Şimdi Ara

Turk.net e sövmemek için kendimi zor tutuyorum!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu kadar rezil bi destek sistemi olamaz yemin ediyorum olamaz. telefonda altyapınız çok iyi aktif altyapımızdasınız ,100mb verebiliriz diyorlar . hiç bu hızı alamadım .internet bağlanalı 20 günü geçti ama hızım 6 mb yi geçmiyor .arıza kaydı açıyorum "Değerli müşterimiz Adresiniz için yaptığımız inceleme sonucunda maalesef size şu an için daha yüksek hız sağlayamadığımızı tespit ettik. İlerleyen dönemde yeniden hız artışı talebinde bulunabilirsiniz ancak şu an için size sunabildiğimiz en yüksek hızda internet kullanıyorsunuz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. " deniyor.

dalgamı geçiyosunuz siz bizimle!!!

MADEM 100MB E KADAR HIZ VEREMİYCEKTİNİZ TELEFONDA NİYE ŞOV YAPTINIZ YOK ALTYAPINIZ MUKEMMEL AKTİF ALTYAPIDASINIZ 100MB HIZ ALABİLİRSİNİZ DEDİNİZ???

100 MB HIZ VEREBİLECEKKEN NASIL 6MB VEREBİLDİNİZ?? ARADA DAĞ KADAR FARK VAR .EĞER SORUN VARSA ÇÖZÜN ŞU SORUNU VALLLAHA ADAMI DELİ EDİYOSUNUZ.
    SORUNUMU ÇÖZÜP BANA VAAD ETTİĞİNİZ HIZI VERMEZSENİZ ABONELİĞİMİ İPTAL ETTİRECEĞİM.

BU NASI ŞİRKET BE 'NE İLGİLENEN VAR NE MUHATTAP OLAN ,VERİLEN CEVAPLAR HEP KOPYALA YAPIŞTIR LAN İLGİLENİN AZICIK INSANLARLA.

• Aktif altyapıda olabilirsin, ama o aktif altyapının santraline uzak değilsen 100 mbit alabilirsin
    Sana YAPA değil VAE vermeleri gerekirdi benim kanaatimce. Destek talebi açıp bu durumu ilet YAPA'da düzgün değer alamadığını söyle. VAE'de maksimum 35 veriyorlar ama onu da belirteyim
  • YAPA saha dolaplarında olmuyor galiba, santrallerde oluyor. Seni saha dolabından alıp
    santrale vermişler, santrale 3 km uzaksın 17a profil kullanıyorlar bi cacık olmaz ordan. VAE'ye geçirt kendini geri. Hayır güya santrale 1 km'den uzak olanları geçirtmiyceklerdi beceremediler.
  • Klasik turknet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yaklaşik 10 dakka önce türknetten arandım .sorunumu anlattım bana alabileceğim en yüksek hızı verdiklerini söylediler,sonra tekrardan hız güncelemesi yaptı hızımı 9mbps ye çıkarttığını söylediler.

BENDE BUNUN ÜZERİNE YAPA ALTYAPISINDAN ALABİLECEĞİM HIZI ALAMADIĞIMI BUNUN İÇİN VAE YE GEÇMEK İSTEDİĞİMİ SÖYLEDİM. MEVCUT ABONELERİMİZİ VAE YE GEÇİREMİYORUZ VS DENDİ. HADİ ONA DA EYVALLAH DEDİM .

NEDEN BANA ABONELİK ESNASINDA " ALTYAPINIZ ÇOK İYİ YAPA ALTYAPISINDASINIZ 100 MB YE KADAR HIZ ALABİLECEKSİNİZ VS DENMİŞTİ DEDİM Bİ YANLIŞLIK OLMUŞ KUSURA BAKMAYIN " DENDİ NE BU İLGİSİZLİK YAHU ? BUMU TURKNET?

SONRA YAPA SANTRALİNE OLAN UZAKLIĞIMI SORDUM. MODEMİN FİŞİNİ ÇEKMEM İSTENDİ YAPTIM .TEST YAKLAŞIK BİKAÇ DAKİKA SÜRDÜ. TEST SONUCUNDA BANA YAPA SANTRALİNE ÇOK YAKIN OLDUĞUMU SÖYLEDİ .BENDE E O ZAMAN NEDEN VAAD ETTİĞİNİZ HIZI ALAMIYORUM DEDİM , BANA BİLMİYORUM DEDİ, İLGİLENİCEZ DEDİ.

NE BU BİLGİSİZLİK ARKADAŞ NE MÜŞTERİ HİZMETLERİNDE BİLGİLİ İNSANLAR VAR NE İLGİLENEN VAR ARIZAYLA HEP GEÇİŞTİRİYORLAR ..

BENİM NE YAPMAMI ÖNERİRSİNİZ ALLAH AŞKINA BU NE SORUMSUZLUK ..KOCA TURKNETİN YAPTIGINA BAKIN ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre.avci -- 27 Temmuz 2018; 16:52:15 >

• Band oldu. 3mbps verdiler max bu dediler kapadim telekom acdim suan 86ya kadar kaldiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre.avci

arkadaşlar yaklaşik 10 dakka önce türknetten arandım .sorunumu anlattım bana alabileceğim en yüksek hızı verdiklerini söylediler,sonra tekrardan hız güncelemesi yaptı hızımı 9mbps ye çıkarttığını söylediler.

BENDE BUNUN ÜZERİNE YAPA ALTYAPISINDAN ALABİLECEĞİM HIZI ALAMADIĞIMI BUNUN İÇİN VAE YE GEÇMEK İSTEDİĞİMİ SÖYLEDİM. MEVCUT ABONELERİMİZİ VAE YE GEÇİREMİYORUZ VS DENDİ. HADİ ONA DA EYVALLAH DEDİM .

NEDEN BANA ABONELİK ESNASINDA " ALTYAPINIZ ÇOK İYİ YAPA ALTYAPISINDASINIZ 100 MB YE KADAR HIZ ALABİLECEKSİNİZ VS DENMİŞTİ DEDİM Bİ YANLIŞLIK OLMUŞ KUSURA BAKMAYIN " DENDİ NE BU İLGİSİZLİK YAHU ? BUMU TURKNET?

SONRA YAPA SANTRALİNE OLAN UZAKLIĞIMI SORDUM. MODEMİN FİŞİNİ ÇEKMEM İSTENDİ YAPTIM .TEST YAKLAŞIK BİKAÇ DAKİKA SÜRDÜ. TEST SONUCUNDA BANA YAPA SANTRALİNE ÇOK YAKIN OLDUĞUMU SÖYLEDİ .BENDE E O ZAMAN NEDEN VAAD ETTİĞİNİZ HIZI ALAMIYORUM DEDİM , BANA BİLMİYORUM DEDİ, İLGİLENİCEZ DEDİ.

NE BU BİLGİSİZLİK ARKADAŞ NE MÜŞTERİ HİZMETLERİNDE BİLGİLİ İNSANLAR VAR NE İLGİLENEN VAR ARIZAYLA HEP GEÇİŞTİRİYORLAR ..

BENİM NE YAPMAMI ÖNERİRSİNİZ ALLAH AŞKINA BU NE SORUMSUZLUK ..KOCA TURKNETİN YAPTIGINA BAKIN ..
    TurkNet YAPA'dan VAE'ye geçiş sağlayabiliyor. Yine bilgisiz biri denk gelmiş...
    İlgili santrale git(yapa devre numaranı öğren, lazım olacak). Yada Turk Telekom saha birimine telefon ile ulaşmayı dene, yardımcı oluyorlar.
    Santrale uzaklığını öğren, YAPA'da ne, VAE'de ne alırım diye sor. Ona göre aleni biçimde TurkNet'e işlem yaptırmaya çalış. (en zor kısım burası)
    Baktın uzayacak, TurkNet ile vedalaş. Yoksa söve söve kendini paralarsın.

N: Yapa-Vae geçişinde, telefon hattın varsa onu kaybedeceksin bilgine.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mb ile mbps arasında dağlar kadar fark var.

6 mpbs mi 6 mb/sn mi?

6mb/sn ise hızın 48 50 mbps falandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehmistan -- 28 Temmuz 2018; 7:34:38 >
  • Şimdi türknet sitesinde hız fiyat testi yaptım max 13 mbit verebiliyorlar bana fiyat 65 tl, İstanbul'un başka bir semtine baktım 100 mbit yine 65 tl, ben hem daha yavaş internet kullanıcam ama 100 mbit kullananla aynı parayı verecem he hadi oradan, kerizmiyim ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

Mb ile mbps arasında dağlar kadar fark var.

6 mpbs mi 6 mb/sn mi?

6mb/sn ise hızın 48 50 mbps falandır.
    6 mbps kardeş .50 mbps olsa ben neden böyle delireyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre.avci -- 28 Temmuz 2018; 13:54:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

Şimdi türknet sitesinde hız fiyat testi yaptım max 13 mbit verebiliyorlar bana fiyat 65 tl, İstanbul'un başka bir semtine baktım 100 mbit yine 65 tl, ben hem daha yavaş internet kullanıcam ama 100 mbit kullananla aynı parayı verecem he hadi oradan, kerizmiyim ben.
    kardeş bende 100 mbps alandayım ama aldığım 3 mbps idi her aramamada 1 mbps arttırdılar suan 9 mbps kullanıyorum .saka gibi yemin ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlldnc

TurkNet YAPA'dan VAE'ye geçiş sağlayabiliyor. Yine bilgisiz biri denk gelmiş...
    İlgili santrale git(yapa devre numaranı öğren, lazım olacak). Yada Turk Telekom saha birimine telefon ile ulaşmayı dene, yardımcı oluyorlar.
    Santrale uzaklığını öğren, YAPA'da ne, VAE'de ne alırım diye sor. Ona göre aleni biçimde TurkNet'e işlem yaptırmaya çalış. (en zor kısım burası)
    Baktın uzayacak, TurkNet ile vedalaş. Yoksa söve söve kendini paralarsın.

N: Yapa-Vae geçişinde, telefon hattın varsa onu kaybedeceksin bilgine.
    kardeşim ilgin için sağol .bana söylenen aynen dediğim gibiydi ama bilgisiz biri olduğunu bende anlamıştım.sen bu koularla ilgili bilgilisin sanırım. ben tt saha ekippleriyle nasıl iletişime geçebilirim numaralarını nereden bulabilirim?.yeni taşındık bizde santral nerdedir vs bi bilgim yok .yardımcı olursan sevinirim

• quote:

kardeş bende 100 mbps alandayım ama aldığım 3 mbps idi her aramamada 1 mbps arttırdılar suan 9 mbps kullanıyorum .saka gibi yemin ediyorum

Alıntıları Göster
    Hergün aramaya devam et o zaman 91 gün sonra amacına ulaşırsın

Yalnız dikkat et bir gün fazla arama olurda 100 ü tamamladıktan sonra tekrar 1 e düşmesin

• quote:

kardeşim ilgin için sağol .bana söylenen aynen dediğim gibiydi ama bilgisiz biri olduğunu bende anlamıştım.sen bu koularla ilgili bilgilisin sanırım. ben tt saha ekippleriyle nasıl iletişime geçebilirim numaralarını nereden bulabilirim?.yeni taşındık bizde santral nerdedir vs bi bilgim yok .yardımcı olursan sevinirim

Alıntıları Göster
    Bu konuda ilgim vardı, TurkNet'in vurdum duymazlığı sayesinde de kendilerinden daha fazla bilgiye sahibim ve erişebiliyorum.
    Santral konusuna gelirsek, online işlemlerde teknik bilgiler kısmında yazması gerekiyor.
    Saha ekibi değil saha birimine(santraldekilere) ulaşmalısın. (Turknet'liyim dediğinde niye buraya geldin diyenler de olabiliyor. Burada politik davranmanı tavsiye ederim.)

• hlldnc H kullanıcısına yanıt

ŞU ALDIĞIM HIZA BAK BE GEÇEN GÜN 10 MBPS YE ÇIKTI SEVİNMİŞTİM .ARAMAK DA FAYDA ETMİYO ARKADAŞ HER ARAMADA 1 MBPS YÜKSELTİYO ADAMLAR DALGA GEÇER GİBİ .SANTRAL ÇOK YAKIN DEDİLER .SORUN VAR DEDİLER ULAN SORUN VARSA İNCELEYİP SORUNUMU ÇÖZSENİZE!!

ADAMLAR ALYYAPIDA BİLMEMNE SIKINTISI OLDUGU ICIN HIZ SAGLAYAMIYORUZ VS DİYOLAR GEC BU AYAKLARI TURKNET .BU GİDİSLE MUSTERI KAYBEDE KAYBEDE ŞİRKETİNİZ BATACAK HABERİNİZ YOK...

• güncelleme..

TÜRKNET HER ARAMADA 1 MBPS YUKSELTTI SUAN 11 MBPS TESEKKURLER TURKNET.

ULAN SİZ BENİMLE DALLGA MI GEÇİYOSUNUZ .BUNE LAN HER ARAMADA 1 MBPS YUKSELTMEK?.....

.SU MESAJA BAK ARKADAS , ALTYAPIDA VS ARIZA YOK DENIYOR BENİM HIZIMI 11 MBPS OLARAK GUNCELLIYOLAR YER MIYIM LAN BEN BUNLARI..

HEMEN YARIN TUKETICI HAKLARINA SIKAYET EDECEGIM DELIRTTINIZ LAN BENI DELIRTTTINIZ ALLAH BELANI VERSIN TURKNET

ARIZA BULUNMAMAKTADIR DIYO MODEMINIZI VS KONTROL EDİN DİYO ULAN BENIM SABITLEDIGINIZ HIZ 11 MBPS BEN NASIL DAHA YUKSEK HIZ ALAYIM ULAN TURKNET BU OYUNLARLA COK INSANIN VEBALİNE GİRDİN.İKİ DÜNYADA ELİM YAKANIZDA .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.