Şimdi Ara

Türk oyuncular neden bu kadar gerizekalı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben genelde tek başıma rekabetçi girerim.

Bazen 3 premade türkle aynı takıma düşüyorum.
    Oyuna odaklanmak yerine kendi aralarında salak salak konuşuyorlar.
    Ben bir hata yaptığım zamanda da bana küfrediyorlar.
    Yemin ederim yabancılarla daha rahat anlaşarak oynuyorum en azından stres olmuyor.

Ayrıca rakip takımda türk premade takım oluncada yine hiç sebep yokken bana küfretmeye başlıyorlar.
    Yenicez sizi maçı sat falan diyorlar bana.

Yemin ederim böyle salaklar yüzünden türklüğümden utanıyorum.
    Ne kadar cahil bir milletiz ya.

• kardeşim sorunun cevabı başlıkta gizli zaten

"Türk oyuncular neden bu kadar gerizekalı"

üzgünüm ama böyle.

bir ruslar, bir de bizim eğitimsiz aptallar.
  • falterubbix kullanıcısına yanıt
    Hocam ruslar birbirine destek çıkıyor ama türkler tam tersi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende sırf bizimkiler gelmesin diye tek başıma giriyorum. Ruslar falan hikaye bizimkiler kadar boşu yok gerçekten. Kaybetmeye başlayınca hile diye ağlamalar, olmayan ingilizce ile karşı tarafa küfür etmeler, alttan saçma sapan yazılar yazmalar. Kanser kitle resmen.
  • kaybedene kadar kankayız
  • knmeine1914 K kullanıcısına yanıt
    evet çünkü tüm türkler xantares, hepsi en oyunun en iyisi onlardan daha iyisi yok ve olamaz. ırk olarak bu tavır her konuda mevcut zaten bu millette. türklere karşı oynayınca cl_mute_enemy_team_1 direk. gerçi normalde de öyle ama türklere karşı duble kontrol yapıyorum muteli olduklarına dair.
  • Vay be tek ben değilmişim, bu yüzden steamda nickimi türkçe kullanırdım değiştirdim küfür ediyolar diye bu sefer hesabıma bakıp Türk bayrağını görünce küfretmeye başlıyolardı, onuda kaldırdım. Steama yapılan yorumlar, arkadaşlarımı filan türk görünce ordan bakıp bile küfredenler var.Kendi takımımı geç, rakibi' 1-2 kere vurunca direk ana,bacı sövmeler.. farklı ya sırf bu şerefsizler yüzünden profilimi gizledim anca kurtuldum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bana nedense yabancılar öyle yapıyodu. zaten hiç türke ras gelmedim şimdiye kadar
  • türklerle girdiğim her oyun ilk elden otomatikmen tilt başlıyorum. bu kadar özürlü kendini beğenmiş bir toplum olamaz. Oyunun kralı benim diye geziyolar oyunda ama oklarla aim alıyolar :D Esea'da çok türk var diye oynayasım gelmiyo bu yüzden. Adam C rank. Ben A rankım adam 12vurmuş ben 28vurmuşum adama diyorum şuraya git buraya git yürüyüşünden anlıyorum yer tutmayı bilmediğini dinlemeyip ölüyo laf edince bide sövüyo sonra :D gelde solo rank çık bu tiplerle
  • Tam tersi bu oyunda yabancılar oynamayı bilmiyor. Adamlarda takım oyunu sıfır. Çoğu hile ve hile olmayanı da oynamayı bilmiyor. Rus, Alman, Fransız falan çoğunda ağır zeka sorunu var. Bomba kurulmuş ve zamana oynasa alacak ama direk rakibin üzerine rushlıyorlar. Long'un dibinde doğmuşuz ama adamlar rush b diye bağırıyorlar. Info verirken adamların arkasından genellikle müzik sesleri geliyor. Yıllardır oynarım şu oyunu. Türk oyuncular çok daha yetenekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 5 Temmuz 2020; 3:21:47 >
  • Valorant seviyeleri platin ve elmas :D Oyunda 3 kişi konuşuyoruz. Soruyoruz "neden konuşmuyorsunuz" ki bunu sormak bile salakça yani ne de olsa bu bir takım oyunu 5v5.

Dönüp bize anca mikrafon açıyor "sesimi duysan ne yapacaksın radarı takip et"
  • Ruslar da info vermek yerine çok konuşuyor mikrofonları kapatmak zorunda kalıyorum.
  • gustawa G kullanıcısına yanıt
    12 vuran adam oyun içinde psikolojik olarak zaten baya geriye düşüyor, en ufak bir tepki bile onu oyundan daha da kopartıyor.
  • Sırf bu yüzden esea ve mm bıraktım, faceit oynuyorum. Bayrağım da malta bayrağı. İngilizcem türk aksanı olmadığı için 4 türkte gelse herkes ingilizce info veriyor bende çaktırmıyorum tilt olmadan maç bitiyor. Türk olduğunuzu anladıkları anda hemen suçu size atarlar onu niye yapmadın buraya niye bakmadın vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynende öyle ota boka laf yaparlar yok bi tutamadım yok nasıl öldün vs maç tam dönecek kritik iki roundu verirler kanka nasıl adamlar geliyor yehaaa oynamayı bilmiyorlar diye hayıflanır pro gamer. Özellikle faceitte tsl tpl zart zurt neyse artık öyle yerlerde bol varlar. Senin klasına uygun adam versede sistem her maç 30 vurma mecburiyetimi var oyuncuların? Ağlayacaksan bir lossta girme bu kadar basit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SafakGuler52

Vay be tek ben değilmişim, bu yüzden steamda nickimi türkçe kullanırdım değiştirdim küfür ediyolar diye bu sefer hesabıma bakıp Türk bayrağını görünce küfretmeye başlıyolardı, onuda kaldırdım. Steama yapılan yorumlar, arkadaşlarımı filan türk görünce ordan bakıp bile küfredenler var.Kendi takımımı geç, rakibi' 1-2 kere vurunca direk ana,bacı sövmeler.. farklı ya sırf bu şerefsizler yüzünden profilimi gizledim anca kurtuldum
    Bütün profili değilde sadece arkadaş listeni gizleme seçeneğide var. Bilgin olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.