Mail adresine ve Cimer'e şikayet ederek destek olabilirsiniz. Konu şu Türk Telekom diğer firmalara SAYE kullanırsan port ücret 4 katı fazla fiyat çekmesi ve SAYE gelecek ama İSS'ler kullanamayacak bu fiyatlara kimse almaz. Fiyat ve Hız olarak tepkimizi dile getiriyoruz. |
TÜRK TELEKOM 100 MBPS HIZLARA MECBUR BIRAKIYOR FİYATLAR ARTIYOR (12. sayfa)
-
-
3-4 saat önce ülke çapında kesinti yaptılar küfür kıyamet iyi kulakları çınlamıştır bizim burada altyapı olmadığı için el mahkum ttnete bel bağladık yoksa ilk işim çıkmak olucak.
-
Türk telekom bu aralar kesintiler yapmaya başladı taahhüte az kaldı çekecem fişlerini.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim hala 10 mbps onu napacağız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuanda internetim
Turk Telekom
DSL Hızı(Kb/s):24576 download / 6143upload
Ulaşılabilir Hız(Kb/s):100959 downlaod / 41007 upload
Turnet şunu yapabilir :=)
75 Download / 4 Upload
Uploada bi bakar mısınız ? :=)))))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPeople -- 24 Ocak 2021; 10:21:11 > -
Yakın zamanda Türk Telekom, "ucuz internet" adı altında Dial-up interneti paketlerinin arasına ekler, çok uygun fiyat koyar, millet de mecburiyetten onu seçer, sonra biz Türk Telekom'un gözünde "Tüketiciler düşük hızı, Dial-up'ı tercih ediyor" olarak görünürüz.
İnternet ve teknoloji Türkiye'de aşırı lüks oldu malesef. Hükümet kanadı zaten "Halkın ne işi olur teknolojiyle" diyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MidnightRiderküçük bi şehirde oturyorum turknet'e guvenemedigim icin gitmedim internette okuduklarımdan dolayı .internet koparsa falan müşteri hizmeti yok bir de benim için çok onemli internet derslere sınavlara burdan girdigimden diye gitmedim
Alıntıları Gösterhangi firmaya gidersen git hepsine telecom saha ekipleri bakar durum bu maalesef , zamanında 10 sene önce Dsmart idim o zamanlar internet bir gitti gidiş o gidiş 2 hafta , ara konuş , ara konuş sonuç yok 3 kez randevu al yine gelen yok ve artık bıçak kemiğe dayandı bindim arabaya müdürlüğe saha müdürünü arıyorum dedim yok ta girmezsin yok bilmem ne bir bağrış çağrış girdim elemanın yanına ve anlattım durumu ve elimdeki radevuları sok .no adres adam baktı o günlere ve gidilmiş arıza giderilmiş beyefendi dedi bakın dedim ben de bu havada çalışmak istemem dışarıda kar var ama beni de aptal yerine koymayın bugün yine randevum vardı 1,5 saat bekledim gelen olmadı o yüzden geldim buraya sinirden patladım dedim , müdür bir dk dedi açtı tel ben ömrümde o kadar küfür bir arada görmedim düz gitti saha ekibine karşıdaki eleman gittik düzelttik diyor ya öldüm , bak dedi piç adam yanımda ne işin varsa elinde öle bırak geç adrese adam sizi bekleyecek, tşkk ettim ve çıktım geldim eve bekliyor 3 kişi saha ekibi ama burnundan soluyorlar verdim veriştirdim bende ne biçim yalancısınız falan ve dedim sıkyorsa bir daha arıza oldu mu gelmeyen 5dk sürdü be 5 dk arızayı gidermek , böle saha ekipleri olunca işimiz çok zor.
-
Adreslere uğramadan yaptık bitti deyip sallıyorlar...
Tepedekilerde yatırım yapma özürlüsu ...
Ortadaki yöneticiler de al gülüm ver gülüm maaş yatsın ohh..
Derdi çeken abone.
quote:
Orijinalden alıntı: furkkkkan@NitroNos Şuanda port ücreti 50-75-100 hızları için 29,57 olarakfaturalandırılıyordu?? 100mbit 4e katlamış.Alternatifler nasıl fiyatlayacak acaba?
Tam da TBTNET 100 megabit internete geçmiştik. (79.90 tl/ay) Eğer tablodaki fiyatlar gerçekleşirse 80-100 liralara yüksek hızlı interneti unutabiliriz.
Millet yüksek hızda internetin ucuz ve en önemlisi tahahhütsüz olabileceğini gördü artık, düşük hızlı interneti 24 ay tahahhütle kimse tercih etmiyor. Sadece çevremde 10 arkadaşım ve 3 akrabam altyapıdan hizmet veren çeşitli firmalardan hizmet alıyor. (Netspeed, netgalaksi, turk net, tbtnet, millenicom, fixnet vs.)
Olsun. İsterlerse altyapı ücretini 500 lira yapsınlar bu fiyat ve tahahhüt politikaları devam ettikçe Türk Telekom kullanmayacağım.
Dipnot: TBTNET'in bana 80 liraya verdiği hizmetin aynısı bakın bakalım telekomda kaç lira?
https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/internet/sayfalar/internet-paketleri.aspx
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 24 Ocak 2021; 20:32:21 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ereninh0
100 mbps yeterli gelmiyormu?100 mbit yeterli gelmiyor hocam. Yıl 2021, adam DSLAM dolabını mahalleye daha yeni getiriyor. Türkiye'de en yakın dslam dolabının 5-6 km olduğu yerler var, daha altyapının gitmediği ve gitmeyeceği (pardon, proje aşamasında olduğu) yerler var, çok yüksek hıza rağmen 60-80 arası ping olan internet var. Eh yiyene afiyet olsun.
Bir örnek vereyim. Akrabanın yazlığına başka bir firmadan internet aldık. Saha dolabı 3.2 km mesafede. Şaka gibi ama, 3.2 km mesafeden tahta direklerle kablo geliyor mahalleye. (Telgrafın tellerine kuşlar mı konar...) Akrabanın yazlığı direğe 115 metre uzaklıkta, altyapı hak getire. Telekom geldi kablomuzun ucunu bağladı gitti. Elimizde 100 metre kabloyla kalakaldık. Ne yapacaksın, direkten indirdiğimiz kabloyu çitlerden, duvar diplerinden, çatılardan akrabanın karşısındaki yazlığa kadar getirebildik şükür ki. Eeee? Komşu yazlığı ile akrabanın yazlığı karşı karşıya ama daha arada var 30 metre!
Gittik, 2 tane çoklayıcı aldık. Kablosuz modem komşu yazlığa kuruldu, cam kenarına bırakıldı. Çoklayıcılardan birisi yazlığın en alt katına, diğeri ise 3. kata kuruldu. Bu kadar uğraşı, masraf ve cihazdan sonra alınan internet ne mi? 3.4 megabit! Altyapının desteklediği hız? 7 megabit! Kış geldiğinde rüzgar çıktığında kar yağdığında bizim telgraf telleri sallandıkça hız düşer mi belli değil
Telekom saatlerce reklam verdiği paralarla alt yapıyı genişletse idi şimdi biz bunların hiç birini konuşmuyor olurduk...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 24 Ocak 2021; 19:51:20 >
-
Ülkece bu konuda tepki koymamız gereken bir konu... Whatsapp olayından daha önemli!
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-675C938D1An itibariyle yine TTnet'teym.
TurkNet'i aradığımda ise "Saha ekipleri gelecekmiş."
Yani modem ayarlarını uzaktan halledemiyorlar..... GigaFiberliyim hani...
İşte böyle birşey...
09:56 editi:
Bir daha modeme reset atmak mı? TÖVBEEE.....
Saha ekipleri gelecek dendikten sonra beni arayan TurkNet Müş.Hz.'den Hüseyin bey'e burdan teşekkürler, ondan önce "Saha ekipleri gelecek" diyen bağyanhanımefendi arkadaşa benden bir sade ve koyu bir kahve...
GigaFiber olunca karşınızda muhattabınız mutlaka bir şekilde oluyormuş TürkNet'te. İnşallah böyle devam ederler. Bakalım bu akşam da internet gidecek mi? Onu bekliyorum ben...
Video editörü değilsen
Yayıncı değilsen
israf değil mi sence ?
-
Haklısınız ama bu kampanya. Benim esas tarifem 100 Down/50 Up - 85 TL. GigaFiberli olana 6 ay bu hızlar hediye olarak veriliyor, vermeyin diyemem ki.
Bu arada nazar değmesin son 2 gündür hiç kesilmedi internetim ama hızım 590 Download'a kadar düştü. Upload aynı ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-675C938D1 -- 24 Ocak 2021; 13:32:41 > -
Beni anlayamamis olmanız normal.
Artik forumda forum demeye şait hiç bir argüman yok.
Konunun akn olmaması veya başka paketler hiç biri bize çözüm olmuyor bunu anlayin artık. Herkes kendi ineternetini kendi oluşturabilmeli. Benim yazimin özeti bu.
Böyle konular açana kadar alt yapı devletin olsun diger firmalar abonesi olsun kampanyası yapsak daha iyi. En azından bir binaya hat cekildimi isimize geleni kullaniriz.
turknet umarım kısa zamanda kendi altyapısını hızlı yayar da ttnet rezilliği tamamen ortadan kalkar.
-
Turknet in yarım milyona yakın abonesinin kendisine saygısı yok mu yani?
Ben de Türk Telekom kullanan kişilere aynısını desem. Ne düşünürsün?
Türk Telekom dediğin şirket zamanında iptal dilekçesi dolduran kişileri, telefondan ikna etmeye çalışıp ikna edemeyince de iptal edecegi hattı 6 ay donduran, 6 ay sonra da kimseye haber vermeden hattı açan bir altı ay fatura kestikten sonra da avukatina arattirıp sokak ağzıyla öde diye tehdid eden bir şirket.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcrew -- 24 Ocak 2021; 15:19:38 > -
Benim ev internetim bile yok altyapı yetersizliğinden dolayı :) Beterin beteri var gördüğün gibi
-
Tüketici yararına bir şey yapsalar da ölmeden önce görsem
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X