Şimdi Ara

Vodafone AKN nı aynı fiyata kaldırıyor!! (eski taahhütlerde)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
3.853
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Degerli musterimiz, 31.12.2018 tarihi itibariyle Adil Kullanim Noktasi uygulamasina son veriyoruz. Mevcut hiziniz degismeden ve ek ucret odemeden paketinizi taahhudunuz boyunca limitsiz kullanmaya devam edeceksiniz. Limitsiz paketinizi guzel gunlerde kullanmaniz dilegiyle. B003

25mbit 50gb kotalı 40 liraya kampanyalı 2 sene taahhüt vermiştim, 2 sene kafam rahat :)

Yılbaşı gelmeden fırsatı değerlendirmek isteyen vodafone a geçsin hemen bence, cayma bedelinizi vodafone karşılıyor merak etmeyin 500 liraya kadar onlardan ;)
    Ayrıca sitesinde olan tarifelere takılmayın. Bayisine uğrayın, onlarda daha avantajlı ek tarifeler mevcut oluyor. Benim katıldığım tarife sitesinde yoktu mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikropzoft -- 19 Aralık 2018; 16:33:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok iyi milletimize hayirli olsun canısı

• Merhaba cayma bedelini karşılıyorlar mı kesin? Dsmarttan hiç memnun değilimde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1907Fenerbahce1907

Merhaba cayma bedelini karşılıyorlar mı kesin? Dsmarttan hiç memnun değilimde.
    Kesin hocam. Yeni geçtim ben de 2 ay oldu. Cayma bedeli için gelen mesajı da paylaşayım bak:

Değerli müşterimiz, Vodafone.net e geçişiniz nedeniyle diğer operatörün tarafınıza uyguladığı 230,83 TL cayma bedeli gelecek aydan itibaren fatura tutarınızdan düşülmeye başlanacaktır. B016

• ben superonline da 10 TL fark vererek 200 GB AKK ye geçmiştim aynı hızda. Şimdi AKK kalkınca 10 eksik ödeyen de fazla ödeyen bir farkı olmayacak mı bilen var mı?
  • enorton E kullanıcısına yanıt
    10 tl ne ki benim 25 mbit sınırsız 120 lira. 40 liraya 24 mbit 50 gb akn’li adam yeni yılda benimle aynı interneti kullanacak. Bir çözüm bulunması lazım bu konuya...

• erturkburak E kullanıcısına yanıt
    Evet çok haklısınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mikropzoft kullanıcısına yanıt
    Peki siz cayma bedelini peşin ödemeyecek misiniz?

Vodafone Aydan aya düşecekmiş, yani 500 lira diyelim cayma bedelini, tarife fiyatına göre en az 8-12 arası bir ödeme hiç yapmayacağız doğru mu?

• ek ücret ödemeden diyorlar da , Telekom toptan internete %50 zam yaptı , en ucuz fatura 80-90 arası çıkacak gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devasaldost

Peki siz cayma bedelini peşin ödemeyecek misiniz?

Vodafone Aydan aya düşecekmiş, yani 500 lira diyelim cayma bedelini, tarife fiyatına göre en az 8-12 arası bir ödeme hiç yapmayacağız doğru mu?
    Onu da şöyle hallettim. Enpara kredi kartı ile ödeme yapıp sonradan 6 taksite böldürdüm. Vodafone tarife fiyatıyla aynıya geldi. Benimki 230 liraydı, 40 liralık tarifeden 6 ay fatura gelmeyecek vodafone dan. Benim için kafa kafaya geldi, değişen bişey olmadı yani :)

Çayma bedelini siz ödüyorsunuz, vodafone o tutar kadar bedava kullandırıyor size

• Vodafone Adsl kullanıcılarına da AKN kalkıyor mu?

• benim tel hattım pttcell 128 pps sınırsız olandan hat alımına kapandı aylar öncede,ondada kalkarsa 18 tl ye efsane olur gençler
  • sangrea S kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom toptan fiyatlara zam yaptığında aynı fiyattan devam edilebileceğini düşünüyor musunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vodafone fiber superonline altyapısınımı kullanıyor

• whitelated kullanıcısına yanıt
    Mersin'de bayi ile görüştüm, bu bölgede süperonline altyapısını kullanıyoruz dediler..
  • 40 liralık kampanya ne zamandı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

40 liralık kampanya ne zamandı?
    2 ay kadar önceydi. İlk 12 ay 40, diğer aylar 50

Vodafone AKN nı aynı fiyata kaldırıyor!! (eski taahhütlerde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikropzoft -- 19 Aralık 2018; 19:15:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enorton

ben superonline da 10 TL fark vererek 200 GB AKK ye geçmiştim aynı hızda. Şimdi AKK kalkınca 10 eksik ödeyen de fazla ödeyen bir farkı olmayacak mı bilen var mı?
    Bugün aradılar beni; 60 lira 25 mbps 50 GB AKKli tarifem, bana yetmiyormuş, her ay kotayı geçiyormuşum da, bana bir güzellik yapacaklarmış, 85 liraya 31 Aralığa kadar +100 GB AKK ve Turkcell TV vereceklermiş. Özetle +25 liraya Turkcell TV mi satmaya çalışıyorsunuz diye sordum, yok, platin pakete geçmiş olacaksınız diyor, platin paketin bana faydası ne diyorum, hala ilgisiz alakasız cümleler kuruyorlar.

Kısaca, aynı hızda ama farklı fiyatta ve kotadaki tüm internet paketleri, aynı hızda ama farklı fiyatta olacağı için, mümkün olduğunca çok insanı daha üst kotalara geçirmeye çalışıyorlar. Ayrıca, üst hızlara geçiş de kaldırılmış.

Bu arada PTTcell hattım da yıllar önce açılıp sonradan kapatılan yegane AKKli mobil tarifeden. 300 mbps AKK sonrası 128 kbps. Bu AKK'nin kaldırılma süreci bir kaç yıl önce başladığında, inanılmaz cazip tekliflerle beni bu tarifeden çıkartmaya çalışmışlardı, bana yetiyor, fiyatı da uygun, uğraşmaya değmez diyerek reddetmiştim, şimdi aylığı bile fatura kesme alt limitinin altında, 19 küsur lira olduğu için 2 ayda bir faturalandırılan hattımda sınırsız internet olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qzwxec -- 19 Aralık 2018; 19:23:24 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.