Şimdi Ara

Türk plakali lineam la Almanya ya gidiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
10.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Linea ile gidin hocam. Orada marijinal takılırsınız bir süre. Sonra da gider sıfır bi BMW falan alırsınız.
  • Aman hocam ne yaptiniz hemen satin. Sattiginiz paradan daha ucuza daha kaliteli bir arac alirsiniz hem daha ekonomik olur hem daha keyifli. Paranizda cebinizde kalir malum yeni tasiniyorsunuz ihtiyac bitmez.
  • Bence arabanı Türkiye'de sat. Almanya'dan iyi bir araç alırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam küçük ev eşyalarını taşıma derdinde, siz yeni alıncak arabanın modelini belirleme derdinde

• quote:

Orijinalden alıntı: red007

Eski bi forum üyesi olarak 5 ay önce almanya ya yerlestim. Almanya da oturum ve yeni alman ehliyetini aldim. Aracim Türkiyede kaldi satmaya kiyamadim cünkü 0 km almistim. nisan ayinda türkiye ye gelicem dönüsü kismet olursa arabam ile yapicam. Hemde almanya ya gelirken bir sürü kücük ev esyam var onlarida arabaya koyup getirecem ve bir süre aracimi orda kullanmayi düsünüyorum. Arastirdim fazla bi sikintisi yok gibi almanya ya araba ile gitmenin ama arastirmama ragmen bilgi bulamadim konu arac almanya da yani yurt disinda ne kadar kalabilir. Normal bizim gurbetciler aracla türkiye ye geldiklerinde 6 ay da cikis yapmalari gerekiyor. Acaba ayni durum benim arac icinde almanya da gecerli mi? bilgisi olan varsa lütfen yardimci olsun. Almanya dan selamlar

sat hocam senın araba Turkıyede para eder. satarsan orada ıstemedıgın kadar lınea alırsın :))

• Bu forumda fikir sorulur mu? Akıl verenlere önce Allah akıl fikir versin.
    Almanyada herkes Mercedese binmiyor. Ülkemizdeki gibi görgüsüzlük yok.
    İnsanlar araba alıp uzun süre kullanıyorlar. Küçük sınıf araç bunların çoğu. İşini görsün yeter.
    Bizdeki Almancılara bakıpta aldanmayın. Siz Türk üretimi bir araçla orada kral gibi gezersiniz.
  • almanyada mazotla benzin kac euro?

• 5 yıl Avrupada kaldıktan sonra birkaç ay önce kesin dönüş yaptım. Araba konusunda Türkiye'deki rakamların yükske olmasını avantaj olarak kullanın derim.
    Elinizdeki arabayı sattığınız zaman, Almanya'da 3 yaşında temiz bir araba alma şansınız olur. Bahsedilmemiş ancak Türk plakalı bir aracın Almanya'daki kasko bedeli de standardın üstünde olacaktır.
    Onu da katın hesaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Hocam almanya da adamlar bir maaslarına golf 4 alabilecek durumdalar. Almanya da lineayı ne yapicaksın :)

Sat lineayı. Bir ayda para biriktir. Linea dan daha iyi bir araba alırsın. Otomotiv sektorunun gobegindesin ve linea :)

Golf 4 mü kaldı, ayrıca Almanyada da linea zamanında satıldı (şuanda var mı bilmiyorum) şahsen bilmem kaç yaşında golf 4 e lineayı değişmem, tabi zevk meselesidir.
  • satıp bir üst sıınfa geçin veya astra golf gibi daha kaliteli model de olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 11 Şubat 2014; 10:41:58 >
  • Bence lineayi satin. 15 bine temiz bir sahin alin. Beyaz ve orjinal. almanyada o sahini 20 bin euronun uzerine hastasina satabilirsiniz. Sonra gidin oradan canavar gibi bir arac alin

• Babam 93 yılında dizel Astra aldı. 30 000 Mark gibi bir fiyatı vardı sanırım. Bir sene sonra geri çağırdı devlet...13 000 verdiler.
  • Almanyada linea kullanan almanlar mevcut

aracınızı severek kullanıyorsanız götürebilirsiniz tabiki

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/fiat-linea-1-4-t-jet-16v-emotion-wesel/166064724.html?utm_source=ooyyo.de
  • Linea'yı hemen sat, almanya'dan uzun yola gidebilecek iyi kötü bir araç al bin euro civarina.. Gel TR'de ki eşyalarını al ve linea'yı satıp geri dön..
  • Lineayi sat, esyalari da paketleyip yurtdisi uygun fiyata goturen bir firmaya ver. Hem daha hesapli hem de daha rahat gitmis olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: parker48

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Hocam almanya da adamlar bir maaslarına golf 4 alabilecek durumdalar. Almanya da lineayı ne yapicaksın :)

Sat lineayı. Bir ayda para biriktir. Linea dan daha iyi bir araba alırsın. Otomotiv sektorunun gobegindesin ve linea :)

Golf 4 mü kaldı, ayrıca Almanyada da linea zamanında satıldı (şuanda var mı bilmiyorum) şahsen bilmem kaç yaşında golf 4 e lineayı değişmem, tabi zevk meselesidir.

Örnek o hocam. Tabiki kalmamıstır ancak 1 maaslarına alabilecek bir araba. Buda ortalama bir iş icin. Daha iyi is bulursan baska araba al sen. Zararı yok :)

• Bana kalsa lineayı burada satar almanyadan dizel kemikli bir araç alırdım. Saablar çok uygun almanyada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Almanya'ya taşındım bende eşim dolayısıyla. Eşimin aracı da benim aracım da TÜRK plakalı.

Fakat Haziran'da 2 araçla birlikte "izin yolu" Türkiye'ye dönmemiz lazım. Biz zaten 6 ay İstanbul, 6 ay Almanya yapacağımız için sıkıntı olmayacak.

Eğer siz sürekli Almanya'da kalacaksanız aracı pasaporta işletmeniz ve Türkiye ile ilişkisini kesmeniz gerekiyor. Almanya'da hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama Türk konsolosluğuna gidin, gerekli prosüdürleri size söylerler.

Linea için sıkıntı olmaz fakat Google'dan aratıp bu konuyu bulan arkadaşlar için de söyleyeyim, her aracı almıyorlar Almanya'ya. Almanya'nın trafik denetiminden geçer not aldıktan sonra izin veriyorlar.

Ayrıca bence Linea'yı satın. Sizde bilirsiniz ki burada çok daha güzel araçlar alınıyor, boş yere hem konforu hem sınıfı düşürmeyin derim.

Kısacası eğer aracınızda Türk plakası varsa Almanya'da o aracı 6 ay sürebiliyorsunuz, sonra Türkiye'ye dönmeniz gerekiyor ve 6 ay da Türkiye'de kullanmanız gerekiyor. Sonra yine dönüyorsunuz Almanya'ya.

orda da mi honda civic aldin ?

• çoruma leblebi götürmek seninki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTS1907

quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Almanya'ya taşındım bende eşim dolayısıyla. Eşimin aracı da benim aracım da TÜRK plakalı.

Fakat Haziran'da 2 araçla birlikte "izin yolu" Türkiye'ye dönmemiz lazım. Biz zaten 6 ay İstanbul, 6 ay Almanya yapacağımız için sıkıntı olmayacak.

Eğer siz sürekli Almanya'da kalacaksanız aracı pasaporta işletmeniz ve Türkiye ile ilişkisini kesmeniz gerekiyor. Almanya'da hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama Türk konsolosluğuna gidin, gerekli prosüdürleri size söylerler.

Linea için sıkıntı olmaz fakat Google'dan aratıp bu konuyu bulan arkadaşlar için de söyleyeyim, her aracı almıyorlar Almanya'ya. Almanya'nın trafik denetiminden geçer not aldıktan sonra izin veriyorlar.

Ayrıca bence Linea'yı satın. Sizde bilirsiniz ki burada çok daha güzel araçlar alınıyor, boş yere hem konforu hem sınıfı düşürmeyin derim.

Kısacası eğer aracınızda Türk plakası varsa Almanya'da o aracı 6 ay sürebiliyorsunuz, sonra Türkiye'ye dönmeniz gerekiyor ve 6 ay da Türkiye'de kullanmanız gerekiyor. Sonra yine dönüyorsunuz Almanya'ya.

orda da mi honda civic aldin ?

Gümüş Ejder'i satar mıyım ben?

Biz nereye Gümüş Ejder oraya

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.