Şimdi Ara

Türk Telekom Bana Göre Kampanyalar (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.520
Cevap
99
Favori
198.755
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kaç yıl geçti halen interneti berbat demek. O zaman en kotu taahutsuz 310 kusur liradan devam edecegim duzgun teklif cikana kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prime kullanıp biletix kodu paylaşabilecek var mı ?

• 0555 555 numaradan aranan var mı hiç teklif için?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • faturasız hattımda 200 tl ya yakın bakiyem var bunu nasıl değerlendirebilirim ? paket seçmeme müsade etmiyor

• Mevcutta faturasiz bu üç aylık paketlerden kullanmaktayim ama internet yetmiyor artik. Faturali prime tarifelerinden sinirsiz olana 275 tl ile gecmek mantikli mi acaba ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.

mayıs başı vodafone taahütüm bitiyor, türk telekom'a geçmeyi düşünüyorum. vodafone bağlantısı bayağı bir sorunlu, üzerine yurtdışı paketleri çok pahalı oldu artık.

yeni müşteri için en iyi paket hangisi şu an? 20gb civarı internet yeterli. vodafone red vardı ispark vs yararlanıyorduk, telekom'da bunun karşılığı prime mı? whatsapp paketi de olsa iyi olur.

hat babamın üzerine onu kendi üzerime alacağım, önce alıp sonra geçmek mi mantıklı oluyor? sim'i de e-sim'e çevirmeyi düşünüyorum.

• MuniteD7 kullanıcısına yanıt

Bugün arandım ama online işlemlerde çıkan teklifin aynısı çıktı. Şu an 86 liraya 25gb 1000dk 1000sms tarifem var. Bana 20gb +5gb sosyal medya 1500dk 1000sms önerdiler 150 liraya. İstemiyorum dedim. İşte müthiş teklif şöyle teklif böyle teklif dediler ama düşüneceğim dedim.

Şu an fiyatlar ne alemde, balıklama atlanacak bir teklif midir yoksa bekleyeyim mi ? Zaten sözleşme sürem bugün bitiyormuş onun için aradılar. Geçen sene sözleşme tarihim gelmeden yapmıştım salak gibi. 1 ay eksik kullanmış oldum tarifeyi. :D Fatura kesiminden sonra düşüneceğim yenilemeyi.

Faaturasız hatta geçme blöfünü yapsam mı acaba. 10 senedir faturalıyım son 4-5 senedir prime kullanıyorum.

Şöyle arka sayfalara baktım da az önce. Gelen teklifler ne güzel ya. Bir de bana gelene bak . Onca yıllık faturalıyım bir de. Her sene gıdım gıdım indirim veriyorlar. Prime değilken daha fazla indirim geliyordu vallahi.

Türk Telekom Bana Göre Kampanyalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 8 Nisan 2023; 2:39:2 >

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

Eşimin dün itibari ile taahütü bitti mobil de çıkan tarife kullandığının iki katı para 15gb 2000dk 120tl bana 88tl ye 25gb verince kıllandım açıkçası

faturasız için aradım 150 tl ye 5 mb var dedi yuh 5mb nedir Mh ama size özel bir şeyler yaparız dedi 79tl ye 15gb 1000dk yı bağladık

bence faturasıza geçmeyi denemeden gideyim demeyin

Görüştüğün kişi faturasız geçicem diyince aktarıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killforyou1981 -- 10 Nisan 2023; 2:6:22 >
  • killforyou1981 kullanıcısına yanıt
    Vergiler dahil mi hariç mi hocam?

• First Premolar kullanıcısına yanıt
    turktelekom tarafindan verilen tekliflerde vergi harictir.
    yani teklif + vergi

• Türk Telekom Bana Göre Kampanyalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan G. -- 10 Nisan 2023; 2:37:41 >
  • First Premolar kullanıcısına yanıt

Vergi hariç

• Gökhan G. kullanıcısına yanıt

Taahhütünüzün ortalarında mı geldi teklif

• Teklif nasil arkadaslar? Yanina birde aylik sinirsiz youtube paketi cekersek aylik 310 liraya gelecek. Kabul edilir mi? Şuandaki taahutu bitecek tarifem enfes prime sinirsiz sosyal medya 205 lira.

• Kadir59 kullanıcısına yanıt
    Bu teklif bana değil forumdan bir arkadaşa gelmişti. Mukayesesini sana kalmış :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teklifi direk reddediyorum sagol Türk Telekom Bana Göre Kampanyalar 

• Gökhan G. kullanıcısına yanıt

Hâlâ devam ediyor mu acaba.

Yakında bu teklifi alan veya Mh yi arayarak bu tarifeye geçiş yapan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhankoca01 -- 28 Nisan 2023; 13:34:41 >
  • 25gb + 1500dk = 125

bana da bu sekilde teklif geldi, yuksek gibi fiyati, bi ay sonra bitecek olan tarifeme 66tl oduyorum.

• Tam bana göre teklifi ne zaman gidiyor ekrandan belirli bir süresi var mı ? Taahhüdün bitmesine 20 gün falan var şimdiden gelen teklifi kabul edersem üstüne mi başlatıyor 21 gün yok mu oluyor?

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.