Bildirim
Türk milletinin ahmaklığı ve vurdumduymazlığı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Gerizekalılığın tedavisi yok -
Cem yılmaz : "ben nerden bileyim o fıkralardaki insanların gerçek olduğunu"
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yahu bizim millet güdülmeyi sever (aşağılama maksatlı söylemiyorum)
Hükümet sokağa çıkma yasağı ilan edesiye kadar, aynı manzaraları göreceğiz.
Ölüm kalım durumlarını bile rivayet etmeyenlere karşı kibarca yaklaşmana,anekdot atmana hiç gerek yokquote:
Orijinalden alıntı: Black Code
Yahu bizim millet güdülmeyi sever (aşağılama maksatlı söylemiyorum)
Hükümet sokağa çıkma yasağı ilan edesiye kadar, aynı manzaraları göreceğiz.
İnsandan sayılmıyorlar,dolayısıyla saygının ulaşabileceği nesne öğesi kalmamış oluyor -
Bu işte tek suçlu vatandaş değil yalnız...
Evde oturmak, karşındaki önlem alıyorsa bir işe yarar.Sen kuru kuru evde otur, iktidarın çözüm önerisini bilme (bölgesel karantina mı, sokağa çıkma yasağı mı...)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 21 Mart 2020; 16:18:42 >
Kimsenin sahip çıkmadığı zamanlarda kendini düşünmen daha mühim.İlla kolundan tutup ters kelepçe ile zapturapt altına alınmaya mı ihtiyaç var ? İnsanlarda bilinç vardır,hayvan misali sadece güdülenme ve fiziksel müdahaleye bel bağlamazquote:
Orijinalden alıntı: Black Code
Bu işte tek suçlu vatandaş değil yalnız...
Evde oturmak, karşındaki önlem alıyorsa bir işe yarar.Sen kuru kuru evde otur, iktidarın çözüm önerisini bilme (bölgesel karantina mı, sokağa çıkma yasağı mı...) -
Yapacak bir şey yok. Böyle garip bir milletiz...
Millet 15-20 gün dişini sıksa (aşırı temasdan kaçınsa), en azından bulaşıcılığı azalır
Aziz nesin keşke haklı çıksaydı...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Parklar özellikle bugün nerdeyse full. Piknik alanları ve sahillerde öyleymiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu görüntüler Türkiye'ye özel değil, Fransa ve Almanya'da da benzer şeyler oldu tüm uyarılara rağmen. Devletin tedbir alması lazım ama ekonomi durmasın diye hala sınırlı önlemler var. -
Bugün tatil günüm evdeyim çıkmıyorum bir yere, evde oturmak bana keyifli geliyor. Millet ne anlıyor boş beleş gezmekten. -
Yıllardır yazarım ispatı ile...
Gördünüz mü işte?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
2 hafta karantina olsa devlet ne kadar zarar eder ve şuan ki inanılmaz durgunluk kadar kötü mü olur? Bu durgunluk bu kafayla yıllarca devam eder bakın aylarca demiyorum. 2 3 hafta sokağa çıkma yasağı ilan et Çin gibi bi durdur her şeyi bakalım.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Cem yılmaz : "ben nerden bileyim o fıkralardaki insanların gerçek olduğunu"
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X