Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM 500-1000 MBPS İNTERNET KULLANICI DENEYİMLERİ (SPEEDTEST-FAST) (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.505
Cevap
42
Favori
99.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ZTE F601 v7 ONT mevcut input power -23,5 gösteriyor. Ve aylarında en altta Enhanced performance kısmı mevcut 3 seçenekli normal/mode1/mode2

• onur0103 O kullanıcısına yanıt

Değerde problem yok, kablolu hız testi sonucunuz ne çıkıyor peki?

• ru.celebi kullanıcısına yanıt
    TÜRK TELEKOM 500-1000 MBPS İNTERNET KULLANICI DENEYİMLERİ (SPEEDTEST-FAST)

download güzel de upload da biraz kayıp var normalde üzerinde olması lazımken altında kalıyor onu çözemedim. modemi sıfırlamadan vdsl den ethernet e geçirdim.200 den 500 e geçmedi. ethernet ppoe profilini silip girdim düzeldi. Acaba sıfırlasam birsey değişir mi

• arkadaşlar merhaba , sanırım dairemize kadar fiber geliyor. 500 almayı düşünüyorum . 2 sorum var ?

1) Telekomun vermek istediği Routerı almak ve kullanmak zorundamıyım ?
    2) Zorundaysam hangi Router 'ı seçmek lazım Wifi 7 Router göremedim açıkcası. 4 tane de kablolu cihaz bağlayacağım wifi hızı haricinde kablo hızları da önemli .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saameet_06 S kullanıcısına yanıt
    TT nin verdiği routeri kullanmanızı önermem başka routeri kullanmanı öneririm. TT nin Kendi verdiğini kullanmanız gibi bir zorunluluğu yok hatta alırsanız kira ödersiniz. Ben keenetic hopper dsl kullanıyorum gayet memnunum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Fiber paketlerde Telekomun verdiği router'ı almak ve parasını ödemek zorundasınız maalesef. (Geçtiğimiz aylarda böyleydi, değişti mi bilmiyorum) Ancak kullanmak zorunda değilsiniz. Routerınız üzerinde doğru ayarları yaparak ONT'yi ethernet kablosu ile istediğiniz bir router'a bağlayıp kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hEro_ -- 25 Aralık 2024; 11:34:8 >
  • hEro_ kullanıcısına yanıt

parasını vereceksek kullanmakta fayda vardır diye düşünüyorum. o zaman telekomdan almışken en iyisini almak gerekir. Telekomun elindeki en iyi Router hangisi tam olarak ?

Ben taahhüt yapalı 2 ay oldu. Modem zorunluluğu yok.Benim kendi modemim var dedim. Müşteri hizmetlerinden illa bizimkisini kullanacaksınız diye bir cümle duymadım.Verdikleri modem özellik olarak kötü, birçok özelliği kapalı ve wi-fi çekim olarak zayıf kopma sorunu var.ADSL/VDSL den fiber dönüşüm olursa altyapınız ilk taahhüt bitene kadar modem bedava. ONT cihazı için para istemiyorlar onu daireye tanımlıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur0103 -- 26 Aralık 2024; 9:57:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur0103

Ben taahhüt yapalı 2 ay oldu. Modem zorunluluğu yok.Benim kendi modemim var dedim. Müşteri hizmetlerinden illa bizimkisini kullanacaksınız diye bir cümle duymadım.Verdikleri modem özellik olarak kötü, birçok özelliği kapalı ve wi-fi çekim olarak zayıf kopma sorunu var.ADSL/VDSL den fiber dönüşüm olursa altyapınız ilk taahhüt bitene kadar modem bedava. ONT cihazı için para istemiyorlar onu daireye tanımlıyorlar.

Zorunluluğu kaldırmışlar demekki. Benim sözleşmede kullanıcıya router verilecek ve aylık şu kadar ücret yansıtılacaktır diye net şekilde yazıyordu. Sorduğumuzda da "bu mecburi" yanıtı veriliyordu. Yaklaşık 5 ay önce zorunluydu yani.

En iyisi hangisi bilmiyorum. Bana TP-Link wifi6 vermişlerdi. Bir saniye olsun kullanmadım. Kutusunda çekmecede yatıyor :) Ancak hiç router'ı olmayanlar için çok da kötü bir seçenek değil bence. Modelini hatırlamıyorum ama herhalde AX1800 ayarındadır.

• hEro_ kullanıcısına yanıt

Büyük ihtimalle çok şikayet gelince modem zorunluluğunu kaldırmışlar. Bana ZTE nin HGW modemini verdiler. Keenetic kullanıyorum test amaçlı ve modem güncelleme alacak dedikleri için 1-2 saat takılı bıraktım ama hiç memnun kalmadım

• quote:

Büyük ihtimalle çok şikayet gelince modem zorunluluğunu kaldırmışlar. Bana ZTE nin HGW modemini verdiler. Keenetic kullanıyorum test amaçlı ve modem güncelleme alacak dedikleri için 1-2 saat takılı bıraktım ama hiç memnun kalmadım

Rouer ücreti fiyatlara hiç bir zaman dahil değildi zaten. TT'de (Alternatif ISS'ler hariç) kendisinden hizmet aldığında VDSL'den fibere geçince Router ücreti olmazdı. Ancak yeni anonelik açtığınızda hala Router ücreti var, Router ücreti yok diye bişey yok. Sadece kullanma zorunluluğu yok. İstediğin Routeri alıp kullanırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WDMDC -- 26 Aralık 2024; 11:56:34 >

• O internet ücretini ödemek degil de 75 liralık haraci ödemek koyduğu için TT kullanmıyorum. Hayır, tertemiz, onun verdiğinden daha güvenli ve hızlı router im var ama bunlara her ay haraç vereceğim? Neden? Onlar öyle istiyor diye!

• quote:

download güzel de upload da biraz kayıp var normalde üzerinde olması lazımken altında kalıyor onu çözemedim. modemi sıfırlamadan vdsl den ethernet e geçirdim.200 den 500 e geçmedi. ethernet ppoe profilini silip girdim düzeldi. Acaba sıfırlasam birsey değişir mi

satın aldığınız internet hızı ne kadar merak ettim?

ONT değerlerine nasıl bakılıyor, bende de Nokia ONT var ama hiç denemedim kurcalamayı.

• Evren7 kullanıcısına yanıt
    Şuan 500 mbps kullanıyorum 550-560 geliyor

• Zendagi Migzara kullanıcısına yanıt
    Nokia ONT nin ip adresi 192.168.100.1

User : admin
    password : 1234

• WDMDC W kullanıcısına yanıt
    Ben VDSL den fiber dönüşüm olarak geçtim 15 ay olarak hediye edildi. Benim kendi uyumlu modemim var dedim. 15 Ay dolduğunda taahhüt yenilerken türk Telekom müdürlüğümüze imza ile iade ederseniz ücret alınmaz denildi. Bende onların yalancısıyım 13 aya göreceğiz

Nokia ONT web sayfası ancak optik kablo çıkarılınca bu bilgilerle giriş yaptırıyor. Bir ayar da yok açıkçası içinde.

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.