Selamlar, vodafone taahhütüm bitti. Turkcell e baktım biraz pahalı geldi. Benim için youtube sınırsız olmalı, şu paket nasıldır ?; Selfy Yeni Festival 20+ 20GB İnternet + Sınırsız Sosyal Medya + 20GB Sil Süpür'den Hediye +İlk ay 20GB Hediye 750DK 500SMS E-dergi İlk 3 ay 131 TL Sonraki 9 Ay 150 TL |
Türk Telekom Bana Göre Kampanyalar (56. sayfa)
-
-
Vestel kurumsal mağazalardan 9+9 55 tl vergilerle 59 civarı vestelcell faturasız hat var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Büyük iller hariç çoğu yerde yok bu kurumsallar.
-
Benim tahhütüm bu ay bitiyor ama ne teklif geldi ne de arayan soran oldu, ne yapmak lazım?
1000dk 1000sms 20gb 42tl ödüyorum
-
1000 dk 1000 sms 15 gb ben de 26 TL ödüyordum. Geçen ay taahhüt bitti aradım faturasıza çevirin dedim dilerseniz aynı fiyattan 1 sene daha faydalandıralım dediler ben de uzattım 1 sene daha. Tabi bu kesin bir yöntem değil ben de risk alarak blöf yaptım
-
Faturasızda 3 ayım dolduktan sonra uygulamadan gelen teklif 20 GB 1000 dakika 250 sms 85 TL. Sizce teklif nasıl, daha iyi bir teklif gelir mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eğer çoğu interneti Youtube'da harcıyorsanız şöyle bir paket var Teknosacell'de.
www.teknosacell.comSınırsız Youtube İnternet Paketi | TEKNOSACELLhttps://www.teknosacell.com/sinirsiz-youtube-internet-paketi -
1 ay önce aynısını diyince kendilerine 2 GB 500 DK pakete 59 lira çekince sizin olsun tarifeniz dedim.
-
Her müşteri hizmetleri personeli aynı insiyatifi göstermeyebiliyor. Aynı konuşmayı farklı bir personelle yaptığımda "size aynı tarife üzerinden taahhüt verirseniz aynı fiyat üzerinden faydalanabileceğinizi söylemediler mi?" diyerek taahhütümü uzatmıştım.
-
Doğru söylüyorsunuz hocam. 1 dakika arayla birinin önerdiğini diğeri böyle tarifemiz yok diyerek bile reddedebiliyor.
-
Bugün babamı arayıp 44 liraya kulladığı tarifeden 90 liralık tarifeye geçirmişler. Üstelik 2 ayı daha vardı tarife bitimine. Cayma hakkı var mı acaba ?
-
Bana da benzer bir şey yapmışlardı. Tarifemi yeni uzatmıştım. 3 ay sonra aradılar. Taahhüt bitmiş falan yenisini verelim diye kandırdılar telefonda. Nasıl bitmiş yeni yaptırdım dedim. Hayır bitiyor zam gelecek falan dediler. Sonra kontrol ettim daha 9 ayı varmış iptal ettirdim. O kişiden de şikayetçi oldum. Sonu ne oldu bilmiyorum ancak tarife düzeldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Deniycem hocam teşekkürler.
-
Merhaba,
Bu teklifler nasıl geliyor neye göre ayarlıyorlar inanın şaşılacak bir durum. Ben fenercell coşturan 7GB kullanıyordum, 7gb+750 dakika+1000 sms 30 tl civarı bir şeydi. Bugün aradılar 9 kasımda taahhüt bitiyormuş, tarifenin fiyatı 176 tl oluyor dedi. Bana 12 gb+1000 dk+SMS 101 yada 104 TL dedi, kabul etmedim, faturasız yapın dedim kapattım.
Sizin teklif süper ötesi, aceba müşteri hizmetlerini arasanız, size benim şartlarımı sağlarsanız 50 tane müşteri getireceğim deseniz kabul ederler mi ki :) size dua ederiz.
-
20 güne taahhüt bitiyor 15 gb 82 tl diyor :S mecbur kabul edecem piyasaya göre ucuz yine. faturalı.
-
teklif gelmiyor hiç 55 gun falan kaldı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aradığınızda günümüz şartlarında her şeyin fiyatının yükseldiğinden bahsedip tarife fiyatlarına da zam yaptıklarını söylüyorlar önce. Tabi 26 TL ödeyen birisi tutup da birden bire 150 liralık fiyatı kabul etmemeli bana göre.
Ben de geçen senenin taahhütünü devam ettirdiğim için bu fiyattan devam edebiliyorum zaten. Faturalıya yeni geçişlerde bu fiyatı vereceklerini sanmıyorum, son zamanlarda alabilen varsa bilgilendirirse iyi olur.
Ancak şunu net olarak söyleyebilirim; kişiye göre muamele yaptıkları kesin. Herkese sabit bir tavır ya da teklif sunmuyorlar. Mesela ben müşteri temsilcisinin tavrına göre şekillendiriyorum konuşmalarımı. Baktım o sert konuşuyor, tamam kapatalım faturasıza çevirelim o halde diyor ben "ya da şimdilik bekletin birazdan karar verip arayacağım" diyorum ertesi gün bir daha arayıp daha mülayim konuşan birine denk gelirsem genelde onunla finali yapıyorum
-
Teklifler güncellenmiş 15 gb için 87,5 tl diyor yine de fiyat yüksek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben taahhütsüz faturalı kullanıyorum teklifi silmişler bile :) Şu an teklif yok.
-
Mobil uygulamada tam bana gore teklife ilgilenmiyorum tiklayinca "bu hizmetten faturali hat sahibi kullanicilar faydalanablir" yaziyor. faturaliyiz ya lan gardas.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X