Şimdi Ara

Türk Telekom 30-45 TL Tarife önerisi acil!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 30-45 tl arası tarife önerisinde bulunabilir misiniz ?
    8-10 GB internet 1000 dk 1000 SMS gibi tabi üstü internette olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende takipteyim. 23 tl odedigim pakete 73 tlye cikardilar teklifte sunmadilar. Suan Hic bir paketim olmadan 30 tl oduyorum.Mevcut aboneye onerisi olan varsa banada hayrina mesaj atsin (:
  • Chile_Mix kullanıcısına yanıt
    Acıkcası Turk telekom cok garip bir politika izliyor hattımı baska yere tasıyacagım sanırım cünkü bir cok kampanya var fakat hep yeni gelenlere veya faturasız olanlara mevcut üyelerine hiç uygun tarife yok ne yapmaya calısıyorlar anlamış degilim.
  • Tasima sansiniz varsa tasiyin bence. En kotu yeniden gelip yeni abone kampanyalarina katilirsiniz. Benim tivibu taahhutum oldugu icin tasiyamiyorum.

• Chile_Mix kullanıcısına yanıt
    Taşıyıp geri gelmede 90 gün süre var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet bunu gördüm faturalı için ise 37 TL’ye kullanabiliyorsun dediler fakat 5 gb 24 saat diğer 5gb akşam 9 sabah 6 kullanabiliyormuşsun saçma geldi o yüzden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lifecell veya selfy paketleri uygun

• quote:

Orijinalden alıntı: WantonChild

Taşıyıp geri gelmede 90 gün süre var.
    90 gün geçmeden Türk Telekom'a geri dönebiliyorsunuz ama tek seferlik ₺30 ek ücret geliyor ilk faturanıza.

₺37'sına 10 GB internet, 1000 SMS, her yöne 1000 dakika içeren "Renkli Prime 10GB Tarifesi" sizin için uygun gözüküyor. İlk 3 ay 30 GB veriyorlar. 30 GB'den sonra da 256 Kbps'ye düşüyor hızınız. Aynı tarifenin 15 GB'lik versiyonu da var; ücreti ₺47 ve 30 GB kampanyası o tarifede de geçerli. Bence ₺37'sına sunulan tarife daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 29 Ağustos 2018; 15:52:57 >
  • Türk Telekom’da çalışan bir arkadaşım ile görüştüm bilgi eksik 90 gün boyunca dönemiyorsun Türk Telekom’a 90 gün sonra tekrar gelebiliyorsun kampanyadan yararlanmak için.

• WantonChild kullanıcısına yanıt
    Hocam senin arkadaşın malesef bilgisiz sallama cevap vermiş.

06.07.2018 tarihi itibarıyla tarifeye kaydolacak müşterilerden son 90 gün içerisinde Şirketimizce sunulmakta olan faturalı, faturasız bir tarifeden ya da Kontrollü S.E.Ç. Tarifelerinden diğer operatörlere numarasını taşıyıp sonrasında bu tarifeye kaydolan müşteriler için bir kereye mahsus 30 TL kayıt ücreti alınacak ve söz konusu ücret müşterilerin ilk faturalarına yansıtılacaktır.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/Faturali/Tarifeler/renkli-prime-10gb-tarifesi.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: WantonChild

Türk Telekom’da çalışan bir arkadaşım ile görüştüm bilgi eksik 90 gün boyunca dönemiyorsun Türk Telekom’a 90 gün sonra tekrar gelebiliyorsun kampanyadan yararlanmak için.
    Turkcell'de çalışıp Lifecell'den bihaber olanı biliyorum mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chile_Mix

Bende takipteyim. 23 tl odedigim pakete 73 tlye cikardilar teklifte sunmadilar. Suan Hic bir paketim olmadan 30 tl oduyorum.Mevcut aboneye onerisi olan varsa banada hayrina mesaj atsin (:
    Ben çift hat kullanıyorum. Birisi pttcell 34 tl olan paket. 1000dk 1000sms 7gb 34 tl ve yanında 1gb akn olan paket 44 tl. Oluyor. Asıl önemli olan ikinci hattı data hattı aldım. 20 gb 29 tl türk Telekomda.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/internet/sayfalar/evimde-mobil-wifi-tarifeleri.aspx

Yani sonuç: 28 gb internet 1000 dk 1000sms 75 tl vergilerle, gece 2-8 arası kota yok pttcell paket ile

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikki Sixx

Turkcell'de çalışıp Lifecell'den bihaber olanı biliyorum mesela.

Alıntıları Göster
    Ben Paycell dediğimde o ne demek o nedir diyenler de var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.