Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM 500-1000 MBPS İNTERNET KULLANICI DENEYİMLERİ (SPEEDTEST-FAST) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.503
Cevap
41
Favori
98.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    178.215.228.21 adresi için ping 56ms

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zyrou Z kullanıcısına yanıt
    TÜRK TELEKOM 500-1000 MBPS İNTERNET KULLANICI DENEYİMLERİ (SPEEDTEST-FAST)
  • Bende kavuştum sonunda internetime trde max hızı alabiliyorum. Eu frankfurt için durum bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zyrou -- 2 Eylül 2022; 13:56:25 >
  • TTnet saba yöneticileri bu sayfadan test yapılmasını ısrarla öneriyorlar bilginize.

TÜRK TELEKOM 500-1000 MBPS İNTERNET KULLANICI DENEYİMLERİ (SPEEDTEST-FAST)www.hiztesti.com.tr
    HIZTESTI.com.tr ile İnternet bağlantını test et.
    https://www.hiztesti.com.tr
  • 100 mbit internette ben oyun oynarken eşim netflix izlediğinde ping giriyordu 500 mbit alsak bu problemi çözebilir miyiz?

• Modemden 95 mbps e falan sınırlayin hızı Max down yaparken ping gjrer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 MBps yi rahat alabilirken 500 Mbps ye geçiş yaptım. şu anda hızım 280 i geçmiyor. Sebebide şuymuş. Telekom santralindeki dağıtım yapan switcg 6 gbps imiş. Bölgede ilk 100 mbps üstü hızı alan benmişim. Switch yetersiz kalıyormuş. 10G switch ile değişim yapılacakmış. O zaman düzelir dediler...

• sanyo S kullanıcısına yanıt

Herhalde adece FiberNet'ten bahsediyoruz...

Santral'daki "switch" mi, OLT mi? Zannederim size "switch" olarak tanıttıkları donanım, aslında OLT olsa gerek...

Korkarım buna bezer problem/eksikliklerin olduğu daha pek çok durum (yer) var? (T.Telekom santrallerini kasdediyorum...)

Belki de bu nedenle Telekom, en baştan mevcut (ve en fazla 100 Mbps alabilen) abonelerin aynı paket ve taahhüt süreleri içinde 200 Mbps ve üzeri hızlara geçmesine engel koydu... Yoksa aynı sayıdaki aboneden Telekom bunları da daha yüksek hızlara geçirtip daha fazla para almayı isterdi...

Peki siz (varsayıyorum) Telekom'dan 100 Mbps'lik abone idiyseniz hangi yöntemle 500 Mbps'ye geçtiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafaky -- 3 Eylül 2022; 10:42:4 >
  • Ben 100mbps üyeysiydim mesela yeni 2 senelik sözleşme imzaladım 1000e geçirdiler yoksa geçirmiyorlardı.

• mafaky kullanıcısına yanıt

Mevcut aboneliğimin sözleşme bitimine 10 gün vardı. iptal etmeden ikinci bir abonelik aldım. Daha sonra mevcut aboneliği bitirdim.

• sanyo S kullanıcısına yanıt

TTNet'den (T.Telekom) aynı adreste, aynı kişi adına ve sadece tek bir dahili fiber hat üzerinden mi 2. bir FiberNet aboneliği aldınız?

• algkmn kullanıcısına yanıt

ONT markası ne?

• huawei

• TÜRK TELEKOM 500-1000 MBPS İNTERNET KULLANICI DENEYİMLERİ (SPEEDTEST-FAST)

buda nokia ont ile normalde huaweiler daha iyi sonuç veriyor diyorlar ama 2 sonuç aynı neredeyse

• Hocam 1000 mbps nasıl bağlattınız. 500 üstünü hala veremediler. Bugün telekom ümraniye çarşıdaki merkezine sorduğumda genel bir sorun var kimseye 1000 mbps veremiyoruz, sistemsel sıkıntı bu hafta çözülecek dendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendorf -- 4 Eylül 2022; 3:17:28 >
  • kendorf kullanıcısına yanıt

Ben kadıköy acıbademdeyim ama en yakın server ümraniye. belki ondandır sizin ikamet ettiğiniz yer ile ilgili bir problem olabilir. yoksa binada 2 kişi daha biliyorum 1000 kullanan böyle bir problem yaşamadık daha biz.

Acıbadem'de Türk Telekom ana merkezi var, siz neden Ümraniye üzerinden bağlısınız ki? Saçma

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

upload bi tık fazla ondan sordum bendede nokia varr 950 mbps geliyo download upload aynı

• Erdem the mixer kullanıcısına yanıt

ya erdem ne internet takıklığın var bilader seninde. 1000 mbps zaten anca kullanabiliyorken gerek yok bu dönemde. Önce bi herkes 1000 alsın bilgisayarlar bi ilk 10 gbps adam akıllı kaldırsın o zaman istersin. Belki 5-6 sene sonra 100 gbps altyapılar çıkcak nerden biliyon. Takma bu kadar internete kafayı yemişsin.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.