Şimdi Ara

TURK.NET REZALETİ - BU FİRMADAN UZAK DUR !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12.09.2018 tarihinde bu firmadan internet için başvuru yaptım. Üzerine interneti bağlamak için hiç bir işlem falan yapmadılar ben zor bela her seferinde peşinde koştum ne oldu bu internet diye, yok cevap falan alamıyorsun. En sonunda türk telekomdaki dondurduğum hattı ben bunlarla mı uğraşıcam diyip geri açtırdım. Sonra bir baktık ki turk.net'in internette gelmiş. çakallar turk telekom sinyali üzerinden internet veriyorlar, gelip kimse bağlantı falan yapmıyor. tabi bu durumu o zaman bilmiyorum, madem turk.net geldi hem fatura daha az hem kota yok diye gittim turk telekomu iptal ettim. eve geldiğimde sonuç ne oldu ? türk.net'te gitmişti tabi. bu süre üzerinden de bugün itibarı ile 2 hafta geçti ve hala ısrarla ve ısrarla interneti açmadılar. 35 gündür interneti açmadıkları gibi, üstüne bir de 2 tane fatura çıkarmış reziller.
    bu firmayı ben şimdi tüketici hakem heyetine veriyorum ve size tavsiyemdir. arkadaşlar bu firmada yok taahhüt yok, yok kota yok falan, bunlar hikaye. hizmeti alamıyorsunuz yahu ne kotası, ne sözleşmesi. çağrı merkezi denen birşey yok, bir tane online işlemler menüsü yapmışlar. oradan yazıyorsun ki oradakilerin keyfi yerine gelsinde seninle ilgilensin. 1 hafta hiç talebe bakılmaz mı ya, bir bak ilgileniyoruz süreç şu aşamada şunlar oldu o yüzden gecikiyoruz de falan yok, hiçbirşey yok. UZAK DURUN!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osiris.tr -- 16 Ekim 2018; 13:0:47 >

• turknet altyapısı çöp
  • bizde aynı tarihten beri net bekliyoruz geçen hafta bağladılar 2 mbit zor görüyörüz. Alt yapı TT net üzerinden bağlandığımız için bu gün güya TT ekipleri gelicekti gelmediler arıza için.
  • Merhaba, bu anlattığınız süreci detaylı olarak kontrol edip size geri dönüş yapmak isterim. Aklınızda bir soru işaretlerinin kalmasını istemeyiz. Hizmetinize ulaşmam gerekiyor. Rica etsem bana GSM numaranızı veya müşteri numaranızı PM üzerinden iletir misiniz?
  • Türknet malesef sahtekar bir firma gördüğüm kadarı ile sizin gibi bir sürü insan madur üstelik Davetiye ile üye getirenlere özel Whatsapp Destek hattı bile var...

TürkTelekom iyidir.
  • Ben iki ay önce tüm faturalarımı ödeyip aboneligimi sonlandırdım.

Dün mesaj geldi

...nolu hizmetiniz borcu nedeniyle iptal edilmis ve idari takibe alinmistir. 22,12 TL fatura borcunuzu 0850 288 80 80 TurkNet Sesli Yanit sistemi ya da PTT araciligiyla odeyebilirsiniz. Diye.

Bu neyin faturası şimdi ?
  • Bana çıkardıkları faturalarıda kesinlikle ödemeyeceğim. Konuyu tüketici hakem heyetine taşıyorum zaten bundan sonrası kendi avukatları uğraşsın dursun. Bu firmanın yaptığı dolandırıcılıktan başka birşey değil. Türk telekomdan zerre haz etmeme rağmen, türk telekom aboneliğinden çıkıp bu firmaya geçtiğim her güne lanet ediyorum bu firmanın yaşattıkları yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osiris.tr -- 17 Ekim 2018; 10:23:53 >
  • Bu arada dün bana mail geldi, telefonla sizi aradık ancak ulaşamadık yazmışlar. Ben elimde telefonla gelen maile bakakaldım. Adamlar hizmet vermiyor, vermedikleri hizmete fatura çıkarıyorlar üzerine birde destek talepleriniz ile ilgilenmedikleri gibi, kendi SL sürelerini patlatmamak için yalan işlem yapıyorlar. muhtemelende ay sonu toplantlarında ah bu ay müşteri ile ilgilenme sürelerimiz çok iyi diye övünüyorlardır kendi içlerinde. aciziyette son noktadır turk.net

17.10.2018 editi : firma bugün yine mail attı ve yine ulaşamadık demişler. ben elimde telefonla gelen mailleri okuyorum. bildiğin başak geçiyorlar ahaha. gerçekten ucuzsun turk.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osiris.tr -- 17 Ekim 2018; 12:0:46 >
  • ilk kotasız internet kampanyası çıktığından beri kullanıyorDUM

2 tane turknet hattım vardı iş yerimde ve birini yeni taşındığım eve nakil yaptırdım daha çabuk bağlanır diye

sonuç: 16 gün önce nakil işlemlerinin tamamlandığı ve daireme kablo çekip kullanabileceğime dair mesaj geldi türknetten, ama onlarca destek kaydına rağmen ne arayan var ne soran HALA BİNADAKİ ANKASTRE KUTUSUNA KABLO TAKILMAMIŞ arayabileceğin bir yer yok, muhattap yok

yarın iptal ettireceğim 2 hattımı da
  • Evet banada 56,1 tl ücret çıkardılar hizmet alamadım iptal ettirdim referans kodu paylaşmıştım türknet yaptığı hatayı düzeltecek mi göreceğiz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    turknetli olmak istiyorum ama ayni sorunlari yasarim diye korkuyorum
  • benim gördüğüm internette en az 2 ay bir deneme süresi olmalı , denemeden internet alınmamalı hangi firma olursa olsun çünkü Türkiye de çok fazla altyapı sorunu var , ana firma olan telekom zaten bitik durumda ;

vdsl hat alacaksanız kesinlikle emin olmadan port olduğuna almayın derim , çünkü vdsl var deyip yerine adsl bağlanan aboneler var , dikkat , sadece türknete değil hepsine dikkat !
  • Hocam ucuz etin yahnisi misali bu durum. Ben size soyleyeyim nacizane tavsiye bulundugunuz bolgede hangi iss nin alt yapiai var ise onu kullanin. Baska turlu hep sorun yasarsiniz.
  • 2 yıldır turknet kullanıyorum. Bir sıkıntısını görmedim. İstanbul
  • Ya Türk.Net tam bir kumar. Ben 2 seneye yakındır kullanıyorum, bağlantı hızı - AKN derdi olmaması falan muazzam. Ama bir gitti mi internet, mevzu “kendin pişir kendin ye”ye dönüyor. 2 senede toplam 10 kere falan kopmuştur bağlantı, tek bir sefer haricinde hepsinde kendim modeme format atıp çeşitli yollar bulup araştırma yaparak falan çözdüm. Hepsinde kendim tamir ettim. Şu müşteri hizmetlerini bir kursalar artık. Sene 2018 olmuş, problem çıktığında arıza kaydı bırakmak bana 1990’larda gibi hissettiriyor. Üstelik arızanın ne zaman çözüleceği muamma, bir Allah kulu yok telefonun ucunda derdimizi anlatabileceğimiz.
  • Böyle yaptıklarını biliyorduk zaten riskleri göze alarak açtırmışsınız Allah kurtarsın parayla adamı rezil ediyorlar...
  • Ben de birkaç yıldır Türknet'teyim 65 mb hız alıyorum kesilme vs herhangi bir sorun yok çok memnunum. Bence asıl mesele Ttnet çünkü aynı altyapıyı kullanıyorlar ve söz hakkı hep Ttnet'te yok boş port yok falan deyip millete internet vermiyor okuyorum hep nette.
  • Türknet kullanalı üç yıl olacak hiç böyle sızlanıldığı gibi bir sorun görmedim. İlk bağlanması bile bir gün içinde tamamlanmıştı. Hatta bundan önceki kullanmış olduğum internetlere kıyasla kusursuz, bahsedilen hızı filan fazlasıyla alıyorum.
    Gerçi hiç kimse ''beyler internetim çok iyi ne yapmalıyım'' gibi bir konu açmıyor. Milletimize kalsa hepsi boktan hepsi dandik.
  • Turknet kulanıcısıyım memnunum sadece bağlanırken problem çıktı ama interneti kaliteli değdi bence.
  • Paykasa Kart ,Astropay Kart satın almak ve güvenli alışveriş yapmak için ;
    Google paykasacards.net Yazmanız yeterlidir.

TURK.NET REZALETİ - BU FİRMADAN UZAK DUR !!!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.