzsüze bak ya.

istemiyorsan bu konuya niye yaziyorsun? Asıl yüzsüz sensin.

Bütün TÜRK halkını kendin gibi ırkçı diyede tanıtma. Görende sanacak ki bu ülkedeki bütün türkler milli bir kimliğe ihtiyaç duyuyor.

Adam tek vatan diyor,teşekkür ediyor. Sen konusunu baltalıyorsun. Asıl yanlış senin yaptığın.

İnanmış tek vatan demesine k*rt değil mi işte.

• ÖNCELİKLE ADINA GERCEKTEN ÜZÜLDÜM AMA KIZGINLIK HİSSETMİYORUM ÇÜNKÜ SENİN ADIN SARSÜRLEDİĞİN KÜRT HALKINA 2 MİLYON TÜRK GÜVENDİ ELİNİ UZATTI VE BUNUN KİYMETİ BİLİNECEK.

SENİN DE BİRGÜN FAŞİZMİ BIRAKACAĞINI UMUT EDİYORUM VE VİCDANINA BİR ANI (HOŞÇAKAL) DİYORUM:

YER- HATAY SERİNYOL 121. JANDARMA EĞİTİM ALAY KOMUTANLIĞI

TARİH-17 MAYIS 2013 SAAT 09:00

TOPLANMA NEDENİ- ANKARA DAN GELEN HEYETİN YÜKSEK RÜTBELİLERE KORUMA SEÇİMİ

SAYI-3 BÖLÜK 836 ER

GERÇEKLEŞEN OLAY-836 ASKER İÇİNDE TÜM KRİTERLERİ GEÇİP İLK 10 İÇİNE KABUL EDİLMEM OLDU.

SONUÇ-KAYIT SIRASINDA BEKLERKEN SIRANIN BANA GELDİĞİNDE DİYARBAKIRLI OLDUĞUM İÇİN ELENMEM VE BİZİ İZLEYEN 826 KİŞİ ÖNÜNDE DIŞLANIP YERİME ESKİŞEHİRLİ BİR ARKADAŞIN SEÇİLMESİ.

BEN BU VATAN İÇİN AYLARCA ASKERLİK YAPTIM ASKERDEN BU ANIYLA DÖNDÜM VE KENDİME ŞUNU DEDİM FAŞİZME İNAT TÜRKLER BENİM 2 KAT KARDEŞİMDİR

• Ben sizi anlamıyorum kardeşim barış barış diye sayıklıyorsunuz meydanlarda hala Öcalan bayrağı sallıyorsunuz amacınız ne sizin?
  • Dikten inen dikme kullanıcısına yanıt
    Anlayamazsın

Benzer bir dumur için bkz.:https://eksisozluk.com/entry/51792705

• quote:

Orijinalden alıntı: iniyesta

Türkiye dar kalıplarından kurtuldukça

Refah yükseldikçe

Demokrasi hukuk geliştikçe

Kürt sorunu kendiliğinden çözülecek

Devletin geçmişte binlerce ton bomba ile yapamadığı şimdi kendiliğinden oluyor

Kürtlerin kendisi türkiyelileşmek istiyor

Türkiyede yaşayan 80 milyon halkın çıkarları tamamen ortaktır

Ama namussuzlar milletin birliğini önlemek ,kolayca soymak için böl /parçala /yönet gereği bizi birbirimize düşman gibi gösterdi

İçi boş laflar bunlar. Yıllardır Laz ve Çerkes kardeşlerimizle aynı topraklarda yaşıyoruz, onların yaşadığı bölgelere bir tane terörist girebiliyor mu? Aynı amaçlar için mücadele etmek sözünün karşılığı vatanını seven Laz ve Çerkeslerde saklı...
    Yüzyıllardır kürtler isyan çıkarmaktan başka bir şey yapmıyor. Ermeniler ve kürtler tarih boyunca aynı kaderi paylaştılar. Bunlar tamamen pusucudur. Türkiyelileşmek muhabbetini bir kenara bırakalım, bunların istedikleri apaçık ortada; toprak... Süper güç bir ülke olsak kürtler, kürtlüklerini unutup biz Türk' üz der. Güçlünün yanında olmayı bunlar iyi bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insurrection -- 9 Haziran 2015; 17:30:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

quote:

Orijinalden alıntı: iniyesta

Türkiye dar kalıplarından kurtuldukça

Refah yükseldikçe

Demokrasi hukuk geliştikçe

Kürt sorunu kendiliğinden çözülecek

Devletin geçmişte binlerce ton bomba ile yapamadığı şimdi kendiliğinden oluyor

Kürtlerin kendisi türkiyelileşmek istiyor

Türkiyede yaşayan 80 milyon halkın çıkarları tamamen ortaktır

Ama namussuzlar milletin birliğini önlemek ,kolayca soymak için böl /parçala /yönet gereği bizi birbirimize düşman gibi gösterdi

İçi boş laflar bunlar. Yıllardır Laz ve Çerkes kardeşlerimizle aynı topraklarda yaşıyoruz, onların yaşadığı bölgelere bir tane terörist girebiliyor mu? Aynı amaçlar için mücadele etmek sözünün karşılığı vatanını seven Laz ve Çerkeslerde saklı...
    Yüzyıllardır kürtler isyan çıkarmaktan başka bir şey yapmıyor. Ermeniler ve kürtler tarih boyunca aynı kaderi paylaştılar. Bunlar tamamen pusucudur. Türkiyelileşmek muhabbetini bir kenara bırakalım, bunların istedikleri apaçık ortada; toprak... Süper güç bir ülke olsak kürtler, kürtlüklerini unutup biz Türk' üz der. Güçlünün yanında olmayı bunlar iyi bilir.

Terörü savunmuyorum ancak terör sadece Pkknın işi değildi.

Heronları düşür diyende bizim binbaşı idi,tamamdır diyen yarbay da bizim subayımız

Olay ortaya çıktığında 20 gün susan da Bizim genelkurmayımız

İhanet hâlâ soruşturuluyor 3 sene geçti

Aktütün (yada dağlıca) baskınında 15 Mehmetçiğin toprağa düşmesini hepimiz youtube dan izledik.ama bizden önce 30 ayrı birimde canlı izleyip yardım göndermeyen de Bizim kurmay kademesi idi.

Bilmediğimiz daha neler var

Terör sadece pkk işi değildi

• quote:

Orijinalden alıntı: kelly_1

quote:

Orijinalden alıntı: bergov

quote:

Orijinalden alıntı: kelly_1

quote:

Orijinalden alıntı: bergov

bize uzattığınız bu el özerklik,bitmeyen tavizler ve aponun salınması olarak döneceğinden emin olun.

Mesela bitmeyen ne taviz olabilir ve bu tavizin sana ne zararı var ezber yazmaktan çok açıklasan?

hdp nin halkların barışıyla, sevgiyle, kardeşlikle falan alakası olduğunu düşünmüyorum göz boyuyorlar sadece bizimkilerde atladılar hemen. adamlar aponun heykelini dikeceğiz diyor sokaklarda kürdistan,apo lehine tezarühatlar yapıyorlar söyle bakalım bana böyle işler yapan parti ve destekçileri halkların kardeşliğiyle ilgilenir mi? sadece göz boyama bu.

https://twitter.com/hdpdemirtas/status/401666085382275072

Boş kürdistan apo söylemleri ama realiteye yansıyan birşey yok.Kürdistanın kurulmasını biz kürtlerin aklından bile geçmemektedir zaten ne kürdistanı 5.dünya ülkesi gibi.Peki sen türkleri böyle söylemler ile korkutmaktan yorulmadın mı?

Kurdistan,Dilimiz,kulturumuz diyorsunuz agzinizi acinca kurdistan fikri gercekci dillendirilince neden korkuyorsunuz bu kadar?tece cok iyi bakiyor galiba size.isiniz gucunuz slogan,goy goy,masum sivillere zarar vermek.

• K E N kullanıcısına yanıt
    Şu smiley ile bana eski sevgilimi hatırlatıyorsun...
  • quote:

BİR KÜRT OLARAK:

BİZE GÜVENEN,İNANAN HALKLARIN ARASINDA HER ZAMAN BİR KARDEŞLİK OLDUĞUNU GÖSTEREN DEVLETİN BİZİ 40 YILDIR AYRIŞTIRMASINA ARTIK İZİN VERMEYEN TÜRK KARDEŞLERİME ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

BİZE UZATTIĞINIZ BU EL SİZE SİLAHSIZ ŞİDDETSİZ BİR SÜREÇ OLARAK GERİ DÖNECEĞİNDEN EMİN OLUN.

KESİNLİKLE TEK VATAN TEK VATAN TEK VATAN. BU ÜLKE İÇİN ASKERLİK YAPMIŞ VE 30 YAŞINA GELMİŞ BİRİ OLARAK DİYARBAKIR DAN SESLENİYORUM BİZ KÜRTLERİN % 99 TEK VATAN DİYORUZ ,

rica ederim sizden bi ricam tayyip'ten uzak durun
  • Samimiyetinize inanmıyorum apo denen teröristin heykelini dikecez diyen bir adama kim nasıl güvenir.
    Yoksa benim kürtlerle hiç bir sorunum yok.
  • Bakalım samimimisiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşallah yasinlerin aytaçların kanında boğulursunuz
  • quote:

BİR KÜRT OLARAK:

BİZE GÜVENEN,İNANAN HALKLARIN ARASINDA HER ZAMAN BİR KARDEŞLİK OLDUĞUNU GÖSTEREN DEVLETİN BİZİ 40 YILDIR AYRIŞTIRMASINA ARTIK İZİN VERMEYEN TÜRK KARDEŞLERİME ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

BİZE UZATTIĞINIZ BU EL SİZE SİLAHSIZ ŞİDDETSİZ BİR SÜREÇ OLARAK GERİ DÖNECEĞİNDEN EMİN OLUN.

KESİNLİKLE TEK VATAN TEK VATAN TEK VATAN. BU ÜLKE İÇİN ASKERLİK YAPMIŞ VE 30 YAŞINA GELMİŞ BİRİ OLARAK DİYARBAKIR DAN SESLENİYORUM BİZ KÜRTLERİN % 99 TEK VATAN DİYORUZ ,

Biseyi kavra turk vermedi turk bozuntullari veya annesi veya babasi kurt olanlar verdi sen veya senin idolojin gercek bir turkten asla oy alamaz Seni halkina ihanet etmis bir olusumsun Sole ele alalim sana oy veren binlerce musluman kurt var sa ve bunlarin yuzune bakarak onlara solun yukselisi diorsan zaten bu kurtlerin cahiliginden ses etmemleri

Sana oy verenler bunlar rafizi bozmallari ve gercek turk olmayanlar bide bu forumda eksiye benzemeye basladi pkk yandaslarida solcuyum diyor artik veya 2 3 bebek chp lide cikip evet verdik ama sizden hozmet bekloruz dior daglilar gibi ulan bunlar dune kadar senin askerine haince pusu kurup oldurenler degilmi simdi eline sazi verdiniz calgi cengiye cevirdi cnn roportajini

https://www.facebook.com/chpsizhavasahasi/videos/629678220401984/

al sana oy veren zihniyet

• Beyler bunların böyle demesine bakmasın hain hepsi ruhlarına işlemiş

• Yaşasın halkların kardeşliği!

Bijî biratîya gelan!

Long live the people's brotherhood!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.