Şimdi Ara

Türk Telekom 100mbps paket başvurusunu kabul etmemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba, şu anda türk telekom 50mbps hipernetini kullanmaktayım fakat paketimi değiştirmek istediğimde paket değişikliği talebiniz gerçekleştirilememiştir hatası alıyorum müşteri hizmetlerini de aradım 100mbps pakete geçmek istediğimi dile getirdim fakat müşteri temsilcisi altyapınız 62mbps desteklediği için geçiremiyoruz dedi fakat benim altyapım 100mbps destekliyor hat değerlerim bunun için yeterli saha dolabının 10 metre ötesindeyim ankastre den cat 6 çektim üstelik eve gelen telekom ekipleri dahi ölçüm yaptı 100mbps üstünü bile görebiliyor hattım fakat bi türlü paket değiştiremiyorum türk telekom bu değerleri nasıl ölçüyorsa artık 75mbpsye bile razıyım, aranızda böyle bi durumla karşılaşan var mı? nasıl çözebilirim bu sorunu

• Ankastreden kablo çektikten sonra değerleriniz değişti mi ? Cat6 direk modeme mi giriyor ? Ben de dolaba çok yakınım ve 100 alıyorum ama snr margin 8-9 civarı. Acaba artırabilir miyim merak ediyorum. Eve nasıl bir kablo ile geliyor bilmiyorum ama normal telefon prizi ile modeme takıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt

Kesinlikle ankastre den cat 6 reçber kablo çektikten sonra hat değerlerim inanılmaz arttı hat zayıflaması 9 dan 5'e düştü snr 8 den 17'ye yükseldi kabloda ek yok direkt cat 6 ya rj11 çaktım kullanıyorum

• Bölgenize bakan telekom müdürlüğüne gidip durumu anlatın. Onlar sizin altyapı tanımlamanızı güncelleyip paket almanızı sağlarlar. Altyapı iyileştirdikten sonra 62mbps'de kalmıştır büyük ihtimalle tanımlama.

• LBRTN kullanıcısına yanıt
    Peki cat6 olmasının avantajı nedir yalıtım felan mı ? Sadece içindeki iki kablo kullanılıyor değil mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Informed I kullanıcısına yanıt

Tamamdır teşekkürler ben bi yanlarına uğrayayım onların :)

• Lord Melkor kullanıcısına yanıt

aynen 2 kablo kullanıyoruz parazit korumalı cat 6 kablolar var %100 bakır olmasına ve 23 awg olmasına dikkat et reçber kablo öneririm, iletim, bant genişliği frekansı vs gibi etkenler var kabloda bir de cat 6 daki asıl olay kabloya ek yapmıyor oluşumuz direkt rj11 çakıp modeme takıyoruz cat 6 ya yine dsl kablosuyla ek yaparsan bi anlamı kalmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk telekom iptal olan hat
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • LBRTN kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Bir sorun yaşarsam bu olayı yapmayı deneyeceğim. Şimdilik hat ssdeki gibi.
    Türk Telekom 100mbps paket başvurusunu kabul etmemesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.