Şimdi Ara

Turk Telekom Bağlantı Hızı AKN Hızını Bile Bulmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HİPERNET abonesiyim 16 mbite kadar internet hızını kapsıyor paket. 100 gb aknlidir.
    İnternet hızım ise AKN noktası olan 5 mbiti görmüyor. 3 ü bile görmüyor. Hızım 2 mbit. Şehir merkezinde oturuyorum. Bazı bölgelerde yaşayanları hiçe sayıyorlar. Umursamıyorlar. Faturamı düzenli yatırıyormuyum ona bakıyorlar. Turktelekom pişmanlıktır. Taahhütü bitmedi kapatmamam gerek ama uğraşıyorum kapattırmak için. 10 yıllık dh üyesiyim öne çıkarırsanız sevinirim.

Turk Telekom Bağlantı Hızı AKN Hızını Bile Bulmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brhmstn -- 13 Ocak 2018; 21:4:45 >

• Sizin hızı 2 mbit e kilitlemişler modem hat değerlerinizi atın da bakalım bir. Snr margin ne alemde ekran görüntüsü atar mısınız ?
  • GELEN GİDEN
    SNR Sınırı (dB): 8.8 13.4
    Hat Zayıflaması(dB): 44.0 22.2
    Güç (dB): 19.5 12.6

EDİT SÜREKLİ DEĞİŞİYOR 8 İLE 9.5 ARASINDA GİDİP GELİYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brhmstn -- 13 Ocak 2018; 23:56:27 >
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Beyler bi yardımcı olun ya iki gündür internet hızım 2 mbit snr margin at diyorsunuz atıyoruz daha ne yapalım iki satır bişey yazın ne yapacam modem değiştirdim gene aynı

ADSL Port Details       Upstream         Downstream
    Line Rate: 0.806 Mbps 2.093 Mbps
    Actual Net Data Rate: 0.798 Mbps 2.047 Mbps
    Trellis Coding: ON ON
    SNR Margin: 13.8 dB 15.4 dB
    Actual Delay: 9 ms 13 ms
    Transmit Power: 12.4 dBm 18.8 dBm
    Receive Power: 4.7 dBm 4.7 dBm
    Actual INP: 1.0 symbols 16.0 symbols
    Total Attenuation: 23.8 dB 41.0 dB
    Attainable Net Data Rate: 1.006 Mbps 9.832 Mbps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brhmstn -- 15 Ocak 2018; 11:33:12 >
  • brhmstn B kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 20:58:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ev müstakil tesisat yok direkten gelen kabloyu splittera verdim. TTNET mhz sorunun bende olduğunu söylüyor. Modemi değiştirdim siplitteri çıkardım. Yine aynı sorun.
    Taahhüt konusunda da bozulmayacağını dediler çünkü imzalayıp kabul ettiğimiz taahhütte minimum hız 1 mbit ten 16 mbite kadar diye yazıyor. Yani ele mahkumuz.
  • bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 20:58:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TT İnternet hızı berbat!!!
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Btk akn düzenlemesinde lansman alt sınırı diye bir ibare var, hız bu değerin altına düşerse ayıplı hizmet olup sorunsuz iptal edilebileceğini düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • turktelekom altyapısı olmayan bahçedeki evime nakil başvurusunda bulundum teknik nedenlerden dolayı fesh edilecek cayma bedeli alınmayacak
    teşekkürler arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.