Faturasızda cayma bedeli nasıl çıksın ki anlamadım tahhut yok bir şey yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk Telekom Bana Göre Kampanyalar (55. sayfa)
-
-
Prime eksper 20 kullanıyorum yaklaşık 55lira ödüyorum her ay. Yeni teklif prime eksper 25 ve 105lira…
İndirim yaparsa taahhüt yaparım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam yanlıs yazmısım faturalıyım
-
Son ay ceza yok ödemezsin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anladım. O zaman teklife geçince cayma olmaz gene de. 12 ay taahhüt sıfırlanır yeni 12ay başlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet hocam su an geçtim teşekkür ederim.
-
Prime 15 için 95 TL'lik paketi teklif ilettiler. Reddettim, taahütümün bitmesine 6 gün var. Eğer yeni bir teklif gelmez ise Vodafone'a geçeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raskolinkov -- 19 Eylül 2022; 18:18:33 > -
Gelen teklifte gerekli bilgi yazıyor zaten
-
pişman olursunuz öyle bi hata yapmayın. interneti kanser eder.
-
Maalesef, çok gec. Geçişi yaptim, bu aksam hattim acilacakmis. Red 25 sinirsiz sosyal tarifesine es/dost indirimi ile 91 Lira odeyecegim. İnsallah cok buyuk bir dert degildir :)
Selam arkadaşlar, vodafone kullanıyorum ve taahhütüm bitti. 1 hafta, 10 güne bir karar vermem gerek. İşin aslı vodafone internetin memnun değilim, hele ki instagram videolarında çok fazla donmalar oluyor. Bu arada İzmir'in göbeğinde yaşıyorum. Turkcell' e mi geçsem dedim biraz pahalı gibi. Turk Telekom gsm internet hızları nasıldır ? En az 20-25 gb internet olmalı, konuşma 100 dk bile olsa yeterli ki konuşmayla işim olmuyor. 150 tl kadar düşünüyorum. Bu fiyat bandında öneriniz var mıdır ? Ve bu arada kamu personeliyim. Teşekkürler.
-
Tekrar selamlar, Turk Telekom sayfasından numara taşıma formu doldurdum ve hemen beni aradılar, şöyle bir teklif sundular; 7-25 yaş arası birinin tc numarasını vermem karşılığında 20+20 GB yani her ay 40 gb internet, sosyal medya sınırsız buna intasgram, facebook, whatsapp ve youtube dahil. 750 dk konuşma ve 500 sms. İlk 3 ay 131 tl, sonraki 9 ay 150 tl diyor. İyi midir ? Asıl merak ettiğim Vodafone a göre internet kalitesi nasıl ?
-
TT Prime Yıldız ise 15 Ağustos'ta kapatıldı o tarifeler. Artık isteseniz de geçilmiyor.
-
Kullandığım prime kat kat 15gb, teklif edilen prime eksper 20gb.
Genel bilgilendirme yapayım dedim.
-
Vodafone faturalıdan herhangi bir şirketin faturasız 10 gb civarı(üstü de olabilir) bir tarifeye geçmek istiyorum. Tavsiyeniz var mı?
Dün taahhütüm bitmişti. MH faturalıdan faturasıza geçiş istiyorum blöfüne karşılık aylık 52 tl.' ye 12 ay taahhütlü, 5gb, 750dk, 250sms FIRSAT 5 ( faturalı ) tarifesi teklif etti. Benim gibi online uygun teklif alamayanlar için bu yol izlenebilir diye yazdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengos07 -- 24 Eylül 2022; 10:38:49 >
Kaç tl ye geldi teklif?
-
Arkadaşlar bu teklifleri Sil Süpür'den mi alıyorsunuz?
bana hiç böyle teklifler gelmiyor. 6 gb tarifeye 50 tl + 29 tl 5 gb ek pakete veriyorum. 11 gb internete 85 tl para veriyorum.
Bana bir tavsiyeniz var mı. bende sil süpür açık değil çünkü.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X