Şimdi Ara

Türk Telekom 35 mbps fiber çok yavaş yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
13.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 1 hafta oldu bağlatalı 35 mbps fiber sözde,ama aşırı yavaş youtube videoları 360p dona dona ilerliyor bazen 144p ye düşüyor otomatik olarak.Yardımcı olabilir misiniz.Bu da hız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapacak birşey yok türk telekom kullanıyorsanız buna katlanmak zorundasınız sebebi ise youtube da bant genişliğini düşürüyor telekom bilerek.

• ben 50mb kullanıyorum youtube 720p üstü donuyor. tr nin 50 si dış ülkenin 15 mb anca eder . şehir içi hızın 50 olsa ne yazar youtube de dona dona gittikten sonra fiber saha dolabını balkonuma koysan ne yazar. ttnet hizmeti bu kadar işte. gerçi youtube de bizim gibi ortadoğulu ülkeleri dandik serverlere yönlendiriyor elin oğlu youtube 2 hamle de bağlanıyor bizim ttnet 3 5 yer geziyor o ara senin 50 mb 15 e düşüyor
  • Bende Türk Telekom kullanıyorum, şuanda YouTube'da 1080p rahatlıkla açıyor? Benim anlamadığım nokta, Türk Telekom'un YouTube bant genişliğini düşürmesi bölgeye göre mi değişiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgisayarMeraklısı -- 12 Ocak 2018; 19:44:48 >
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim arkedaşlar.Bir şey daha sormak istiyorum.Ben normalde Mersinliyim,Mersinde TürkNet kullanıyordum gayet memnundum 24 mbps hızım vardı ama bundan hızlıydı.Edirneye atandım,TürkNet bağlatacaktım bakır altyapı yok felan dediler,Süperonline bağlatacaktım aradım müşteri hizmetlerini bana altyapınızda sadece Türk telekom var başka internet bağlatamazsınız dediler böyle bir şey mümkün mü sizce? Binada bir sürü Kablonet var galiba kandırıldım:)

• quote:

Orijinalden alıntı: O Dedi Yoh Yoh

Cevaplarınız için teşekkür ederim arkedaşlar.Bir şey daha sormak istiyorum.Ben normalde Mersinliyim,Mersinde TürkNet kullanıyordum gayet memnundum 24 mbps hızım vardı ama bundan hızlıydı.Edirneye atandım,TürkNet bağlatacaktım bakır altyapı yok felan dediler,Süperonline bağlatacaktım aradım müşteri hizmetlerini bana altyapınızda sadece Türk telekom var başka internet bağlatamazsınız dediler böyle bir şey mümkün mü sizce? Binada bir sürü Kablonet var galiba kandırıldım:)

Türk telekom fiber altyapısını genelde diğer firmalarla paylaşmıyor. (Netspeed dışında paylaştığı bir firma duymadım.) Bu yüzden türknet'e başvurunca altyapı yok, superonline'a başvurunca sadece türk telekom'dan alabilirsiniz gibi yanıtlar geliyor. Kablonet ise ayrı bir altyapı, diğer firmalar bu altyapıdan hizmet veremiyor. Onda da sadece türksat'tan abonelik alabilirsiniz.https://www.turksatkablo.com.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 12 Ocak 2018; 21:04:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende 35 mbit vdsl kullanıyorum aynı sorun bende de mevcut. indirmeleri 35 ile gayet düzgün yaparken gel gelelim youtube da videoları 1080 izleyemiyorum 2 videoda donmadan izleyebiliyorsam 3.de kesinlikle takılıyor. tarayıcı değiştirerek izleyebiliyorum bazen düzeliyor fakat sonra tekrardan donuyor. opera vpn ile donmadan izliyordum fakat opera vpnde değişti iyice yavaşladı kaldık öyle. aynı durum dizi ve film siteleri içinde geçerli 720 bile izlenmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aşşağida amaçsız atip tutanlar olmuş türk telekom kullanmaktayım 1080p videolar çok rahatlıkla açılmakta hattımda adsl 16 mbps hızla donmadan takılmadan açıyor. Çok nadir donuyor onada çözüm olarak dsl kablosunu çıkarıp tekrar takıyorum hızlanıyor [:D. Bu yavaşlık nedense bi sizlerde oluyor

• Bende telekom kullanıyorum 1080p rahatlıkla açılıyor şu an fiber ama eskiden adsl kullanırken de sıkıntı yaşamıyordum çok nadir yavaşlama oluyor o zaman direk vpn açıyorum

Değiştirmek istiyorsanız netspeed gelince ona geçebilirsiniz birde vodafone u deneyin

• i3 bilgisayarım var. Youtube öyle bir şey ki. Arkadaşların dediği gibi videolar 144p de açılıyor. Bazen 480 de başlıyor. Bazen 720 açıyorum açılıyor. Stabil değil hiç bir zaman. Yıl olmuş 2018 Türkiye' nin 3. büyük ilinde merkezde böyle bir kalite rezillik gerçekten. Kaliteyi 360 yapıyorum donmalar oluyor. Aradım ttneti. Bağlantınız 35 mb görününyor diyor kadın. Dedim ki hanımefendi video oynatmıyor siz neden bahsediyorsunuz dedim. Ben gördüğümü söylüyorum diyor. Yardımcı olabilecek birisi yok mu diyorum ben ediyorum diyor ukala. Süperonlinede böyle birşey kesinlikle olmuyordu. Ev değiştirdik zoraki geçtik ttnete. Geçmez olaydık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laborant35

i3 bilgisayarım var. Youtube öyle bir şey ki. Arkadaşların dediği gibi videolar 144p de açılıyor. Bazen 480 de başlıyor. Bazen 720 açıyorum açılıyor. Stabil değil hiç bir zaman. Yıl olmuş 2018 Türkiye' nin 3. büyük ilinde merkezde böyle bir kalite rezillik gerçekten. Kaliteyi 360 yapıyorum donmalar oluyor. Aradım ttneti. Bağlantınız 35 mb görününyor diyor kadın. Dedim ki hanımefendi video oynatmıyor siz neden bahsediyorsunuz dedim. Ben gördüğümü söylüyorum diyor. Yardımcı olabilecek birisi yok mu diyorum ben ediyorum diyor ukala. Süperonlinede böyle birşey kesinlikle olmuyordu. Ev değiştirdik zoraki geçtik ttnete. Geçmez olaydık.

Hocam burada bir tarafsız yorum yapmak istiyorum şahsım adına.

Superonline adsl kullanıyordum hızım 12 mbps sabitti hep 16 olması gerekirken...

Neyse youtube videoları 1080 çin işkencesi çektiriyordu. 720p çok ama çok zor açılıyordu. 480p donma yaşıyordum o bile zor bela açılıyordu. Şu an türk telekoma geçtim 23 mbps hız alıyorum 480p akıcı ama o aşağıda dolan beyaz bar ara ara takılıyor video oraya gelince biraz artma oluyor video devam ediyor

İşin özü youtube genel bir sıkıntı. Sadece youtube değil film,dizi vb izlenen sitelerde aynı

• YouTube de aynı durum bende de var. Bazen gayet akıcı iken bazen anlamsız yere takılabiliyor. Bu durumunda YouTube ile ilişkisi olduğu kesin. Atıyorum download yapmaya kalksam full hız (16 mbit) alınabilirken, YouTube üzerinde stream hızı 300-500 kb/sn larda geziniyor. Bazen videolar donuyor vs.. stabilite yok.
  • ayrı illerde 2 tane fiber 100 mbps hattım var sorun tamamen youtube ve onun sunucularından kaynaklı bazı videolar ise erişim az oluğundan yada algoritmik olarak erişim hızı yavaşlatıyor sistem 4k / 8k video anında yüklenirken 720P donarak açılan videolar var.
  • PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    haklısın kardeşim. Peki madem kalitemiz 360p neden 1080 parası ödüyoruz. Arkadaşım avrupa da 100 mb internet o ve akn saçmalığı yok tabi. Benim ödediğim 75 TL. Adamın oradaki aldığı hizmete ödediği 25TL. Sonra kötü konuşunca düşman oluyoruz
  • Hocam zaten tarafsız yorum yaptım alayına saydırıyorum ben merak etme. Sadece internetimiz sorun olsa yaşamak sorun bu ülkede.
  • PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    az önce film açtım. 360 seçtim hadi dedim pc den izlicem nasıl olsa. filmin ortasına geldi o lanet yuvarlak videonun ortasında dönüyor. glik gluk sesler. 144p de sonunu izledim artık. rezalet ya yemin ediyorum
  • YouTube en çok veri tüketen site olduğu için bilerek bant genişliğini kısıyorlar. YouTube ile alakası yok. VPN ile bağlanmayı denerseniz videoların çat diye açıldığını göreceksiniz.
  • Türk Telekom 50 mbps kullanıyorum. 4k videolarda hiçbir sıkıntı olmadan izleyebiliyorum. Yoğun saatlerde de değişen birşey yok.
  • Opera kullanıyorum vpn modu hep açık. Ayrıca bazı siteler vpn etkin olunca açmıyor bile. Kapatınca şak d,ye açılıyor. Pc mi bozuk diye düşünüyorum artık
  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    Bende akn bitince bile 5hizla rahat full hd açıyorsken en dusuk 720p altina inmiyor adamlar sallamis bayagi....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.