--- NetGalaksinin büyük çabasıyla sorun çözüldü, kendilerine çok teşekkür ediyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alparslanender -- 9 Ocak 2021; 15:7:58 > |
Türk Telekom ADSL Görünme Problemi
-
-
Yaptığınız şey şey hatalı olmuş. Netgalaxyyi falan bırakın turkTelekoma geçin. Yoksa beladan kurtulamazsınız.
-
Taahhaüt yoksa türk.net e başvurun. Türk.net te ucuz çünkü daha sonra istediğiniz firmaya geçersiniz bu sorunu Türk.net çözer 1 ayda ücretsiz hem ondan yararlanmış olursunuz. Geçecekseniz yardım etmek isterim.
-
Tek çözümü Türk Telekoma geçmek gibi görünüyor çünkü Türk Telekom tarafıyla iletişime geçiyorum beni NetGalaksiye yönlendiriyorlar. NetGalaksi yapacak bir şey yok bekliyoruz diyor. Türk Telekom müdürlüğüne gittim, 1 haftaya çözülür dediler hiç bir şey olmuyor. Resmen bazı insanların keyfini bekliyoruz. Sanki yer kazın, kablo çekin dedik. Yapacakları tek şey sistemdeki santral bilgimi güncellemek. 2.5 ay oldu ya bıktım gerçekten, şikayet edebileceğim bir yer de yok.
-
hocam kusura bakmayın ama internetle alakalı her konunun altına türknetten referans vermek için yorum yazıyorsunuz. Türknetin çözeceği bir sorun değil bu. 1 Ay ücretsiz kullanmak için forumda spamlamadık konu bırakmadınız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X