Şimdi Ara

Türk Telekom Bana Göre Kampanyalar (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.520
Cevap
99
Favori
198.949
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Faturasızda cayma bedeli nasıl çıksın ki anlamadım tahhut yok bir şey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prime eksper 20 kullanıyorum yaklaşık 55lira ödüyorum her ay. Yeni teklif prime eksper 25 ve 105lira…

İndirim yaparsa taahhüt yaparım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt

hocam yanlıs yazmısım faturalıyım

• sofistike38 S kullanıcısına yanıt
    Son ay ceza yok ödemezsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AvriL kullanıcısına yanıt

Anladım. O zaman teklife geçince cayma olmaz gene de. 12 ay taahhüt sıfırlanır yeni 12ay başlar.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt

evet hocam su an geçtim teşekkür ederim.

• Prime 15 için 95 TL'lik paketi teklif ilettiler. Reddettim, taahütümün bitmesine 6 gün var. Eğer yeni bir teklif gelmez ise Vodafone'a geçeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raskolinkov -- 19 Eylül 2022; 18:18:33 >
  • AvriL kullanıcısına yanıt

Gelen teklifte gerekli bilgi yazıyor zaten

• Bana gelen teklif böyle ,
    25 gb 67 tl ödüyorum ,tereddütte kaldım
    Türk Telekom Bana Göre Kampanyalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasmus61 -- 20 Eylül 2022; 10:17:46 >
  • raskolinkov kullanıcısına yanıt

pişman olursunuz öyle bi hata yapmayın. interneti kanser eder.

• cream cheese kullanıcısına yanıt

Maalesef, çok gec. Geçişi yaptim, bu aksam hattim acilacakmis. Red 25 sinirsiz sosyal tarifesine es/dost indirimi ile 91 Lira odeyecegim. İnsallah cok buyuk bir dert degildir :)

• Selam arkadaşlar, vodafone kullanıyorum ve taahhütüm bitti. 1 hafta, 10 güne bir karar vermem gerek. İşin aslı vodafone internetin memnun değilim, hele ki instagram videolarında çok fazla donmalar oluyor. Bu arada İzmir'in göbeğinde yaşıyorum. Turkcell' e mi geçsem dedim biraz pahalı gibi. Turk Telekom gsm internet hızları nasıldır ? En az 20-25 gb internet olmalı, konuşma 100 dk bile olsa yeterli ki konuşmayla işim olmuyor. 150 tl kadar düşünüyorum. Bu fiyat bandında öneriniz var mıdır ? Ve bu arada kamu personeliyim. Teşekkürler.

• Tekrar selamlar, Turk Telekom sayfasından numara taşıma formu doldurdum ve hemen beni aradılar, şöyle bir teklif sundular; 7-25 yaş arası birinin tc numarasını vermem karşılığında 20+20 GB yani her ay 40 gb internet, sosyal medya sınırsız buna intasgram, facebook, whatsapp ve youtube dahil. 750 dk konuşma ve 500 sms. İlk 3 ay 131 tl, sonraki 9 ay 150 tl diyor. İyi midir ? Asıl merak ettiğim Vodafone a göre internet kalitesi nasıl ?

• cehili C kullanıcısına yanıt

TT Prime Yıldız ise 15 Ağustos'ta kapatıldı o tarifeler. Artık isteseniz de geçilmiyor.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt

Kullandığım prime kat kat 15gb, teklif edilen prime eksper 20gb.

• cehili C kullanıcısına yanıt

Genel bilgilendirme yapayım dedim.

• Vodafone faturalıdan herhangi bir şirketin faturasız 10 gb civarı(üstü de olabilir) bir tarifeye geçmek istiyorum. Tavsiyeniz var mı?

• Dün taahhütüm bitmişti. MH faturalıdan faturasıza geçiş istiyorum blöfüne karşılık aylık 52 tl.' ye 12 ay taahhütlü, 5gb, 750dk, 250sms FIRSAT 5 ( faturalı ) tarifesi teklif etti. Benim gibi online uygun teklif alamayanlar için bu yol izlenebilir diye yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengos07 -- 24 Eylül 2022; 10:38:49 >
  • Kaç tl ye geldi teklif?

• Arkadaşlar bu teklifleri Sil Süpür'den mi alıyorsunuz?

bana hiç böyle teklifler gelmiyor. 6 gb tarifeye 50 tl + 29 tl 5 gb ek pakete veriyorum. 11 gb internete 85 tl para veriyorum.

Bana bir tavsiyeniz var mı. bende sil süpür açık değil çünkü.

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.