Şimdi Ara

Türk oyuncular neden kaybeder: (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
1.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yirikalische

quote:

Orijinalden alıntı: SnpMontage

İnternet kafelerinde 10 yaşındaki bebelerin bile counter oynadığı milletten ne bekleyebilirsin ki ? bi abisinden görmüştür özenmiştir oda başlamıştır ben ranked girmiyeceğim tr de pre girince de 2 kişi ile de taşınmıyor oyun

Bu durumda olayın yaş olduğunu zannetmiyorum, tenseleri kullanış şeklinden ve cümle yapısından anladığım kadarıyla en az intermediate ingilizcesi vardı, 16+ olduğu görüşündeyim, sorun milletteki egodan kaynaklanıyor, 40-50 yaşındaki herifler yaşına başına bakmadan sen kime bakıyorsun birader söylemleriyle ağız burun girişiyor bu ülkede, onların oğulları kızları ne yapsın?
    Kimse yanlış anlamasın Türkiye'ye laf attığım yok ama siz de takdir edersiniz ki bu ülke ulu önderimizin bize bıraktığı ülke değil, mirası taşıyamadık ve şuan aklı ve hali vakti yerinde olan herkes kaçmaya çalışıyor, ülkenin bir kısmı gelişirken daha büyük bir kısmı da gerilemeye devam ediyor, yapacak bir şey yok.

Geçen elimde böyle bir durumla karşılaştım durmadan küfür ediliyordu halbuki hakkımla oynuyordum hatam da yoktu bilerek feedledim böyle insanlara maç kazandıramazdım

• Tr server da oynuyorum ve sanırım 5. defa gümüş kümeye çıkmak için terfi serisine çıkacağım.Çoğu kişi ezecek olsada evet bronzum.Tahmin edebileceğiniz üzere oyuncu kalitesi pek iyi değil ve ben de muhteşem bir oyuncu değilim.Her oyun takımımı motive etmeye çalışırım.Ama illaki bir flamer çıkar ve 'gg,verdik oyunu,al işte noob' gibi kelimeler kullanarak benim veya bir başkasının moralini bozar.Her zaman 'Oyun bizim,Çeviririz,Aldık oyunu rahat'gibi kelimeler ile takımımı motive etmeye uğraşırım.Ancak flamer lar bana da saldırır ve ben genelde sevmeye başladığım /mute team komutunu kullanırım.Oyuna motive olurum kafam rahatsız olmaz ama bu sefer de aklım takımda kalır aynı komutu tekrar kullanırım ve bir bakmışım kim kimi napıyo siz hayal edin bunun bir çaresi var mı sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: IByCreative

Tr server da oynuyorum ve sanırım 5. defa gümüş kümeye çıkmak için terfi serisine çıkacağım.Çoğu kişi ezecek olsada evet bronzum.Tahmin edebileceğiniz üzere oyuncu kalitesi pek iyi değil ve ben de muhteşem bir oyuncu değilim.Her oyun takımımı motive etmeye çalışırım.Ama illaki bir flamer çıkar ve 'gg,verdik oyunu,al işte noob' gibi kelimeler kullanarak benim veya bir başkasının moralini bozar.Her zaman 'Oyun bizim,Çeviririz,Aldık oyunu rahat'gibi kelimeler ile takımımı motive etmeye uğraşırım.Ancak flamer lar bana da saldırır ve ben genelde sevmeye başladığım /mute team komutunu kullanırım.Oyuna motive olurum kafam rahatsız olmaz ama bu sefer de aklım takımda kalır aynı komutu tekrar kullanırım ve bir bakmışım kim kimi napıyo siz hayal edin bunun bir çaresi var mı sizce

Öncelikle doğru yoldasın, sana bir süre normal game oynayıp bir kaç tane heroda ustalaşmanı ve bol bol stream izlemeni öneririm, eninde sonunda çıkarsın. Sistem öyle işliyor ki bir ligden çıkmak için oyundaki geri kalandan iyi oynamak yetmiyor, onlardan çok daha iyi oynamalısın ki kötü takımları da taşıyabilesin. Bir de basit herolar oynamaya çalış, muhtemelen oradaki bazı tipler noob herosu vesaire der ama oyunu yıllardır oynamıyorsan öyle mekaniği zor herolarla oynamana gerek yok. Mid oynuyorsan bir kayle oynayabilirsin, hiç bir skill shot ı ve yüksek derece taktiği yoktur ama oldukça güçlüdür, adc oynuyorsan caitlyn, olmadı tristana oynayarak başarılı olabilirsin, top lane isen shyvana gibi dümdüz saldırabileceğin herolar almalısın. Yanlış anlaşılmasın bu saydıklarımın hepsi çok çok iyi oyuncular tarafından da sık sık oynanılıyor, şampiyonun basit olması oyuna ve düşmanına odaklanmanı kolaylaştırıyor.

• tamam ego,bencillik felanda var ama ciddi ciddi gerizekalı olanlarda var.geçen sup oynuyorum adc gitti 50-60 canla göre göre ziggsin mayınlarına bastı.şimdi bu adama ne dersen de
    (qq oldu galiba )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mormegil1

tamam ego,bencillik felanda var ama ciddi ciddi gerizekalı olanlarda var.geçen sup oynuyorum adc gitti 50-60 canla göre göre ziggsin mayınlarına bastı.şimdi bu adama ne dersen de
    (qq oldu galiba )

Adama bir şey demen bir işe yaramıyor ama, sorun da orada. Ona ister küfret, ister hakaret et o orada öldü bir kere, enemy goldu aldı, ona öyle demen anca onun bilerek gidip feedlemesi veya afk kalması gibi sonuçlar doğurur.
  • Önemli olan takım olabilmek. Seçtiğin karakter ve karakterinin görevi ve becerileri bütün bunları iyi ezberlemek ve görevinin dışına çıkmadan arkadaşlarını destekleyerek oynamak. Karakter seçiminde diğer takım üyelerine göre hareket edip karakter seçmek. Öğretici olmak (küfür etmek veya ezmek yerine). Kısacası rolün neyse onu oynarsan takım kazanır sende kazanırsın.
  • Tabikide" noob" olucak, bedava oyundan ne bekliyorsun ?
  • Yirikalische kullanıcısına yanıt
    bu bölümün yaş sınırı + kaç oldu arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAlucard

eskiden bende başka lanede bi adam feedlediğinde flame yapardım. ama bir keresinde topda durmadan ölen gpye laf etmiştim adamın verdiği cevap: sanki bilerek ölüyorum elimden geleni yapıyorum ama olmuyor olmuştu. o an kafama dank etti flamein ne kadar saçma bir şey oldugu.. o zamandan beride eger durmadan ölen birisi olursa flame yapmayıp hangi sebeple ölüyorsa onun için bir çözüm önerip oyunuma devam ettim

Duygulandım adamın dediğine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

quote:

Orijinalden alıntı: Beistrich

Cok guzel yazmissin bazi salaklar susmak bilmiyor devamli flame devamli flame, yazicagi kadar oyuna baksa biseyler yapabilecek ama salak iste anlayamiyor.

Evet aynen öyle, pro LCS maçlarında bile 2-10 gibi skorlardan maçlar çevriliyor, durumlar eşitken bile kesin yenildik, gg yazan ya da onu bunu suçlayanlar ise her zaman kaybediyor. Oyuncular onu bunu izlemek yerine kendisi oynayabileceği en iyi şekilde oynamaya odaklanırsa takımı çok büyük olasılıkla kazanır.

Bugün 0-11 giden ahriyi taşıdık üstelik sadece 1 tf aldık o tfdede oyunu bitirdik.taktik belli zaten YAR MİDİ

• Sağolsunlar bugün beni düşürmeyi de başardı bizim jungler ve support. Ben hatalı değilim demiyorum ama 1/2 giderken oynama isteğimi kırdılar. Yok sen niye roam yapmıyorsun adam yapıyor diyor, fizzin e sini niye farm için harcıyorsun dodge için harca diyor. Sadece konuşuyorlar. Sayelerinde oyun isteğim kırıldı luxa ss geç vermeye başladım. Aptalca yakalanmalar yanlış hareketler yaptım. Tabii ki hatalıyım ama adamlar bu kadar karışıp laf atmasalardı daha istekli olurdum. Aptalca hareketler yapmazdım. En sonunda yenilemek istedim. Yenildik de. Bu oyunu kendilerinin batırdıklarının hiç farkında olmayacaklar ona yanıyorum.

• http://forum.donanimhaber.com/m_87471231/tm.htm Bu konuda arkadaşın paylaştığı videoda tamamen aynı şeylerden bahsediliyor, şimdi izledim de buraya da koyayım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CookieMonster

Oyunun bireysel safhasında (laning phase , early game) daha çok bireysel yeteneklerin ön planda oldugu top lanede kaybedip junglerı kötülemesi falan cidden komikti . Açıkcası söylenecek pek bir şey yok anlamadıgım olay ben 9 win gold V 80 puanken bu eleman 50 win gold V mmr ı ile benim oyuna nasıl düştü . Kaybetmeme ragmen eglendim acıkcası böyle tipler eglenceli oluyor

naber loser
  • Up

• quote:

Orijinalden alıntı: querist

quote:

Orijinalden alıntı: CookieMonster

Oyunun bireysel safhasında (laning phase , early game) daha çok bireysel yeteneklerin ön planda oldugu top lanede kaybedip junglerı kötülemesi falan cidden komikti . Açıkcası söylenecek pek bir şey yok anlamadıgım olay ben 9 win gold V 80 puanken bu eleman 50 win gold V mmr ı ile benim oyuna nasıl düştü . Kaybetmeme ragmen eglendim acıkcası böyle tipler eglenceli oluyor

naber loser

Selam hater
  • Hepsi yalan tr serverindeyiz jax al counterla falan yalan tryn al jax ın e sinden kurtul sonra tereyağı gibi kes

• Hocam çok haklısınız TR serveri böyle TR serverinde adamlar ölünce ya da kill alamadığında,killini çaldırdığında feci çıldırıyor,küfürler savuruyo ama yapacak tek şey var adamı muteluyorum gg wp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryze Amca

Hepsi yalan tr serverindeyiz jax al counterla falan yalan tryn al jax ın e sinden kurtul sonra tereyağı gibi kes

Ney?

• kim ne derse desin millet olarak herşeyde gerideyiz bu bir gerçek bunu kimse inkar edemez
  • Tek sebebi ego ve sacma sapan sözler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.