|
Türk.net VoWifi (Wifi Arama) Hizmetini Engelliyor (23. sayfa)
-
-
turk.net yaklaşık 4 gun beklettikten sonra bazi işlemler yaptıklarını belirttiler tekrar wifi araması dener misiniz dediler. denedim tekrar wifi aramasi çalışmıyor durumu bildirdim cevapları aşağıda
Statik IP tanımlaması sağlamıştım ama verdiğiniz bilgiye istinaden tekrar eski duruma dönmesini sağlayacağım. Bu durum haricinde daha farklı bir müdahale olmamaktadır. Mobil operatörünüz ya da modem üreticinizle temasa geçmenizi tavsiye ederim. İyi günler dilerim.
şunu belirteyim : telefon ve modemim saglam baska operatörlerde çalışıyor test ettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colornick -- 29 Kasım 2020; 10:43:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonum poco x3 malum yollarla gelenlerden hattım turkcell gnat'ta yım vowifi'de bir sorun yok.
Yer:İstanbul Eyüp
-
demek ki bu hizmeti verebiliyor türk.net benim sorunumuda çözmesi lazım :(
evte telefonum çekmiyor benim için büyük sorun :(
yoksa türktelekoma dönmek zorunda kalıcam
-
merhaba
aşağıdaki konuda bana destek olmanızı rica ediyorum. Ekiplerin konuyla pek ilgilenmediklerini düşünüyorum.
detaylar aşağıdadır.
Destek Numarası 38677036
wifi arama sorununu 23.11.2020 18:25 de bildirdim
cevap1 :28.11.2020 15:33 Sistem ayarlarınıza güncelleme sağladım , tekrar deneme yapmanızı ve sonucunu bizimle paylaşmanızı rica ederim. İyi günler dilerim.ayarlarınıza güncelleme sağladım , tekrar deneme yapmanızı ve sonucunu bizimle paylaşmanızı rica ederim. İyi günler dilerim.
tekrar sorun bildirme : merhaba hala sorun çözülmedi ne yaptınız ise hiç arayamıyorum şuan telefonu kapatıp açınca 1 kere wifi arama yapabiliyorum sonra 2. kere daha arayamıyorum ve aranamıyorum . sorun devam ediyor. telefonum çalışıyor başka operatör de bugün deneme yaptim wifi aramam sorunsuz çalışıyor 28.11.2020 20:16
cevap2 :Statik IP tanımlaması sağlamıştım ama verdiğiniz bilgiye istinaden tekrar eski duruma dönmesini sağlayacağım. Bu durum haricinde daha farklı bir müdahale olmamaktadır. Mobil operatörünüz ya da modem üreticinizle temasa geçmenizi tavsiye ederim. İyi günler dilerim.29.11.2020 10:12
tekrar sorun bildirme :telefonumda ve modemde bir sorun yok ikisini de baska operatör de denedim çözüm bulmamız lazim wifi arama yapamiyorum.29.11.2020 10:34
cevap 3:Network ekiplerimizin incelemesi için tekrar bilgi ilettim , gelişmeler oldukça size bilgi ileteceğim. İyi günler dilerim.30.11.2020 09:39
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colornick -- 30 Kasım 2020; 14:28:52 >
-
merhaba
kontrol eder misiniz sizin internet ip adresiniz kaçla başlıyor?
-
bir ekleme yapmak istiyorum güngören de türk.net ten hizmet alıyorum . wifi aramasını ümraniye de türk.netten hizmet alan başka bir evde denedim yine kullanamadım. aynı yerde 2 sokak ötede süperonline dan hizmet alan yerde denedim wifi arama çalışıyor. :(
-
Merhaba, kaydınızı takip eden ekiplerimizi bilgi verdim. Konu network ekiplerine yönlendirildi, gelecek bilgiye göre sizi gelişmeleri ileteceğiz. -
quote:
Orijinalden alıntı: colornickmerhaba
kontrol eder misiniz sizin internet ip adresiniz kaçla başlıyor?
95.70 le başlıyor.
-
siz aile paketi mi kullanıyorsunuz?
beni ip 100 ile başlıyor . konudan öğrendiğim kadarıyla 100 ve 10 ile başlayanlar sorunlu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colornick -- 30 Kasım 2020; 17:45:42 > -
-
Sen modemdeki cgnat ipsini söylüyorsun o bendede 100 ile başlıyor.
Normal nete çıkış ıpim 95 le başlıyor.
-
Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz? -
Yaşadığınız sorun için network ekiplerimiz gerekli incelemeleri sağlamış fakat sorunun tarafımızdan kaynaklanmadığı bilgisini almaktayım. Bu duruma istinaden mobil operatörünüz ya da modem üreticiniz ile temasa geçmenizi tavsiye ederim. İyi günler dilerim.
verilen cevap bu cok komuk ya
ayni telefonda ayni gsm operatörü telekom ve superonline ile wifi arama çalışıyor modem de saglam wifi arama çalışıyor . turk.net yapacak birsey yok diyor
quote:
Orijinalden alıntı: colornickYaşadığınız sorun için network ekiplerimiz gerekli incelemeleri sağlamış fakat sorunun tarafımızdan kaynaklanmadığı bilgisini almaktayım. Bu duruma istinaden mobil operatörünüz ya da modem üreticiniz ile temasa geçmenizi tavsiye ederim. İyi günler dilerim.
verilen cevap bu cok komuk ya
ayni telefonda ayni gsm operatörü telekom ve superonline ile wifi arama çalışıyor modem de saglam wifi arama çalışıyor . turk.net yapacak birsey yok diyor
Hocam modem ne?
Merhaba, arkadaşlarıma tekrar kontrol etmeleri için bildirimde bulunabilmem adına GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz? -
bu wowifi den sonra ben üyeliğimi iptal etmiştim 3 ay kadar önce. çözüm bulamadılar. modemde değiştirsen, sabit ipde alsan nafile. vodefone ile de konuştum olmadı. ne zaman eski ttnetime döndüm sorunum çözüldü.
farkettiğim tek şey turkcell kullanıcılarında bu sorun ya çok az oluyor ya da hiç olmuyor. telekom ve vodafone hatları çözememişler daha.
-
bu akşam wifi arama sıkıntısı için vodafone ile görüştüm bana su islemleri yaptirdilar telefon s9 +
ayarlar- bağlantılar-mobil ağlar-erisim noktasi adlari- sağ ustteki 3 nokta - varsayılan olarak sıfırla
bunu yaptiktan sonra telefonu yeniden baslat dediler . ve yaptim şuan Türk.net te wifi arama yapaildim 4-5 arama denemesi yaptım başarılıydı.
diyeceksiniz ki şimdiye kadar neden vodafone aramadin onda sikinti yoktur diye düşündüm çünkü superonline ve turktelekom ile wifi internet bağlantısı denemelerimde wifi arama çalışıyordu bende vodafone da bir sıkıntı yok diye düşündüm. kullanmaya devam edicem sorun cikarsa yazarim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X