Evimde fiber alt yapısı olmadığı için ADSL kullanıyordum, paketim 16 Megabit. Fakat en fazla 10 megabit indirme, 0.7 megabit yükleme alabiliyordum. Gece 12’de VDSL’e geçmek için başvuruda bulundum müşteri hizmetlerinden. Beni +5 tl farkla 20 Megabit VDSL internete geçirdiler. Saat şuan 3:00. Tam 3 saatte VDSL’e geçişim tamamlandı. Gerçekten Allah razı olsun. İnternet kendine geldi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRK TELEKOM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN
-
-
https://netspeed.com.tr/altyapi-sorgula// buradan altyapınıza bakabilirsiniz. hattınız vdsl2 destekliyorsa 35-50 bile alabilirsiniz
-
35 megabite kadar destekliyor hocam, şuan bu hız bana yeterde artar bile. ADSL’de sürünüyordum resmen. Paketim 20 megabit ama 20’den fazla download geliyor bu normal mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Pritt31
35 megabite kadar destekliyor hocam, şuan bu hız bana yeterde artar bile. ADSL’de sürünüyordum resmen. Paketim 20 megabit ama 20’den fazla download geliyor bu normal mi ?24mbps olmasın paket hocam. 20 yok galiba
-
HIPERNET 20 Hocam az önce aradım teyit ettim, 79.9 TL. -
quote:
Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİMhttps://netspeed.com.tr/altyapi-sorgula// buradan altyapınıza bakabilirsiniz. hattınız vdsl2 destekliyorsa 35-50 bile alabilirsiniz
vdsl2 modemi nasıl alıyor kutularda adls 2 yazıyor aynı şeymidir
-
Merhaba hocam
Hat değerlerini atabilir misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk defa beddua etmeyen birine rastladım. Artık huzur içinde ölebilirim sanırım -
Ben de başlığı görünce başta ironi sandım.
-
Aynı şekilde ironi içeriyor diye girdim
-
Adamlar bize ölümü gösterip sıtmaya razı ediyor
Ahhh ne hallere düştük arkadaşlaaar arkadaşlarrr...
-
Sorma hocam.
-
20 mbps paket ama 22 mbps geliyor modem hat değerlerinizi atar mısınız?
-
Ben gpon a kavuşmadan dua etmem. Allah evine ateşler salsın TürkTelekom -
Hocam vdsl den yüz megabit de olumlu bir gelişme aslında, iyi düşün. -
Tam olarak değil, ben yıllardır aynı saha da internet kullanıyorum.
Lokal çürür, ek su alır.. O 100Mbps olur sana 40-50 Mbps. Bunları yaşadık.
Dolap yenilenmeden önce de 24 VDSL alıyordum, sonra aylarca 3Mbps'e mahkum da kaldım. Aynı adres, aynı saha.
Ben boşuna kötü değilim o ekipler ile, yoksa ekipler zaten tanıdık. Benim soyağacımı benden iyi bilirler. -
Anladım hocam. Geriye ne kaldı peki çözüm olarak? -
Hayırlı olsun hızınız yeterli bir hız. 24 mbps hız tanımlanır hız testlerinde 22 mbps hız çıkması normal. Modem arayüzü sayfasından hat değerlerini görmek isteriz.
-
Tek çözüm gpon, ama nasıl?
Aslında aklıma gelmiyor değil lokale 220 vermek. Ama öyle de çok gaddarlık olur. Hem başkaları da mağdur olur. -
8 mbit hız alıyorum mutluyum. Herkese tavsiye ederim.
Benzer içerikler
- türk telekom hipernet nedir
- ttnet kullanıcı adı
- fiziksel wan bağlantısı bulunamadı
- ttnet kullanıcı adı şifre öğrenme
- türk telekom altyapı çalışması ne kadar sürer
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- statik ip öğrenme
- turkcell abone sayısı
- cep magnet nedir
- ağda kayıtlı değil ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X