< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk Telekom Bana Göre Kampanyalar (61. sayfa)
-
-
Bana da bu teklif geldi ama çok bence taahhüt bitimine 55 gün var
-
-
Artabilir hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bana gelen tarife ücreti de indirim oranı da arttı ama fiyat düştü .
artarsa taahhüt bittikten sonra daha uyguna alırsınız .Bu kadar sorun etmeyin .
-
Taahhütün bitmesine 1 hafta var. Yaptıkları teklif 2000 dakika 12 gb 148 TL bana pahalı geldi. Taahhüt bitiminde taahhütsüz zamlı fiyatlardan fazla kullanmak istemiyorum. Ya hemen numaramı taşırım yada onların son teklifine bakarım. Telekomdan yeni teklif için taahhüt bitiminde onların aramasını mı bekliyoruz yoksa biz mi onları arıyoruz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netfriend -- 17 Mart 2023; 17:26:17 > -
-
Taahhütün bitip yeni fatura dönemine girdiğin gün arıyorsun taahhütüm bittiğini söyleyip uygun teklif varsa istiyorum yoksa hattımı faturasıza geçirin diyorsun uygun teklif veriyorlar .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teklife olumlu yada olumsuz herhangi bir cevap vermemiştim fakat 2 gün sonra uygulamadan kayboldu anlamadım.
-
Kamuya özel 15gb tarifesindeydim. Taahhüt bitimine 21 gün kaldı. Geçen aylarda bir teklif gelmişti tam hatırlamıyorum 130tl filandı reddettim. Şu anda az zaman kalmasına rağmen bana Özel bir teklifleri gözükmüyor. Acaba taahhüt bitince tekrar söz yazıp SMS göndersem fiyat kaç oluyor aynı tarifeden ? Şu anda geçişler kapalı bu tarifeye yada önerileriniz nedir ? Bir senedir vergilerle 54tl ödüyorum aylık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dezenfekte39 -- 18 Mart 2023; 16:46:43 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam aramak için dakika falan kalmıyor, ücretsiz mi müşteri hizmetlerini aramak yoksa 100 dakika falan paket alıp mı aramak gerekir? Benim de taahhütün bitmesine 15 gün kadar kaldı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk gün dakikanızı nasıl biterebiliyorsuz sabah@ kadar konuşsanız bitmez
Dakika nasıl kalmıyor?
Taahhüt bitince de sonraki ay yine dakika vs yüklenir faturalı hat bu.
Kamuya özel 5 GB tarifesindeyim ben vergiler dahil 45TL ödüyorum. Geçtiğimiz ay arayıp 12 GB geçmek istiyorum deyince 112 TL yeni tarife, sizin tarifeleriniz geçişe kapatıldı artık şu anki tarifenizi de uzatamazsiniz dediler de o yüzden sormuştum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Seni olduğun tarifeden çıkartamazlar, taahhütsüz ücretten devam ettirmek zorundalar. Tabi taahhütsüz ücrete istedikleri gibi zam yapabilirler 😀
2 gün öncede bana pttcell (ptt çalışan yakınıyım) 25gb 2000dk 2000sms 93 tl teklif ettiler kabul etmedim.
Aylık en fazla 8gb internet 500dk kullanıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sonuc ne oldu hocam ?
bunu kabul edınce yenı taahhut hemen baslıyor mu yoksa 200 gun sonra mı hemen baslıyorsa ceza falan oluyor mu bır de hemen baslarsa 200 uzerıne 160 gun sonra yanı 5 ay sonra tekrar taahhute ıhtıyac kalıyor dımı
-
Gelen teklifi kabul edince yeni tarifenin tahhütü başlar.
Eskiside son gününe kadar görünür
Cayarsan 2 sinden de cezai bedel çıkar
51TL taahhütsüz fiyat gösteriyor, vergilerle 60'a yaklaşır herhalde. Yine iyi fiyat :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X