Şimdi Ara

turk net pişmanlıktır. Geçmeyin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden millenicom kullanıyordum. Turk.net te fiber altyapı ile internet vermeye başlayınca turk.net e geçtim. gecmez olaydım. gectigim gunden beri ping degerim ve jitter değerim çok yüksek. jitter den dolayı hiçbir online oyun oynayamiyorum. Wifi uzerinden hızım kötü. millenicom da aynı altyapı olmasina ragmen cok daha iyiydi. en azindan 5ghz wifi uzerinden hicbir gecikme yasamadan yuksek hizda internete girebiliyordum. 5ghz ve 2.4 ghz wifi hiz sonuclarim ektedir. hesap no 1818150 artik buna bir çare bekliyorum. yoksa tekrardan millenicom a gecis yapacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• paketiniz sanırım 100 mbit yalnız birşey dikkatimi çekti internetde sorun yok gibi sorun kablosuzda sanki kanal değiştieip deneyin bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djdy -- 3 Şubat 2021; 2:29:25 >
  • kablolu baglantida da jitter problemi aynı maalesef.

• Merhaba, yaşadığınız sorunun tekrar kontrol edilmesi için teknik uzmanlarımıza bildirimde bulundum. Arkadaşlarım gerekli kontrolleri ve çalışmaları yaparak size bilgi verecektir.
  • 922287
    10 gündür internet yok.
    5 tane kitap bitirdim sağolsunlar.
    UZAK DURUN !

• quote:

Orijinalden alıntı: Shnonr

kablolu baglantida da jitter problemi aynı maalesef.

fiber modeme format atıp dnsi de 1.1.1.1 1.0.0.1 yapıp deneyin bence bazen modem de arzalı olabiliyor forumda bir öğretmen yazmıştı superonline fiber kullanıyormuş ama hızı dalgalanıyormuş ekip gelip modeme format atınca düzelmiş yanlız format atmadan önce kullanıcı bilgilerinizi bulun kullanıcı adı ve şifreyi yani türknet oimde olması lazım formatdan sonra bunları arayuzden tekrar girmeniz gerekebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D5AF8E7A8

922287
    10 gündür internet yok.
    5 tane kitap bitirdim sağolsunlar.
    UZAK DURUN !
    kablolarınız kontrol edin bence türknet bişey yapmıyorsa en azından siz kendiniz kontrol edin istiyısanız foruma kayıt olup bu bolumde konu açın burdaki elemanlar biraz daha iyi oimdeki robotlara göre konuyo türknet desteği etiketlemeyi unutmayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turk Net Twitter Problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Guest-D5AF8E7A8 G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorun nedeniyle üzgünüm. Hizmetinizi kontrol ettiğimde en son açılan destek kaydı 26.01.2021 tarihinde sonuçlanmıştır. Aktif destek kaydınız olmaması üzerine ben 41175831 numaralı arıza kaydınızı oluşturarak saha ekiplerine iş emri numarasıyla birlikte ilettim. Teknik uzmanlarımız ve saha ekipleri çalışma yaparak size bilgi verecektir. Ayrıca konuyu yakından takip ediyorum.
  • Djdy D kullanıcısına yanıt

modemi fabrika ayarlarina döndürdüm daha once bir işe yaramadı. hatta root kullanicisini aktif ettim ince ayar yaptigimda da olmadi suan default ayarlarda. jitter durumu buyuk ihtimalle hop lar ile ilgili

• Shnonr S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, teknik ekibimiz sorunu sistemden tespit edebilmek için sorun yaşamanız durumunda bilgisayarınızı modeminize kablolu bir şekilde bağlayarak ve bilgisayarınızda çalışan tüm programları kapatarak ve arka plandaki tüm cihazların bağlantılarını keserekhttp://turk.net/internet-hiz-testi/ adresinden hız testi yapmanızı istemiş. Bu şekilde işlem sağladınız mı?
  • Sanırım sorun yalnızca wıfı de oluşuyor bu sorun sıze aıt sağlayıcıların hıç bırı çözüm sağlayamaz 5ghz destekli modem kullanmanız lazım

• hocam okuma yazmanız var mi? turk net pişmanlıktır. Geçmeyin...  Mesajlarımı okursanız boş yapmış olmazsınız 5ghz ve 2.4 ghzde de problem olduğunu belirttim. Kablo ile de aynı onun içinde test sonuçlarını atacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.