Şimdi Ara

Türk plakali lineam la Almanya ya gidiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
10.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski bi forum üyesi olarak 5 ay önce almanya ya yerlestim. Almanya da oturum ve yeni alman ehliyetini aldim. Aracim Türkiyede kaldi satmaya kiyamadim cünkü 0 km almistim. nisan ayinda türkiye ye gelicem dönüsü kismet olursa arabam ile yapicam. Hemde almanya ya gelirken bir sürü kücük ev esyam var onlarida arabaya koyup getirecem ve bir süre aracimi orda kullanmayi düsünüyorum. Arastirdim fazla bi sikintisi yok gibi almanya ya araba ile gitmenin ama arastirmama ragmen bilgi bulamadim konu arac almanya da yani yurt disinda ne kadar kalabilir. Normal bizim gurbetciler aracla türkiye ye geldiklerinde 6 ay da cikis yapmalari gerekiyor. Acaba ayni durum benim arac icinde almanya da gecerli mi? bilgisi olan varsa lütfen yardimci olsun. Almanya dan selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red007 -- 10 Şubat 2014; 19:39:49 >

• Hocam almanya da adamlar bir maaslarına golf 4 alabilecek durumdalar. Almanya da lineayı ne yapicaksın :)

Sat lineayı. Bir ayda para biriktir. Linea dan daha iyi bir araba alırsın. Otomotiv sektorunun gobegindesin ve linea :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: red007

Eski bi forum üyesi olarak 5 ay önce almanya ya yerlestim. Almanya da oturum ve yeni alman ehliyetini aldim. Aracim Türkiyede kaldi satmaya kiyamadim cünkü 0 km almistim. nisan ayinda türkiye ye gelicem dönüsü kismet olursa arabam ile yapicam. Hemde almanya ya gelirken bir sürü kücük ev esyam var onlarida arabaya koyup getirecem ve bir süre aracimi orda kullanmayi düsünüyorum. Arastirdim fazla bi sikintisi yok gibi almanya ya araba ile gitmenin ama arastirmama ragmen bilgi bulamadim konu arac almanya da yani yurt disinda ne kadar kalabilir. Normal bizim gurbetciler aracla türkiye ye geldiklerinde 6 ay da cikis yapmalari gerekiyor. Acaba ayni durum benim arac icinde almanya da gecerli mi? bilgisi olan varsa lütfen yardimci olsun. Almanya dan selamlar

tr de fiyatlar arttı. satın gitsin. ordada alman plakalı hakiki alman bir araç alırsınız...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Lineanız şuan 9-10 bin euro ederinde. 9-10 bin euroya almanya da ne alırsınız,bir araştırın.. Çıkan sonuçları görünce düşünmeden satışa çıkaracağınızdan eminim göz bebeğinizi :)

• Hocam bilgim yok ama bence dizelse satmaya kıyın oradan daha iyi bir ikinci el alabilirsiniz.Bulgaristandan bir araç alırsanız ABde stabiliyorsunuz galiba yani bulgardan minibüs tarzı bir araba alın.Onuda Almanya'da satabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

Lineanız şuan 9-10 bin euro ederinde. 9-10 bin euroya almanya da ne alırsınız,bir araştırın.. Çıkan sonuçları görünce düşünmeden satışa çıkaracağınızdan eminim göz bebeğinizi :)

2008 330diiizel
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilitlimaşa

quote:

Lineanız şuan 9-10 bin euro ederinde. 9-10 bin euroya almanya da ne alırsınız,bir araştırın.. Çıkan sonuçları görünce düşünmeden satışa çıkaracağınızdan eminim göz bebeğinizi :)

2008 330diiizel

Alıntıları Göster
    Şaka olmalı

Linea parasına orda zevkten 4 köşe etcek bir araç alabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Almanya'ya gideceğim.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CThirty

Şaka olmalı

Linea parasına orda zevkten 4 köşe etcek bir araç alabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Hocam hemen satın arabayı boşverin lineayi, 2010 e90 320d falan alirsiniz o paraya
  • dayım vectra gt almış 3 bin euro,burda o paraya şahin alaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ingrid

Hocam hemen satın arabayı boşverin lineayi, 2010 e90 320d falan alirsiniz o paraya

Alıntıları Göster
    Linea'yla Alman otobanına çıkarsanız moraliniz bozulabilir.

Burada bir an evvel 3'e 5'e bakmadan satın derim.
  • Kardeşim sat şu lineayı sana en basitinden söyleyim ab yi baz aldığımızda türkiyede 52.000 € olan audi a4u halamlar Fransa'da 15.000 € ya aldılar sat gitsin almanya otomobilin silikon Vadisi orası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilitlimaşa

quote:

2008 330diiizel

Alıntıları Göster
    Almanya'ya taşındım bende eşim dolayısıyla. Eşimin aracı da benim aracım da TÜRK plakalı.

Fakat Haziran'da 2 araçla birlikte "izin yolu" Türkiye'ye dönmemiz lazım. Biz zaten 6 ay İstanbul, 6 ay Almanya yapacağımız için sıkıntı olmayacak.

Eğer siz sürekli Almanya'da kalacaksanız aracı pasaporta işletmeniz ve Türkiye ile ilişkisini kesmeniz gerekiyor. Almanya'da hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama Türk konsolosluğuna gidin, gerekli prosüdürleri size söylerler.

Linea için sıkıntı olmaz fakat Google'dan aratıp bu konuyu bulan arkadaşlar için de söyleyeyim, her aracı almıyorlar Almanya'ya. Almanya'nın trafik denetiminden geçer not aldıktan sonra izin veriyorlar.

Ayrıca bence Linea'yı satın. Sizde bilirsiniz ki burada çok daha güzel araçlar alınıyor, boş yere hem konforu hem sınıfı düşürmeyin derim.

Kısacası eğer aracınızda Türk plakası varsa Almanya'da o aracı 6 ay sürebiliyorsunuz, sonra Türkiye'ye dönmeniz gerekiyor ve 6 ay da Türkiye'de kullanmanız gerekiyor. Sonra yine dönüyorsunuz Almanya'ya.

• Facebookta Almayan ve avrupada yaşayan Türkiye'ye arabayla gidip gelen gurbetçilerin oluşturduğu bir grup var onlar sana forumdan daha çok yardımcı olurlar bu konuda.

Grubun linki
    https://m.facebook.com/groups/369042769792959?refid=48

• quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Almanya'ya taşındım bende eşim dolayısıyla. Eşimin aracı da benim aracım da TÜRK plakalı.

Fakat Haziran'da 2 araçla birlikte "izin yolu" Türkiye'ye dönmemiz lazım. Biz zaten 6 ay İstanbul, 6 ay Almanya yapacağımız için sıkıntı olmayacak.

Eğer siz sürekli Almanya'da kalacaksanız aracı pasaporta işletmeniz ve Türkiye ile ilişkisini kesmeniz gerekiyor. Almanya'da hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama Türk konsolosluğuna gidin, gerekli prosüdürleri size söylerler.

Linea için sıkıntı olmaz fakat Google'dan aratıp bu konuyu bulan arkadaşlar için de söyleyeyim, her aracı almıyorlar Almanya'ya. Almanya'nın trafik denetiminden geçer not aldıktan sonra izin veriyorlar.

Ayrıca bence Linea'yı satın. Sizde bilirsiniz ki burada çok daha güzel araçlar alınıyor, boş yere hem konforu hem sınıfı düşürmeyin derim.

Kısacası eğer aracınızda Türk plakası varsa Almanya'da o aracı 6 ay sürebiliyorsunuz, sonra Türkiye'ye dönmeniz gerekiyor ve 6 ay da Türkiye'de kullanmanız gerekiyor. Sonra yine dönüyorsunuz Almanya'ya.

Alıntıları Göster
    keşke lineayı almayip o parayı euro yapsaydınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

keşke lineayı almayip o parayı euro yapsaydınız.

Alıntıları Göster
    Kardeşim, Linea'yı ne yapacaksın Almanya'da? Arabanın beşiğine gidiyorsun. Linea'yı sattığın para ile Almanya'da mis gibi araba alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: [H.E.E]

Kardeşim, Linea'yı ne yapacaksın Almanya'da? Arabanın beşiğine gidiyorsun. Linea'yı sattığın para ile Almanya'da mis gibi araba alırsın

Alıntıları Göster
    Farklı olmak istiyorsanız şahinle gidin

Şaka bir yana da gerçekten yorum yapan arkadaşlar haklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: [H.E.E]

Alıntıları Göster
    Şaka mı bu?

Hocam Linea yı Almanyada ne yapacaksın

satıp 10 bin euro yap almanyaya git en iyisi

burada hayal edemeyeceğin arabalar alırsın o parayla.
  • Adamdan ses yok boyuna aynı şeyi yazıp durmuşsunuz....
    Konu dışı değil ama bana csb gibi geldi. Çünkü şaka gibi..

• Sat Linea hocam gerekirse at arabasıyla git

• quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Adamdan ses yok boyuna aynı şeyi yazıp durmuşsunuz....
    Konu dışı değil ama bana csb gibi geldi. Çünkü şaka gibi..
    Arkadaslar tabiki haklisiniz satip almanyadan almak daha mantikli ki satmak bi yana benim derdim türkiyeden ev esyalarim var ufak tefek onlari getirmek. Islak fasulye arkadasim sagolsun gerekli bilgiyi verdi bana. Burda simdi 2000 model benzinli mazda 323 var 500 euro'ya aldim. saka gibi :D ise basladiktan sonra illaki bi bmw 320-325 binilir. Bu arada bende ki linea 1,6 dizel full olani su an tahminim 42-45 arasi satilir! Burda 12-15 bin euroya guzel bi arabaya binilir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.