Arkadaşın biri baya komik bi mesaj atmış yukarda. Baya güldüm sabah sabah |
Türk Telekom'a +200 Mbps Paketleri Gelecek Mi ? (6. sayfa)

-
-
O bile mesaj attı ama 200 mbitlik paketler çıkamadı böyle bi dünya yok arkadaş paramla doğru düzgün hizmet alamıyorum zam yapılıyor ama.
-
ttnet vatandaş yararına bir şey yapmaz ellerinden gelse herkese adsl verirler 800kbit uploadlı
-
İlk ay bedava 165tl olmuş 100mbps
50mbps 110dan 150 TL ye çıkmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu sahibi benim ve ekleme yapayım: Ben vazgeçtim 100 üstünden de 200 üstünden de.
Günümüz şartlarında 100'ü elimizden almasınlar yeter.
-
Merhaba arkadaşlar. Ocak ayında taahhütüm bitiyor ve büyük ihtimal Türk Telekom a devam etmeyeceğim. 24Mbit 200gb AKK ye 89 TL ödüyorum. Ne hızından ne de kotadan memnunum. Hem Tv hem de evde 4 tane akıllı cihaz modeme bağlı ve maalesef Tv den video açıldığı vakit çok fazla takılmalar oluyor. Başka bir operatöre de geçebilirim ya da sınırsız yani AKK siz Türk Telekom un başka bir hızı yüksek tarifesi varsa ona geçebilirim. Bana öneriniz ne olur. Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.
-
Seçenek varsa alternatifleri belirtirseniz daha yardımcı olabilir herkes diye düşünüyorum. Hangi altyapılar mevcut evinizde?
-
arkadaslar bi gelişme var mi bu konuyla ilgili bilen var mi? paketler hala yayınlanmadı.
-
Hayır :(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Turknet gibi yenilikçi firmaları desteklemek gerek. Yoksa mümkün değil yüksek hız almamız. Evimde VDSL 100mbit Türknet kullanıyorum. Turksat gpon olmasına rağmen. Annemin evine 50mbit 70 tl ödemek yerine sırf Turknet kazansın diye bu hafta bağlantı aktif olur olmaz gigafiber başvurusu yaptım. Rekabet olmadıkça bir şey olmaz
-
Maalesef öyle bizi bu tekelleşmiş sektörden ancak turknet çıkarabilir ama Turknet maalesef gerekli yatırımı yapamıyor. Turknet kendini daha da hızlandırmazsa fiber yatırımlarında veya türk telekomun karşısına güçlü bir internet servis sağlayıcısı çıkmazsa işimiz zor.
-
Millenicom un arkasında SOCAR gibi bir dev var BOTAŞ ile işbirliği mevcut ama oligopol bir piyasa olduğu için harekete geçeceklerini sanmıyorum halbuki ciddi bir potansiyelleri olabilir
Türknet bir yabancı yatırımcıdan destek almıştı ama etleri butları belli daha Istanbul anadolu yakasında Kadıköy yeldeğirmeni rasimpaşa mahallesi dışına çıkamadılar Telekomun GPON dönüşümüne paralel ilerledikleri için Osmanağa ve Caferağa da daha hiç bir hareketleri yok altyapı anlamında bunu örnek olarak paylaşmak istedim genel resim için örnek olur misal Bağcılar belediyesi Türknet'e engel oluyor gigafiber projesinde başlarına talih kuşu konmuş ama amaçları başka.
-
Bağcılar Belediyesinin de başkanı AKPli zaten hiç şaşırmadım. Bu ülkenin internetinin kötü olmasının baş sorumlusu akpdir. Türkiye'nin internetinin düzelmesini istiyorsak o zaman akp nin gitmesinden başka yolu yok yoksa bu yol böyle devam edecek. Umarım şu akp gider de yeni hükümet ile birlikte türk telekomun başına liyakatli kişiler geçer. O zaman hızlı internete kavuşabiliriz başka yolu yok.
-
TT 200'lük paket çıkarırsa sanırım alternatif operatörlere de bu hızları sunma imkanı veriliyor. Acaba TurkNet 200MBPS verebilirse nasıl bir fiyattan verir? TurkNet için TT'den 100 veya 200 almanın maliyet olarak farkı tam olarak nedir?
@TurkNetDestek siz açıklık getirirseniz süper olur. Teşekkürler, iyi çalışmalar.
-
Gelmeyecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaximillianFoe -- 3 Şubat 2022; 16:6:23 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rakip firmaların düşük fiyat ve alt yapıyı sağlayabilmeleri yakın tarihte ne yazık ki matematiksel olarak mümkün değil.
Zira yaklaşık 400 bin km'lik fiber alt yapısının, yaklaşık 120 bin km'lik kısmının omurga alt yapısı olduğu Telekom gibi bir devin sahip olduğu büyüklüğü ve geçmişten günümüze yaptığı yatırımı kısa sürede hem finanse edip hem patır patır kazıp yapıp hem de bunu daha düşük fiyata satabilmek pek mümkün değil.
Rekabet iyidir bu tarz alternatif oyuncuların kendi yatırımlarını yaparak, kendi özgür ve farklı çeşitlilikteki çok iyi cazip tarifelerini uygun fiyata sunabilmeleri mükemmel bir şey. Fakat Telekom'a uygun fiyatla yetişebilmeleri imkansız. Aksine istese Telekom uygun fiyatla satar zaten yatırımı, yaygınlığı ile bir çok maliyeti karşılamış fakat kazı yapıp ekstra maliyetler yapan, izinler alan firmanın daha hızlı büyüyebilmesi için daha pahalıya satabilmesi gerekiyor.
Türk.net ve benzeri firmalarda müşterilerin 100 Down/10 Up gibi hıza 100 TL vermek yerine 500-1000 gibi Down/50 Up'a 200-300 TL vermeyi göze alamayacaklarını bildiği için tek tip tarife ile pazarlama açısından güzel bir hamle yaptı. Kaldı ki müşterilere değil 100 down, 10 up 100 TL'yi 30 Download, 5 Mbps uploadı ben 75 TL'den getiriyorum diyebildiğinde bir firma, bir çok insan için 25 TL'lik fiyat farkı Mbps cinsinden hız farkına göre daha fazla anlam ifade edecek günlük sosyal medya, film, müzik kullanımı açısından.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 3 Şubat 2022; 19:5:23 >
-
Turknet iki hattım var
evimde 100mbit VDSL kullanıyorum
Annemin evindeki 50mbit vdsl kapatıp bu Hafta gigafiber geçtim. Ülkemizde bu dolar kuru ile yatırım yapmak zor. Binaya gelene kadar olan masrafları saymaz isek 8-10 aylık faturam ancak modem ve kablolama maliyetini çıkartıyor. Sonrasında binaya gelen kablo ve network yatırımlarını çıkarmaları var. En ucuz kablolama yapacakları mahalleri seçiyorlar. Anlayacağınız maliyetleri azaltmak için aboneye ve yatırım yapabilmek için zaman ihtiyaçları var
-
Bu konuyu açtıktan 1 yıl 5 ay kadar sonra (neredeyse 1.5 yıl) geldi.
Peki geldi ama kime geldi? Bu fiyatlardan artık 100 mbps'i bile kimler alabilecek? Sorunun cevabı size kalmış.
-
Sadece Fiber müşterilerine, Hiper ve VDSL müşerileri aynı tarifeler ile devam :(
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X