Şimdi Ara

Türk Telekom 15 gündür arızayı gidermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiyenin gözde turizm merkezlerinden birinde ikâmet etmekteyim,1 ağustos tarihinde arıza kaydı bıraktım,15 gün oldu gelmediler,home ofis çalışıyorıum bütün işim internet üzerinden,defalarca şkayet başvurusu yaptım 3 kere genel merkezden arandım gün verilerek arızanın giderileceğini söyleyip gelmediler,bulunduğum bölgenin müdürlüğüne şikayete gittim kayıt oluşturdu ordaki memurun yönlendirmesi ile bölgenin operasyon müdürlüğüne arıza ile ilgilenen ekipleri yönlendiren amir ile görüştüm bugun yarın gelecek diye hala oyalıyorlar,artık çıldırmak üzereyim uğradığım maddi manevi zarar dışında sinirlerim yıprandı,ben böyle firma görmedim liyaysizlik iş bilmezlik sorumsuzluk nasıl olsa bize muhtaçsınız diyip rahat rahat takılıyorlar,arkadaşlar izleyebileceğim başka bir yol varmıdır ne yapmam gerekli değerli yorumlarınız benim için önemli

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Merhaba

https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet

Buradan kayıt açar mısınız? Gelen yanıttan memnun olmamanız halinde

tuketici.btk.gov.tr adresine söz konusu yanıt ile beraber kayıt açabilirsiniz

https://forum.donanimhaber.com/btk-tuketici-sikayet-sistemi-nasil-kullanilir-rehber--152027365-5

• İkisinede kayıt açtım 444 0 375 ten arayıp bugün yarın geliyoruz arızanızı gidereceğiz diyip gelmiyorlar.

• Btk dan yanıt geldi mi size? Yanıta itiraz hakkınız mevcut

• Btk dan gelmedi turk Telekom a bıraktıgım kayıtlar merkezden aranıp arızanız bugun yarın giderilecek diye gün verip kapatılıyor.

• Bugün gelen oldu mu hocam?  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.