Şimdi Ara

Türk oyuncular neden kaybeder: (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
1.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence TR server'indaki oyuncuların oyunculukları da kötü.
    Bir sürü şey anlatılır oyunla ilgili; tf, build, counter pick, dragon savaşı vs vs...
    Bir sürü ayrıntı vs vs...
    Bunların hiçbirinden bahsetmeye gerek yok bence, çok daha küçük ve gözden kaçan bir örnek vermek istiyorum;
    İyi takımların oyuncularıını yurt dışı önemli turnuvalarda veya solo girdikleri ranked maçlarda sadece ne zaman ve nasıl geri çekildiklerini, yani kaçtıklarını izleyin, o zaman neden buradaki oyuncuların oyunculuklarının da kötü oluğunu söylediğimi anlarsınız...Bırakın diğer dinamikleri, meklanikleri, build'ları, tf'leri vs...Sadece dediğim noktaya bakın, göreceksiniz farkı.
  • Hepsinin altına imzamı atarım. Sonuna kadar haklısın sorunları hepsinin sebebi ego
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

quote:

Orijinalden alıntı: Ryze Amca

Hepsi yalan tr serverindeyiz jax al counterla falan yalan tryn al jax ın e sinden kurtul sonra tereyağı gibi kes

Ney?

Burayı YIKARLAR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye Serverına söven oyuncular 2 ye ayrılır

1- Serverın noob dolu olduğunu, kendinin pro olduğunu ama nooblar yüzünden çıkamadığını iddia edenler(Tehlikeli olan)

2- Serverın Flamer dolu olduğunu söyleyenler

Server kesinlikle flamer dolu. Ve dediğine tamamen katılıyorum. Bronz ve silverda daha pick ekranından başlıyor kavgalar. Bir insan her öldüğünde jungleı suçlar mı? Şu muhabbet hepinize tanıdıktır eminim yani

XXX(Draven, 25:10 All): Ne ezdim seni Vayne zaaaazxdxdxdxdzxazaxxdxd
    YYY(Vayne, 25 20 All): Sus ***** **** bizim junglea bak Vi olmasa *** kasardın noob noob gelmiş konuşuyo bide
    YYY(Vayne,25:25 All): Oyun sonu vs

Müteakibinde jungle la küfürleşmeler, Alldan kimin haklı olduğunu tartışmalar, yazarken ölmeler, ölünce sinirlenip bidaha ölmeler yada bilerek feedlemeler vs. Öyle adamlar var ki oyuna girerken bakmış LolNexusdan girer girmez all dan "GG oyun sizde" yazıyor.

Şahsen ben kötü oynayan anlayışlı 5 adamın iyi oynayan 5 flamerı yeneceğine eminim.

• Dostum, geçen sezon dediğin şeylerden hepsini uyguluyordum. Sürekli flame, rage atıp duruyordum son 2 aya kadar 1 kez bile küme yükselemedim gümüş 5te kaldım. Ne bileyim ya biraz olgunlaştım ya da birşeylerin farkına vardım o son 2 ayda.(Oyundan bahsetmiyorum.İnsan olarak birşeylerin farkına vardım.) Lol'ü bıraktım 1 ay. Sonra başladım tekrardan ve o 1 ayda 8 küme atladım altın 3te bitirdim sezonu.Tabi bunda hiç bir zaman argo kullanmamam ve ne olursa olsun diğer laneleri desteklememin(hem moral olarak hem de gank atıp yardım ederek) de çok payı var. Türk milleti böyledir türk milleti şöyledir demeye gerek yok. Ben bu süre zarfında türklerle oynadım. Eğer siz iyi davranırsanız emin olun o gazla ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

quote:

Orijinalden alıntı: IByCreative

Tr server da oynuyorum ve sanırım 5. defa gümüş kümeye çıkmak için terfi serisine çıkacağım.Çoğu kişi ezecek olsada evet bronzum.Tahmin edebileceğiniz üzere oyuncu kalitesi pek iyi değil ve ben de muhteşem bir oyuncu değilim.Her oyun takımımı motive etmeye çalışırım.Ama illaki bir flamer çıkar ve 'gg,verdik oyunu,al işte noob' gibi kelimeler kullanarak benim veya bir başkasının moralini bozar.Her zaman 'Oyun bizim,Çeviririz,Aldık oyunu rahat'gibi kelimeler ile takımımı motive etmeye uğraşırım.Ancak flamer lar bana da saldırır ve ben genelde sevmeye başladığım /mute team komutunu kullanırım.Oyuna motive olurum kafam rahatsız olmaz ama bu sefer de aklım takımda kalır aynı komutu tekrar kullanırım ve bir bakmışım kim kimi napıyo siz hayal edin bunun bir çaresi var mı sizce

Öncelikle doğru yoldasın, sana bir süre normal game oynayıp bir kaç tane heroda ustalaşmanı ve bol bol stream izlemeni öneririm, eninde sonunda çıkarsın. Sistem öyle işliyor ki bir ligden çıkmak için oyundaki geri kalandan iyi oynamak yetmiyor, onlardan çok daha iyi oynamalısın ki kötü takımları da taşıyabilesin. Bir de basit herolar oynamaya çalış, muhtemelen oradaki bazı tipler noob herosu vesaire der ama oyunu yıllardır oynamıyorsan öyle mekaniği zor herolarla oynamana gerek yok. Mid oynuyorsan bir kayle oynayabilirsin, hiç bir skill shot ı ve yüksek derece taktiği yoktur ama oldukça güçlüdür, adc oynuyorsan caitlyn, olmadı tristana oynayarak başarılı olabilirsin, top lane isen shyvana gibi dümdüz saldırabileceğin herolar almalısın. Yanlış anlaşılmasın bu saydıklarımın hepsi çok çok iyi oyuncular tarafından da sık sık oynanılıyor, şampiyonun basit olması oyuna ve düşmanına odaklanmanı kolaylaştırıyor.

Öncelikle düşüncenizi paylaştığınız için teşekkür ederim.Stream izlemeye çalışıyorum zaten normal oyunada başlayacağım.

• Up
  • Ben herzaman takımı motive etmeye çalışıyorum. Adamlar küfür etmeye başlıyor küfür etmelerini önlemeye çalışıyorum. İşin garip tarafı dk 1:00 da birbirlerine küfür etmeleri ben ne kadar böyle davransamda adamlar anlamıyor at gözlüğü takmışlar resmen illa ona küfür edip bilerek feedlicek bazıları anlaşıylı oluyor böyle oyunlardan zevk alıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Tiger UV

Ben herzaman takımı motive etmeye çalışıyorum. Adamlar küfür etmeye başlıyor küfür etmelerini önlemeye çalışıyorum. İşin garip tarafı dk 1:00 da birbirlerine küfür etmeleri ben ne kadar böyle davransamda adamlar anlamıyor at gözlüğü takmışlar resmen illa ona küfür edip bilerek feedlicek bazıları anlaşıylı oluyor böyle oyunlardan zevk alıyorum

Ona yapıcak bişeyin yok yeter susun dersin gene devam ederler genelde.
  • her dediğinin her kelimesi doğru
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.