< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk.net VoWifi (Wifi Arama) Hizmetini Engelliyor (24. sayfa)
-
-
Merhaba, sorunun çözümlendiğine sevindim. Keyifli kullanımlar dilerim. -
quote:
Orijinalden alıntı: colornick
ayrica bir sorum olacak daha önce denememistim ucak modu acik wifi bagli wifi arama acik iken dışarıdan arama alamiyor muyuz telefon kapalı gibi görünüyor doğru mu ?
bu halde ben arama yapabiliyorum ama.Normalde çağrı da alabilmelisin ama Turknet onuda engelliyor.2 sene oldu şu problemi çözmedi.böyle bir firmanın sorunu kökten çözmek yerine geçiştirme yapması hiç doğru değil.türk telekom,süperonline, milenicom,netspeed gibi firmalarda bu problem yok.turknette var ve hala kesin çözüm yok.
-
Bolgemde turknet fiber alt yapıya geçti ve modem değiştirildi. Modem değiştiğinden beri bende Vowifi hizmetini kullanamıyorum maalesef çözümu yok galiba -
Daha önceden bende bağlanabiliyordum gigafibere geçtim ve bu senin kullandığın modemin aynısını taktılar ben o zamandan beri Vowifi kullanamıyorum -
Modemdeki firewall ayarını orta yapın -
Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın çözümleyebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz? -
Siz hiç bişey çözmuyorsunuz maalesef eski evimde çok fazla sorunlar yaşayıp kapatmistim burda bağlantı hızı sebebiyle tekrar actirdim hiç bir sıkıntı yok bunun dışında. Size bildirim yapıp ilgilenmeyisinizi ve üstüne üstlük sorunu halletmeden sorun çözüldü iletisini girdiğinizi görmek beni gerecegi için varsın vowifi kusur kalsın. Kendim çözebileceğim bişeyse diye danisiyorum arkadaşlara yoksa sorun çözümü konusunda insanı parasıyla rezil eden bir firmasiniz, o yüzden burdan ilgili firma ayakları yapıp yazmaniza bile gerek yok. Bölge alt yapısı uygunsa iyi, değilse yok. Bu kullandığım hizmette bile Kurulum ücreti aldınız bir Allah'ın kulu gelmedi üstüne birde elektrikciye para verdik.
Arkadaşlar uzunda olsa okuyun bu firmanın size yasatabileceklerini ve sorun yasarsaniz oyalanmayin hemen kapattirin aylarca boşa fatura odersiniz. Bu kadar gömdün neden baglattin diyorsanız yeni evimin olduğu bölgede fiber hizmeti var ve ücreti düşük. Sorun yasamazsam devam ederim sorun olduğu an kapatılır taahhüt yok neticede.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgens -- 24 Ocak 2021; 16:28:43 >
-
-
Turktelekom fiber altyapısı ile turknet kullanıyorum. Turkcell operatörde wowifi çalışıyor bende.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben turkcell im
Siz -
Türk Telekom benim hattim. Fiber modemden önce sıkıntı yoktu 2 hafta önce fiber modem kurdular artık Vowifi çalışmıyor -
Bende aynı sorun ile karşı karşıyayim tenda v1200 modem kullanıyorum (turk telekom) . Vowifi aktif olmuyor. Çözüm bulabildiniz mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pasa86 -- 22 Mart 2021; 15:52:6 >
Evet 500 nolu port açıp aktif hale getirdim
Bu port tetikleme ayarlarını modeminizde uygularsanız, vowifi servisini turknet veya türktelekom veya herhangi bir sağlayıcı farketmeksizin muhtemelen kullanabileceksiniz. (Mevcut Aygıt Yazılım Sürümü: 1.00(AAPP.7))
(Pek çok modemde benzer isimde menülerde ayarlar mevcut)
Notlar:
Port: 500 / UDP IPsec - IKE : Authentication [WFC 2.0]
Port: 993 / TCP IMAP/SSL : Visual Voicemail [WFC 1.0]
Port: 4500 / UDP IPsec - NAT traversal : Encrypted voice traffic [WFC 2.0]
Port: 5061 / TCP/UDP SIP/TLS : Encrypted SIP [WFC 1.0]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 4 Haziran 2021; 11:44:38 >
-
Bende router'da hiç ayar yapmadan çalışıyor Turkcell hatta. Upnp kullanıyor desek modemde upnp kullanan cihazlar listesinde gözükürdü. Önceden başka operatördeyken de sorun yaşamamıştım.
-
WiFi arama TurkNet hattımızda çalışmıyor. YAPA abonesiyiz. Abone no: 2098082
-
Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz? -
modemi değiştirmek sorunu çözebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naklov2129 -- 15 Ağustos 2021; 17:16:18 > -
Superonline kullanıyorum, bende de vowifi olmuyordu, ipsec aktifleştirdim çözülmedi. Sip seçeneği aktifti, onu deaktif edince vowifi çalışmaya başladı. Superonline'dan bir haftadır çözüm bekliyordum, onlar dönüş yapana kadar, sizin sayenizde çözdüm. Teşekkür ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X