Eve kadar fiber hattı olan %15 gibi bir zengin azınlığa geldi, o da 300-400 lira gibi fiyatlarla. Alır kullanırsınız artık |
Türk Telekom'a +200 Mbps Paketleri Gelecek Mi ? (7. sayfa)

-
-
%15'ini bilmiyorum ama eve kadar fiber hattım var. Mevcut 100 mbps için bile fiyatını çok buluyorum. Keşke zengin azınlıkta olsaydım.
Ha o zengin azınlıkta olsaydım yine bu fiyatlara almazdım o ayrı konu.
-
10 yıl önce 1 Gbit paket 400 liraydı sonradan kaldırdılar
-
200mbps, 500mbps ve 1000mbps hızları yakın zamanda satışa sunulacak fakat fiyat çok pahalı görünüyor.
https://www.btk.gov.tr/uploads/boarddecisions/turk-telekom-ip-vae-hizmeti-port-ve-thk-tarife-guncellemesi/64-2022-web.pdf
-
Geçen sene çıkacaktı sözde ama hala 100mbps üzeri hızda paketler yok. Beklemedeyiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 Nisan' ı sabırla beklemiştik. 1 Haziran' ı da aynı sabırla bekliyoruz. Kaldı 18 gün ve bazı iss lerin de paket koymaları bence bu kez geleceği yönünde yorumladım açıkçası. Yine de belli olmaz :D hayırlısı diyelim..
-
2023 hedefleri 2053'e ertelendiği gibi buda ertelenebilir
5G gelse ne olacak 5GB internetle 1 saniyede bitecek
Gbit fiber olsa ne olacak 10-20 mbit upload verecekler
hayalden başka sattıkları bir şey yok
-
Regular ev kullanıcısı için 5 mb upload da yeter, Yayıncı ise 10-20 kâfi 50-100 mb upload günde yüksek boyutlu 2-3 içerik yapmıyorsan pek de bir faydası yok. Twitch de yayın yapıyorum şu an ki 8 mb upload işime yetiyor. Tabi clean feed veremiyorum 20 olsa daha da güzel olurdu. Mobil tarafında haklısın ama kotalar çok düşük hatta gereksiz 5G de 5 gb komik bir rakam olur. Lakin 2053 beklemeye gerek yok. BTK kararı var 1 Nisan da idi normalde erteledirler. Tabi bu 1 Haziran da tekrar ertelemezler anlamına gelmiyor ama bi deadline veriyor en azından :)
-
Kaldı 14 gün..
-
Kaldı 13 gün :)
-
İnşallah adam akıllı paket çıkarırlar da herkes memnun olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam anlamadım paketler yenilenecek mi ki? Benim bildiğim kadarıyla sadece zam ertelemesi olmuştu
Zam ile birlikte 100+ paket tarifeleri de yayınlandı. Onları bekliyoruz :)
-
1.5 seneden fazla olmuş ben bu konuyu açalı ve hiçbir şey değişmemiş desem yeridir.
Gibirnet sitesine şimdi baktım 100 mbps 90 tl 200 mbps 350 tl. Bir şekilde yapılabilse 2 tane 100 mbps alan adam daha az ödüyor. Bu nasıl iştir anlamadım.
-
Bahsettiğin şekilde evet download da sıkıntı olmaz ama upload da 2 sini aynı anda kullanamıyorsun yada stream de.. torrent vs. programlarda ancak efektif şekilde kullanabiliyorsun.
-
Aslında yeni VDSL kabinlerin de ki dslam cihazları 35b'yi desteklediğini düşünüyorum çünkü genellikle Huawei cihazlar var ve en kötü 35b profili aktif edilip snr margin değerlerinin düşmesini engellenebilir.
Kaldı 11 gün..
-
hocam türk telekom 200, 500 mbps paketleri duyurursa diğer iss'lerde de bu hızlar kullanılabilir mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X