Şimdi Ara

Türk Telekom AKK'li Paket Satıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kasımda ayında sözleşmem bitecek.Yeni bir sözleşme yapmak için bakıyorum hep AKK'li paketler.

Atıyorum :

35 mbps 100 gb akk'lı ınternet 85 tl

35 mbps 200 gb akk'lı ınternet 95 tl

Şimdi Akk yıl sonu kalkıcaksa 200 gb akk'lı ınternetı alıp fazladan para ödemek yerine.100 gb akk'lı ınternetı almak daha mantıklı degıl mı ? Zaten kalkıcak.

Yoksa sen daha yenı sözlesme ımzaladın bu sözleşmenın ıcınde 100 gb akk'yi kabul etmıssın sözleşmen bitene kadar bu geçerli mi diyecek ?

• BTK tarafından tam bir açıklama yok akk li paket kullananlar aynı şekilde devam da edebilir tamamen kaldırılabilir de süre uzatılabilir de kesin bir şey yok mevcut müşteriler için
  • BTK sitesinde taahhüdü devam eden üyelerin de akn'sinin kalkacağı belirtiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de aynı durum vardı, türknete geçtim en azından 2 aylık. Fakat şuan türknetten memnunum ttnet'ten max 11 mbps alıyorken 15 alıyorum.
  • Neytspeed e geç türknetten daha ucuz müşteri hizmetleride var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu'nun 27.12.2016 tarihli ve 2016/DK-THD/518 sayılı Kurul Kararı'nın 11 inci maddesine göre 31.12.2018 tarihi itibarıyla AKN uygulamasına son verilecektir.
    Bahsi geçen Kurul Kararı'nın 11 inci maddesi gereği 31.12.2018 tarihinden sonra internet hizmetinin sunumunda AKN uygulamasına son verilmesi ve tüketicilere sunulan tarife veya paketlerin AKN uygulamasını içermeyecek şekilde düzenlenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda, tarife veya paketlerin taahhütlü şekilde abonelere sunulması durumunda AKN uygulamasına 31.12.2018 tarihine kadar yer verilebileceği, ancak bu tarihten sonra tarife veya paketlerde AKN uygulamasına yer verilmemesi gerektiği değerlendirilmektedir.” şeklindedir." "

Böyle bir yazı buldum. Eğer doğru anladıysam taahhüt olsa bile 31.12.2018 tarihinde kalkıcak diyor o zaman boşuna AKK'si yüksek paket almaya gerek yok hızı yüksek olanı alıp AKK'si düşük olanı almak daha mantıklı gibi geldi bana.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.