Cevaba onay yazıyorsunuz gönderiyorsunuz. |
Türk Telekom Bana Göre Kampanyalar (59. sayfa)
-
-
Belirli tarifeler hariç Aynı tarifeye tekrar kabul etmiyor.
Aşmayan tarifelere kabul ediyor bildiğim
Bide soz yazıp yollamak ücretli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
SOZ yazmak ücretli değil. Gelen mesaj sonrasında ONAY yazmak ve taahhütü başlatmak ücretli.
%35 Indirimli Enfes Prime 25 Tarifesi 75.5 TL + Vergi ne kadar bilmiyorum. Online islemlerden teklif gelmis.
Suanki bunun 15 GB olani, faturam vergiler dahil 57 TL 90 gunum daha var. Geceyim mi sizce ?
-
Geçin hocam, 3 ay sonra bu tarifeleri de bu fiyatlar dan teklif etmezler artık büyük ihtimalle.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar bana uygulamada %35 indirimli enfes prime 40 gb geldi.
Müşteri hizmetleriyle görüştükten sonra müşteriz hizmetleri üzerinden teklifi kabul ettim ama 2 gündür aktif hale gelmedi. Yaptığım şikayet kayıtlırına rağmen ilgilenen olmadı daha önce böyle bir sıkıntı yaşayan ve yol gösterecek biri var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
taahhütüm bitmişti.Müşteri hizmetleri uygun fiyat vermedi.Faturasıza geçmek istiyorum dedim 25 gb 1000 dk vergi dahil 104.5 tl ye verdiler.
Memnun olmayanlar verilen paketlerden faturasıza geçmek istiyorum desin mutlaka
-
Benim taahhutum birkaç güne bitiyor teklif veren yok.Faturasiza gecmek istiyorum desem hangi tarifeye geçicez hepsi cok pahalı?
Tarifem bitmeden 5 ay once sürekli aranıyordum tarife bitiyor yeni tarife verelim diye kızıp sikayet kaydı olusturmustum surekli arandiğim icin simdi son ay gecen hafta aranıldım 15gb 1000 dk 1000 sms 115 tl begenmezsen diger hat tasima kampanyalarina bak diye fircayida yedim arayandan
dün kendim arayip kayit olusturdum faturasiz yada hat tasicam dedim bugun arandim
8 gb 750 dk 250 sms 61 tl
12gb 750 dk 250 sms 71 tl
15 gb 1000 dk 250 sms 76 tl vergiler dahil hepsi
4 gun kalmisti tarifem bitmesine sizde son gune kadar bekleyin ilk teklifi kabul etmeyin
Şikayetvar dan mı yazdiniz hocam?
Hayir dün direk Türk Telekom aradım beni aramalari icin bugunde arandim ama dedigim gibi gecen haftaki arayip verdikleri teklifi kabul etmedim ablamada 128 tl teklif sundular oda kabul etmedi son gune yakin benim gibi arayip teklif isticek bakalim ona ne sunucaklar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gül_ym -- 4 Şubat 2023; 1:40:14 >
baştan belirteyim ttnet internet hızından hiç memnun değilim bu sene değiştirmeyi düşünyorum sözeşmem 2 ay sonra bitiyor ,verdikleri teklif 20gb 1500dk 250sms 115 tl aynı tarife 130-140tl olsa başka operatöre geçerim düşünmeden ama hepsi uçmuş son ana kadar beklicem bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komando57 -- 3 Şubat 2023; 20:8:11 > -
Vestelcell e nasıl geçiliyor? Bayiler mi ilgileniyor?
-
Bugün bimcellden TT faturalıya geçtim. 25+5 GB (sosyal medya)fenercell tarifesine . Aylık 90 TL +9 kusurda bişi var dedi. İlk yıl bu şekilde gelecek yıl +10 TL devam edebilirmiş. Bimcell 12 GB için 105+9 kusur ödeyecektim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberty_15 -- 4 Şubat 2023; 22:5:26 >
Hayırlı olsun hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ilk aradığımda 180 tl lik 20 gb lık paketler verdiler. Faturasız birimine bağlayın faturasıza geçeceğim dedim.başka birisi bağlandı ben memnun değilim faturasıza geçeceğim uygun kampanya çıkmazsa hat değiştireceğim dedim. 2 3 tane tarife önerdiler.Hepsi uygun tarifelerdi.
-
Hocam geçtiğiniz tarife adı nedir, bayiden mi geçiş sağladınız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ana bayilerde oluyor hocam, Fenercell tarifesi. Küçük ilçedeyim mesela buradaki TT ler vermiyor bu tarifeyi.
Selam arkadaşlar dün yenl bir hat aldım.Faturali türk Telekom. kontrol ettiğimde 100 dakika 100 sms 100 MB var bana 1 ay sonra tarife değişikliği yapabilirsiniz dediler.simdi ben tarife değişikliği yapamam mi?yapabilirsek en uygun hangi tarifeye nasıl geçeceğim acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrumud -- 14 Şubat 2023; 7:33:2 >
paketlerde 1 ay tarife değişikliği olmuyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X