Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM 500-1000 MBPS İNTERNET KULLANICI DENEYİMLERİ (SPEEDTEST-FAST) (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ru.celebi , onur0103 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.449
Cevap
41
Favori
95.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
Giriş

ZTE F601 v7 ONT mevcut input power -23,5 gösteriyor. Ve aylarında en altta Enhanced performance kısmı mevcut 3 seçenekli normal/mode1/mode2

• onur0103 O kullanıcısına yanıt

Değerde problem yok, kablolu hız testi sonucunuz ne çıkıyor peki?

• ru.celebi kullanıcısına yanıt
    TÜRK TELEKOM 500-1000 MBPS İNTERNET KULLANICI DENEYİMLERİ (SPEEDTEST-FAST)

download güzel de upload da biraz kayıp var normalde üzerinde olması lazımken altında kalıyor onu çözemedim. modemi sıfırlamadan vdsl den ethernet e geçirdim.200 den 500 e geçmedi. ethernet ppoe profilini silip girdim düzeldi. Acaba sıfırlasam birsey değişir mi

• arkadaşlar merhaba , sanırım dairemize kadar fiber geliyor. 500 almayı düşünüyorum . 2 sorum var ?

1) Telekomun vermek istediği Routerı almak ve kullanmak zorundamıyım ?
    2) Zorundaysam hangi Router 'ı seçmek lazım Wifi 7 Router göremedim açıkcası. 4 tane de kablolu cihaz bağlayacağım wifi hızı haricinde kablo hızları da önemli .
  • saameet_06 S kullanıcısına yanıt
    TT nin verdiği routeri kullanmanızı önermem başka routeri kullanmanı öneririm. TT nin Kendi verdiğini kullanmanız gibi bir zorunluluğu yok hatta alırsanız kira ödersiniz. Ben keenetic hopper dsl kullanıyorum gayet memnunum
  • saameet_06 S kullanıcısına yanıt

Fiber paketlerde Telekomun verdiği router'ı almak ve parasını ödemek zorundasınız maalesef. (Geçtiğimiz aylarda böyleydi, değişti mi bilmiyorum) Ancak kullanmak zorunda değilsiniz. Routerınız üzerinde doğru ayarları yaparak ONT'yi ethernet kablosu ile istediğiniz bir router'a bağlayıp kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hEro_ -- 25 Aralık 2024; 11:34:8 >
  • hEro_ kullanıcısına yanıt

parasını vereceksek kullanmakta fayda vardır diye düşünüyorum. o zaman telekomdan almışken en iyisini almak gerekir. Telekomun elindeki en iyi Router hangisi tam olarak ?

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.