Şimdi Ara

Türk Telekom'a +200 Mbps Paketleri Gelecek Mi ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
10
Favori
30.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eve kadar fiber hattı olan %15 gibi bir zengin azınlığa geldi, o da 300-400 lira gibi fiyatlarla. Alır kullanırsınız artık  

• miskindvd kullanıcısına yanıt

%15'ini bilmiyorum ama eve kadar fiber hattım var. Mevcut 100 mbps için bile fiyatını çok buluyorum. Keşke zengin azınlıkta olsaydım.

Ha o zengin azınlıkta olsaydım yine bu fiyatlara almazdım o ayrı konu.

• 10 yıl önce 1 Gbit paket 400 liraydı sonradan kaldırdılar  

• 200mbps, 500mbps ve 1000mbps hızları yakın zamanda satışa sunulacak fakat fiyat çok pahalı görünüyor.

https://www.btk.gov.tr/uploads/boarddecisions/turk-telekom-ip-vae-hizmeti-port-ve-thk-tarife-guncellemesi/64-2022-web.pdf

• Geçen sene çıkacaktı sözde ama hala 100mbps üzeri hızda paketler yok. Beklemedeyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 Nisan' ı sabırla beklemiştik. 1 Haziran' ı da aynı sabırla bekliyoruz. Kaldı 18 gün ve bazı iss lerin de paket koymaları bence bu kez geleceği yönünde yorumladım açıkçası. Yine de belli olmaz :D hayırlısı diyelim..

• 2023 hedefleri 2053'e ertelendiği gibi buda ertelenebilir

5G gelse ne olacak 5GB internetle 1 saniyede bitecek

Gbit fiber olsa ne olacak 10-20 mbit upload verecekler

hayalden başka sattıkları bir şey yok  

• Regular ev kullanıcısı için 5 mb upload da yeter, Yayıncı ise 10-20 kâfi 50-100 mb upload günde yüksek boyutlu 2-3 içerik yapmıyorsan pek de bir faydası yok. Twitch de yayın yapıyorum şu an ki 8 mb upload işime yetiyor. Tabi clean feed veremiyorum 20 olsa daha da güzel olurdu. Mobil tarafında haklısın ama kotalar çok düşük hatta gereksiz 5G de 5 gb komik bir rakam olur. Lakin 2053 beklemeye gerek yok. BTK kararı var 1 Nisan da idi normalde erteledirler. Tabi bu 1 Haziran da tekrar ertelemezler anlamına gelmiyor ama bi deadline veriyor en azından :)

• Kaldı 14 gün..

• Kaldı 13 gün :)

• İnşallah adam akıllı paket çıkarırlar da herkes memnun olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benizakura kullanıcısına yanıt
    Hocam anlamadım paketler yenilenecek mi ki? Benim bildiğim kadarıyla sadece zam ertelemesi olmuştu

• Zam ile birlikte 100+ paket tarifeleri de yayınlandı. Onları bekliyoruz :)

• 1.5 seneden fazla olmuş ben bu konuyu açalı ve hiçbir şey değişmemiş desem yeridir.

Gibirnet sitesine şimdi baktım 100 mbps 90 tl 200 mbps 350 tl. Bir şekilde yapılabilse 2 tane 100 mbps alan adam daha az ödüyor. Bu nasıl iştir anlamadım.

• Bahsettiğin şekilde evet download da sıkıntı olmaz ama upload da 2 sini aynı anda kullanamıyorsun yada stream de.. torrent vs. programlarda ancak efektif şekilde kullanabiliyorsun.

• Aslında yeni VDSL kabinlerin de ki dslam cihazları 35b'yi desteklediğini düşünüyorum çünkü genellikle Huawei cihazlar var ve en kötü 35b profili aktif edilip snr margin değerlerinin düşmesini engellenebilir.

• Kaldı 11 gün..

• hocam türk telekom 200, 500 mbps paketleri duyurursa diğer iss'lerde de bu hızlar kullanılabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.