Şimdi Ara

Türk Telekom Bana Göre Kampanyalar (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.520
Cevap
99
Favori
198.936
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bende 20 kullanıyorum az kaldı bitecek banada 105 mi 115 mi ne gösteriyordu şimdi baktım 25 gb 86 tl ye düşmüş ama yine yapmıcam vestele geçicem 18 gb 55 tl

• türk telekom belli ki müşteriye iyice doymuş 100tl altına tarıfe yenılemıyorlar

• barikat2005 kullanıcısına yanıt

Aynen,tek tarife öneriyor başka seçenek yok işine gelirse al gelmezse z.ktroll diyor resmen

• kamuya özel tarifesine geçtim Şu an için 100 TL altına daha uygun bir tarife bulamadım.

Adanada şubeye gittim kamu kimliğimi falan istemediler, direk geçirdiler. İsterseniz gidip bir deneyin, kimlik sorarlarsa evde unuttum der çıkarsınız, sormazlarsa tarifeye geçersiniz...

Türk Telekom Bana Göre Kampanyalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conqierors -- 16 Kasım 2022; 21:49:15 >
  • evde internet prime lıyım ama biletix kodu vermiyor hakkın dokdu diyor basıl saçma sapan bir firma bu anlamadım cepte prime a veriyor kod varmı kullanmayaıp atablcek olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hyper- kullanıcısına yanıt

Sizde yine iyi, validenin Prime'lı mobil hattı var ona da yararlanamazsınız diyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 17 Ocak 2023; 14:18:54 >

90383786

68225878

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • conqierors kullanıcısına yanıt

Güzel fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfozcn67 -- 18 Ocak 2023; 0:8:54 >
  • Arkadaşlar ben 6 aylık paket kullanıyorum ama yakında bitecek prime a geçmek istiyorum tarife içi geçebileceğin uygun bi tarife varmi onların teklif yapmasını mi bekleyeyim ????

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt

ben de prime kullanıyordum şubeye gittim kamu tarifesine geçtim. sorun olmadı.

Ekleme: Şubeye gittiğinizde kamu tarifesine geçmek istiyorum fiyatı şu, dakika ve internet miktarları şu kadar diye belirtin ki karşınızdaki kişi konuya hakim olduğunuzu anlasın o zamaan fazla soru sormuyorlar belki kamu kimliği dahi istemezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conqierors -- 18 Ocak 2023; 19:56:3 >
  • Yakın zamanda bimcellden TT faturalıya geçen var mı?en az 12 GB ya da 15 GB lik bir tarife lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sizin geçtiğiniz tarife hangisidir ve ücreti nedir?

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt

hangi tarifeye geçtğim açık ve net yazıyor burada. 15 gb tarifeye ek internet paketi aldım 10gb

Sağlık bakanlığı kimliği ibrazına rağmen geçirmediler orada yazanlar olmalıymış. Sağlık olsun eyv.

• daha 5 ay var ama teklif geldi uygulamada.

1000 dk + 250 sms + 15 gb = 65 lira

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Guzelyali kullanıcısına yanıt
    Fena sayılmaz hocam.

• Guzelyali kullanıcısına yanıt
    Bence güzel. Bana gelen bu

• Taahhütün bitimine son 28 gün kaldı. Cezasız değiştirebiliyorum artık. Ne online işlemlerden teklif geliyor, ne de arayıp teklif ediyorlar. Sanırım vestelcell e geçeceğim. Şuan 48liraya 20 gb lik prime eksper 20gb tarifesini kullanıyorum ama artık bu fiyatlara teklif gelmesi zor heralde.
    Aramalarını mı bekleyeyim ben mi arayayım ne dersiniz?

• emrecan1907 kullanıcısına yanıt

Daha zor teklif gelir hocam. Arayıp faturasıza geçeceğinizi söyleyin birkaç tarife sunarlar.

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.