Türk Telekom Bana Göre Kampanyalar (58. sayfa)
-
-
Öyle yapacağım. Baktım teklif gelmiyor geçerim vestelcelle 55 liraya paket var yani 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İndirimsiz sunmuşlar size bana geçen ay %15 indirimli 69 a sunmuşlardı bu ay geçiş yaptım .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Mantıklı, 5 ay sonra fiyatlandırmalar daha kötü olacaktır muhtemelen.
-
Kabul edilebilir bence hocam.
üstteki forumdaşa 30+10 125 tl gelmiş, keşke bana da o gelseydi direkt kabul ederdim. bu teklif ne zaman gidiyor biliyor musunuz?
Bu teklifler anlık gelen teklifler hocam, her an kaybolabilir, fazla bir ömrü olmuyor.
Lakin müşteri hizmetleri sistem den görüyorlar uygulama da kaybolsa dahi, yani müşteri hizmetleri aracılığıyla da geçiş yapabilirsiniz, onların sistem den de silinmediği müddetçe tabii.
Teklif 1 ay kadar duruyor kayboluyor diyenlere bakmayın.
Aralık 15 de teklif gelmişti ocak 10 da kabul edip geçmiştim.
Çok denedim geçiş yapmadan ancak uygulamada görünmüyorsa bizler de göremiyoruz diyorlardı hep.
-
Maalesef istisna durumlar da olabiliyor, yaşanabiliyor hocam.
Yetiyorsa tahhüt bitince o fiyatlara yine verirler.
Yetmiyorsa fatura kesildiği gün geçiş yaparsınız
Yetiyor aslında sosyal medya uygulamaları kullanmadığımdan 10gb da kullanışsız ama taahhüt bitince 25 gb 150 tl'ye iteleyecekler diye korkuyorum.
Genelde bu fiyatlara yakın veriyorlar fazla gelirse De 5 ay eski fiyattan kullandığınıza sayarsın
Arkadaşlar, taahhüttünüz bitiyor diye niye endişeleniyorsunuz?
Endişe etmesi gerekenler siz değil operatörler olmalı bence.
Taahhüt bitimine yakın sizlere yeni teklifler sunuyorlar. İşinize gelmiyorsa kabul etmeyin. Özellikle %25 %30 olanları.
Eğer kullandığınız tarifede devam etmek istiyorsanız Taahhüt bitiminden bir kaç gün sonra
SOZ yazıp 5555 gönderin 12 ay daha taahhüttünüz devam eder. 5555 mesaj gönderdikten sonra size onay gelecek ve 12 ay taahhüt için ne kadar indirim olacağı yazacak. ona göre onaylayabilirsiniz.
-
Tarife bitmesine 6 gün kaldı ne arayan var ne teklif veren.Faturasıza geçicem blöfü yapan var mı?
SOZ yazıp gönderdikten sonra fiyat bilgisi vs öğrenip yeniden onay mı gönderiyoruz çünkü kullandığım tarifeyi hiçbir yerde bulamıyorum bu yüzden de güncel fiyatları gözükmüyor.
-
kaç ay vardı bitişe
-
140 gün falan vardı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X