Şimdi Ara

Türk oyuncular neden kaybeder: (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
1.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PweckTR

quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

quote:

Okumadım.Sucu kendinde aramalısın.Ayrıca silver ligi baskalarına tavsiyeler vermek icin cok düşük bir lig bence sen bu oyunu bırak

Suç mu? Okumadan tavsiye vermek için yeterli olduğun kanısına nasıl vardın? Suçtan veya başka bir şeyden bahsetmiyorum, insanların yenilme sebebinden bahsediyorum kendimin değil, provisionallar yeni bitti sezon sonuna minimum plat olurum zaten.
    Bu konuda suçu kendinde aramayıp devamlı takımına laf atanların yaptığı yanlışlardan bahsetmiştim zaten, sonda koyduğum bir resme bakarak yorum yapman çok acı, ayrıca bu benim ikinci hesabım, ilki beta sonrasından kalma, bundan 2.5 sene önce gold(1550-1600 elo) idim zaten.
    1 dakikanı ayıramıyorsan okumaya bir kaç tane yoruma bakarak 10-15 saniyede ne olup bittiğini anlayabilirsin.

edit: Biraz araştırma yapayım dedim dehttp://forum.donanimhaber.com/m_86398550/f_//tm.htm daha kısa süre önce silvermışsın, bu artisliğin kime hiç anlamadım.

minimum plat olabilecek seviyede biriysen cok rahat taşıyabilmen lazım maçları 4-8 wl ile ben hiç taşıdıgını görmüyorum.Diceksin mal mal adamlar geliyor.arkadaşla bot pre yaptik 2 tane bronz hesap bulup 5-6 maç ard arda taşıdık afk ler olmasına ragmen lb sup pant sup gibi troll picklerle bile taşıdık yani seninde taşıyabilmen lazımdı.demekki haketmiyosun bırak oyunu bence

Geçen sezon 7-3 yaptım, loseların hepsi de yeni hesap olduğu için champ yetersizliğinden olmuştu, 10 maça bakarak insanları yargılayamazsın, şuan konumda bahsettiğim tiplemeyi birebir yansıtıyorsun, kendini çok büyük görmekten vazgeç. Daha 2 ay kadar önce nasıl kite yaparım diye konu açmışsın, ama 13-17 yaş arası bir tipe de anlamadığı halde ısrarla bir şeyler anlatmaya çalışmak faydasız.

Senin son dediğinde insanları tanımadan varsayımda bulunmak diyecekler için:
     Türk oyuncular neden kaybeder:

• quote:

Orijinalden alıntı: Kreas Lunaquas

quote:

quote:

Şu 1 haftadır West'de böyle tiplerle o kadar çok karşılaştım ki normal oynamayı bile bıraktım paso ARAM giriyorum. Böyle insanlardan da nefret ediyorum. ARAM'da herkes eğlencesine oynadığından birbirine laf eden olmuyor hatta bugün 2 oyunda da 4v5 kaldık, birinde çok iyi oynayıp yenildik karşısı "4v5'e göre çok iyi oynadınız" falan yazıp honor verdiler, diğerinde de 4v5 late'e bırakıp yendik adamları.
    Ama bu normal game'de olsa ne olurdu? Üç kişi "ez afk gg" "gg report afk" tarzı şeyler yazıp oyunu moral bozukluğuyla oynayıp iyice salarlardı ve %100 lose olurdu.

@PweckTR Büyük ihtimalle trollüyorsun ama trollemiyorsan sizin gibi gençleri sahalarda görmek isteriz derim. TR'de Plat olmakla olmuyor o işler.

http://forum.donanimhaber.com/m_85505995/f_//tm.htm seviye belli, ingilizce bilmeyen insan sırf özentiliğine neden weste geçer ki, bu konuda bahsettiğim adam kişilik olarak suçlu olsa da takımla rahat rahat konuşabilecek kadar ingilizce sahibiydi.

İfşa team çalışıyor

Hocam takmayın bence ya. Adam nasıl Bronze'da bot pre ile taşıdığını anlatmış

Takmak değil ya, bu forumda baya uzun süredir varım, eskiler bilir sıkıldığım zamanlar milletin profilini delik deşik ederim, eğlenceli oluyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Okumadım.Sucu kendinde aramalısın.Ayrıca silver ligi baskalarına tavsiyeler vermek icin cok düşük bir lig bence sen bu oyunu bırak

Suç mu? Okumadan tavsiye vermek için yeterli olduğun kanısına nasıl vardın? Suçtan veya başka bir şeyden bahsetmiyorum, insanların yenilme sebebinden bahsediyorum kendimin değil, provisionallar yeni bitti sezon sonuna minimum plat olurum zaten.
    Bu konuda suçu kendinde aramayıp devamlı takımına laf atanların yaptığı yanlışlardan bahsetmiştim zaten, sonda koyduğum bir resme bakarak yorum yapman çok acı, ayrıca bu benim ikinci hesabım, ilki beta sonrasından kalma, bundan 2.5 sene önce gold(1550-1600 elo) idim zaten.
    1 dakikanı ayıramıyorsan okumaya bir kaç tane yoruma bakarak 10-15 saniyede ne olup bittiğini anlayabilirsin.

edit: Biraz araştırma yapayım dedim dehttp://forum.donanimhaber.com/m_86398550/f_//tm.htm daha kısa süre önce silvermışsın, bu artisliğin kime hiç anlamadım.

minimum plat olabilecek seviyede biriysen cok rahat taşıyabilmen lazım maçları 4-8 wl ile ben hiç taşıdıgını görmüyorum.Diceksin mal mal adamlar geliyor.arkadaşla bot pre yaptik 2 tane bronz hesap bulup 5-6 maç ard arda taşıdık afk ler olmasına ragmen lb sup pant sup gibi troll picklerle bile taşıdık yani seninde taşıyabilmen lazımdı.demekki haketmiyosun bırak oyunu bence

Geçen sezon 7-3 yaptım, loseların hepsi de yeni hesap olduğu için champ yetersizliğinden olmuştu, 10 maça bakarak insanları yargılayamazsın, şuan konumda bahsettiğim tiplemeyi birebir yansıtıyorsun, kendini çok büyük görmekten vazgeç. Daha 2 ay kadar önce nasıl kite yaparım diye konu açmışsın, ama 13-17 yaş arası bir tipe de anlamadığı halde ısrarla bir şeyler anlatmaya çalışmak faydasız.

2-3 ayda kite yapmayı ögrenip kendimi bu kadar geliştirmişim demekki. 13-17 yaş arası birisi bunları yapabiliyorsa ben niye yapamiyorum diye düsün

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şu 1 haftadır West'de böyle tiplerle o kadar çok karşılaştım ki normal oynamayı bile bıraktım paso ARAM giriyorum. Böyle insanlardan da nefret ediyorum. ARAM'da herkes eğlencesine oynadığından birbirine laf eden olmuyor hatta bugün 2 oyunda da 4v5 kaldık, birinde çok iyi oynayıp yenildik karşısı "4v5'e göre çok iyi oynadınız" falan yazıp honor verdiler, diğerinde de 4v5 late'e bırakıp yendik adamları.
    Ama bu normal game'de olsa ne olurdu? Üç kişi "ez afk gg" "gg report afk" tarzı şeyler yazıp oyunu moral bozukluğuyla oynayıp iyice salarlardı ve %100 lose olurdu.

@PweckTR Büyük ihtimalle trollüyorsun ama trollemiyorsan sizin gibi gençleri sahalarda görmek isteriz derim. TR'de Plat olmakla olmuyor o işler.

http://forum.donanimhaber.com/m_85505995/f_//tm.htm seviye belli, ingilizce bilmeyen insan sırf özentiliğine neden weste geçer ki, bu konuda bahsettiğim adam kişilik olarak suçlu olsa da takımla rahat rahat konuşabilecek kadar ingilizce sahibiydi.

İfşa team çalışıyor

Hocam takmayın bence ya. Adam nasıl Bronze'da bot pre ile taşıdığını anlatmış

Takmak değil ya, bu forumda baya uzun süredir varım, eskiler bilir sıkıldığım zamanlar milletin profilini delik deşik ederim, eğlenceli oluyor.

Yok ben de az çok biliyorum da adamın nasıl bot pre ile bronze maçı taşıdığını anlatmasına gıcık oldum biraz

• Tamamen haklısın, placementta son maçımda bir tane jungler geldi dk3te bir başladı konuşmaya oyun sonuna kadar susmak bilmedi, top lane oynuyordum 1-2 kere öldükten sonra bilerek feedledim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ayrıca bana liseli diyende liseden en fazla 2 sene once mezun olmuş biri bende saniyordum annesinin karnından direk lise mezunu çıkmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pweck5 -- 3 Şubat 2014; 17:29:06 >

• Aslında türkler noobtur söylentisini bir tek league of legends de duyuyorum. Türkler bir çok online oyunda çok ciddi şeyler yaptılar league of legendsdeki olay basitçe yaş küçüklüğü. Başka bişey değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mediv

Aslında türkler noobtur söylentisini bir tek league of legends de duyuyorum. Türkler bir çok online oyunda çok ciddi şeyler yaptılar league of legendsdeki olay basitçe yaş küçüklüğü. Başka bişey değil

Türkler noobtur demedim ki zaten, dediğim gibi oyun mekaniği konusunda sorun yok, adama teke tek pes attır mesela gayet güzel oynayacaktır, ama iki kişi takım halinde oynayacak olsalar direk çöker, peki neden? Diğer arkadaşına güvenemeyip pas atmayıp tek başına ilerlemeye çalışacaktır çünkü. Bireysel başarının önplanda olduğu oyunlarda Türkler oldukça başarılı, sorun takım oyunu gerektiğinde ortaya çıkıyor, solo queue yazıyor diye oyunu solo oynamayacaklar yani, takımla birlikte oynamak gerekiyor, gelip düşmanı tebrik edip takımına devamlı küfrediyorsa bir oyuncu bir yanlışlık var demektir.

• iyide zatan takım kurabilmek önemli bu noktada. Takım kuruldumu bişeyleri başarabilirsin fakat dediğin gibi ego sıkıntısı her zaman var. Lol'ün sıkıntısı belli. Çok fazla çocuk var.
  • quote:

Bu nedir abi ? Bence sen bir psikoloğa görün. Adamın tam anlattığı tipteki türksün tam.
  • maalesef çok böyle flamerlar.adam bu oyunu kazanmam lazım diyor 10. dakikada supporta jungle a sövmeye başlıyor sanki bi faydası olacak gibi.bi de 3-5 kill alınca havaya giren tipler var 3 kişinin arasına tek dalan.var da var böyle tipler
  • Türkiye sunucusunda lane kaybederse suç jungleındır.Saçmalık işte sallayın şahsen ben lanede oynarken sanki jng hiç yokmuş gibi oynarım ezerim her türlü..
  • quote:

Ulan Yasuo, neden feedledin adamı tyrand'ı ?
  • Sonuna kadar haklısın bence
  • İnternet kafelerinde 10 yaşındaki bebelerin bile counter oynadığı milletten ne bekleyebilirsin ki ? bi abisinden görmüştür özenmiştir oda başlamıştır ben ranked girmiyeceğim tr de pre girince de 2 kişi ile de taşınmıyor oyun
  • Şu yazdığın yazı için ellerine kollarına sağlık. İnşallah benim gibi diğer arkadaşlarda bu yazıyı okur ve biraz bilgilenirler.
    Türk oyuncular neden kaybeder? sorusuna gelirsek. Şöyle bir bakıyorum da LoL oynamadan önce de diğer oyun tarzlarında da biz hep kaybeden veya dışlanan taraftık. Knight oynadım, Silkroad oynadım, bi aralar Counter oynadım hatta turnuvalara falan katılmıştık, yani oynadığım tüm oyunlarda bu hep böyleydi. Genelde dışlanan kesim biz oluyorduk. Dediğin gibi dönüp biraz kendimize bakmamız lazım. Genelde olaya bir noktadan bakan bir milletiz bu da bizi maalesef geliştirmiyor. Türkiye'de ki eSpor ile yurt dışındaki eSpor arasındaki farkı da söylememe gerek yok sanırım. Şu oyunu oynarken oyun olduğunu unutmadan oynamak lazım, zaten böyle oynandığı zaman bir süre sonra gelişir gibime geliyor insan. hi im gosu diye bir streamer var bilirsin sürekli Vayne oynuyor. Onun bir lafı var genelde oyuna girmeden önce o lafı hatırlayıp girerim maçlara: Kazanmak için oynamayın, kendinizi geliştirmek için oynayın. Bu felsefe de oynandığı zaman zaten oyuncu yükselecektir ben böyle bakıyorum. @Yirikalische

• quote:

Orijinalden alıntı: SnpMontage

İnternet kafelerinde 10 yaşındaki bebelerin bile counter oynadığı milletten ne bekleyebilirsin ki ? bi abisinden görmüştür özenmiştir oda başlamıştır ben ranked girmiyeceğim tr de pre girince de 2 kişi ile de taşınmıyor oyun

Bu durumda olayın yaş olduğunu zannetmiyorum, tenseleri kullanış şeklinden ve cümle yapısından anladığım kadarıyla en az intermediate ingilizcesi vardı, 16+ olduğu görüşündeyim, sorun milletteki egodan kaynaklanıyor, 40-50 yaşındaki herifler yaşına başına bakmadan sen kime bakıyorsun birader söylemleriyle ağız burun girişiyor bu ülkede, onların oğulları kızları ne yapsın?
    Kimse yanlış anlamasın Türkiye'ye laf attığım yok ama siz de takdir edersiniz ki bu ülke ulu önderimizin bize bıraktığı ülke değil, mirası taşıyamadık ve şuan aklı ve hali vakti yerinde olan herkes kaçmaya çalışıyor, ülkenin bir kısmı gelişirken daha büyük bir kısmı da gerilemeye devam ediyor, yapacak bir şey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadouspan

Şu yazdığın yazı için ellerine kollarına sağlık. İnşallah benim gibi diğer arkadaşlarda bu yazıyı okur ve biraz bilgilenirler.
    Türk oyuncular neden kaybeder? sorusuna gelirsek. Şöyle bir bakıyorum da LoL oynamadan önce de diğer oyun tarzlarında da biz hep kaybeden veya dışlanan taraftık. Knight oynadım, Silkroad oynadım, bi aralar Counter oynadım hatta turnuvalara falan katılmıştık, yani oynadığım tüm oyunlarda bu hep böyleydi. Genelde dışlanan kesim biz oluyorduk. Dediğin gibi dönüp biraz kendimize bakmamız lazım. Genelde olaya bir noktadan bakan bir milletiz bu da bizi maalesef geliştirmiyor. Türkiye'de ki eSpor ile yurt dışındaki eSpor arasındaki farkı da söylememe gerek yok sanırım. Şu oyunu oynarken oyun olduğunu unutmadan oynamak lazım, zaten böyle oynandığı zaman bir süre sonra gelişir gibime geliyor insan. hi im gosu diye bir streamer var bilirsin sürekli Vayne oynuyor. Onun bir lafı var genelde oyuna girmeden önce o lafı hatırlayıp girerim maçlara: Kazanmak için oynamayın, kendinizi geliştirmek için oynayın. Bu felsefe de oynandığı zaman zaten oyuncu yükselecektir ben böyle bakıyorum. @Yirikalische

Rica ederim.Diğer söylediklerine de aynen katılıyorum, başka bir ünlü streamer da, yanılmıyorsam nightblue, kendinizi objektif olarak görebilmek için oynadığınız oyunların sonradan replaylerini izleyin, yanlışlarınızı iyice inceleyin diyordu.Bu adam 1 haftada bronze V den diamond I yüksek lplere çıktı, kendi hesabı da geçen sezonda bu sezonda challenger, oyunlarda takım arkadaşları hatalar yaptığında çok nadir my team diyor ve hemen arkasından "my team" sözünün çok yanlış olduğunu, orada onlar öldükten sonra ölmesinin tamamen kendi suçu olduğunu ve daha iyi oynamış olsa o maçı rahat taşıyabileceğini söylüyor. Gel gör ki Türk silver<->plat oyuncularında bu adamlardan fazla ego var, kendilerinde hiç yanlış yapmıyorlar. İlerleme yanlışlarını görmedikçe gerçekleşmiyor ne yazık ki, lcs maçlarında twitch chat e dikkat edersen yabancılar öldüren tarafın ne kadar iyi oynadığını söylerken orada global chat olmasına rağmen "bu adam tam eziq haa" yazıyorlar bizimkiler. Sorun belli çözüm belli ama yukarıdaki bazı yorumları okursan "okumadım ama sen oyunu bırak"cılar mevcut oldukça iş zor.

• türk oyuncular bişey bildiklerini zannettikleri için kaybeder
  • Haklı adam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.