Bildirim
Türk Telekom 1 Ocak 2019 İtibari ile Hız Düşmesi Yaşayanlar

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
https://forum.donanimhaber.com/tt-prime-asmayan-10gb-gt-256-degil-sinirsiz-istiyoruz--136663897
destek olalım arkadaşlar demekkı bırılerının zoruna gıdıyor ve engeller cıkarmaya calışılıyor. bız davamızda haklıyız tt da hatasını anlayacaktır -
Sanırım VDSL hizmeti alıyorsunuz. Bölgesel bir sorun olabilir. Ya da hizmet aldığınız saha dolabı kapasite sorunları yaşıyor olabilir. -
bende sıkıntı yok beyler :)
-
hocam sorması ayıp bu hızı nasıl alıyorsun?quote:
Orijinalden alıntı: bigdede
bende sıkıntı yok beyler :)
-
Evet VDSL 35 mbit yalın hipernet tarifem. Tek mantıklı açıklaması sizin yazdığınız gibi. Bakalım sonumuz ne olacak.quote:
Orijinalden alıntı: BoraNb
Sanırım VDSL hizmeti alıyorsunuz. Bölgesel bir sorun olabilir. Ya da hizmet aldığınız saha dolabı kapasite sorunları yaşıyor olabilir. -
bende hız dusumu yok suanlık ama aksam 8 12 arası her zaman ızledıgım yayınları videoları izlemekde gucluk ceker oldum. Kısıyorlar maalesef yurtdısı cıkıslarını. -
Yaşadığınız durum gerçekten haksızlık ve sinir bozucu.
Bol bol arıza kaydı açmanızı, gerekirse BTK'ya şikayet bildirmenizi öneririm sık sık.
Ne yazık ki yapılabilecek başka bir şey yok. Bende Türk Telekom abonesiyim, 35 mbit fibernet. Bende dediğiniz gibi bir durum yok. Bağlantım hep stabil. Belki fiber diyedir tabii bilemiyorum.
Ama genel bir durum değil yaşanan, sizin orada bir sorun vardır muhtemelen. -
aynı şekilde vodafone da bizde yaşıyorduk.interneti 4 Mbit sabitlemişlerdi.4 günde 6. arayışımda düzelttiler sorunu. -
-
Bende de yeniyıldan sonra akşam 7-12 arası hız düşmesi ve ping sorunu yaşıyorum. Benim paketimde 35 mbps.
Gündüzleri 32 mbps hız ve 6 ping varken akşamlar yani şuan 7 mbps download hızı ve 25-50 arası ping var. Oyunlar pingten oynanmıyor, video izlenmiyor.
5.5 senedir aktif internet kullanıyorum ve ilk defa başıma geldi bu durum. Arıza kaydı oluşturdum, umarım düzelir. -
Superonline kullanıyorum aynı sorun cereyan etti bende de maalesef.Kaç senedir kullanıyordum,hiçbir sorun yaşamamıştım,ta ki 2019 1 ocağa kadar.Sözde akk kalktı,fakat gel gör ki hızlar akk den beter durum da şuan ve yanında da ping sorunu geldi.Arıyorum insanı deli yurduna koyuyorlar,sorun bizden kaynaklı değil,bina içinde ki kablolama sisteminden,modeme kadar olan bağlantıdadır,bir elektrikçiye gösterin diye mesaj atıyorlar şaka gibi resmen.Hergün aynı saatler akşam 7-12 arası ping 90,hız 4-5 mb var yok,lanet olsun böyle işe... -
Benim arıza kaydına cevap geldi düzeldi diye ama dün özellikle 22:00 den sonra net yine yavaşladı. 23 sularında 6 mbit hız alıyordum. Yukarida hız testlerim var 35 mbit full alıyorum ta ki akşam yoğunluk bir başlıyor hız kademeli olarak düşüyor.quote:
Orijinalden alıntı: faruk321
Bende de yeniyıldan sonra akşam 7-12 arası hız düşmesi ve ping sorunu yaşıyorum. Benim paketimde 35 mbps.
Gündüzleri 32 mbps hız ve 6 ping varken akşamlar yani şuan 7 mbps download hızı ve 25-50 arası ping var. Oyunlar pingten oynanmıyor, video izlenmiyor.
5.5 senedir aktif internet kullanıyorum ve ilk defa başıma geldi bu durum. Arıza kaydı oluşturdum, umarım düzelir.
Bu durumu Türk Telekom kendi lehinde rahat kullanır bence çünkü sözleşmelerde 35 mbite kadar ibaresi var yani en düşük hız kullanıcının hızı 35 mbit olacak diye ifadeler geçmiyor. İnanıyorumki bir çok kullanıcı akşam hız düşmesi yaşıyor fakat farkında değiller. ancak online oyun oynayanlar veya yüksek çözünürlükte film izleyen belli bir kesim etkileniyor bundan. Evinde 4 mbit net osun bana yeter diyen kesimin umurunda değil.
BTK nın hız düşmesi olayına kulanıcı lehine çalışma yapması lazım. Müşterilerin alabileceği maksimum hız belirlenmeli sonrasında ISS ler sözleşmelrinde 24 mbite kadar veya 50 mbite kadar gibi ifadeler değil en düşük 35 mbit veya en düşük 50 mbit kulanıcıya hıoz vermekle ISS yükümlüdür gibi ifadeler kullanmaları lazım. Yoksa akşamları ve yoğunluk zamanlarına çok öperler daha bizleri.
-
-
Mobil kullanıcısı olarak bende 7 12 arası ping sorunu yaşıyorum. Hız ölçtüğümde herşey normal ama bariz kısıtlıyorlar belli. 70 80 olan ping 160 170 oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şirkette kullanyıoruzquote:
Orijinalden alıntı: ivenrec
hocam sorması ayıp bu hızı nasıl alıyorsun?
Alıntıları Göster -
Firma şikayet yağmuruna tutuluyor. An itibari ile sayı 56 bini geçmiş. Adamların umurunda değil. Son şikayetlerin çoğu Akşam 18 - 24 Saatleri arası hız düşmesi. AKN kaldırıldı adamlar acısını bizden çıkarıyor. Birde reklamlarda halka yalan söylüyorlar limitleri kaldırdık diye. Adamlar akşamları milleti 2 mbit net hızıyla hapis etti.
Link İnceleyiniz:
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- türk telekom altyapı başvurusu
- los ışığı yanmıyor
- türk telekom modem internet ışığı kırmızı yeşil yanıp sönüyor
- ttnet kullanıcı adı
- türk telekom altyapı sorgulama
- statik ip nedir
- türk telekom upload hızı
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- ağda kayıtlı değil samsung
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X