< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk Telekom Bana Göre Kampanyalar (62. sayfa)
-
-
-
Teşekkür ederim. Taahhtüt bitiminde arayıp teklif isterim.
-
Turkcellin hangi kamu tarifesine geçtiniz ?
-
110 TL'ye 16 gb 2100 dk falan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende kamudan geçtim 16 gb Turkcell’e 110 tl ya gerçekten çekmiyordu ne evimde ne işyerimde Türk Telekom geçtim faturasız 24 gb 88 tl memnunum şimdi
Merhabalar
Tam 30 gün önce bugün Turktelekom faturasıza geçiş yaptım. Paket seçimi yapmadım. Faturalı veya faturasız 6gb 750 dk civarında 40 60 TL arası bir tarife paket var mı arkadaşlar...
-
Merhaba, Aralık 2022'de Türk Telekom Enfes Prime 40 a geçtim ama bir üst paket olan Enfes Prime Limitsiz e geçmediğime pişman oldum. Ki o zaman 200 küsürlerdeydi, şimdi geçmeye kalktığımda 360 tl yazıyor. Ama farklı bir operatörden gelene aynı tarife 285 tl. Ona da razıyım ama aradığımda siz geçemezsiniz diyor ! Dedim başka operatöre geçerimi yapabileceğimiz bir şey yok diyor. Başka bir yolu yok mudur ?
-
Hocam peki bu durum örneğin verdikleri teklifleri reddetmemiz durumunda da geçerli mi? Bana ilk 30gb 112 ye geldi reddettim, şimdi 30+10sosyal 125 TL ye teklif gelmiş, bunu da reddetmek istiyorum da sonra 280-300 gibi saçma rakamlara muhtaç ederler mi acaba o kısım bende soru işareti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Son 3 ay kala gelen teklifler genelde yüksek oluyor reddetsen de ellemesen de değişen bir şey olmuyor .Yani belirttiğin kadar fiyat artışı olmaz zaten kimseyi de muhtaç edemezler ....!
-
-
Güzel fiyat hocam. İnternet yeterse değerlendirilir bence
Bu hangi tarife aynı sorunu ben de yaşıyorum Turkcell'den telekoma gececegim
Tarife değil paket Faturasız hatta geçiyorsunuz
Hat açılınca selfy üye olup (7-25 yaş arası Tc ve doğum tarihi ile ) Daha sonra online işlemler uygulamasından paket çıkarsa alabilirsiniz.
-
3 ay kala 10gb 63 tl den 12 gb 120 tl teklif yaptılar . Fiyat çok fazla faturasıza geçicem veya operatör değiştiricem diye ciddi bir sitem ettim kapattım.Bundan sonraki süreçte ne olacak bakalım
Arkadaşlar Türtelekoma geçişimin 35. Günü
Faturasızdayım.
Paket dahi seçmedim
Hoşgeldin paketini 2 defa aldım.
Faturalı veya faturasız bir tarife bakıyorum
6gb yeterli
50 TL civarında paketler.
Normalde Fenercell e geçecektim fakat 3 gb paketi var sadece. 5 gb mi 6 gb mi ne vardı o iptal olmuş...
Lütfen önerilerinizi bekliyorum.
Yoksa Türkcell e geçiş yapacağım.
Vodafonedan geldim türktelekoma
Ayrıca vestelcell e geçiş olur mu. Simkart değişmeden olabiliyor mu?
kamuya özel 15gb tarifesindeydim vergiler hariç 49tl tarifenin fiyatı. 15 gün sonra taahhüt doluyor ve benim kullandığım tarifeye geçişler kapatıldı. şimdi taahhüt bitince tekrar taahhüt versem devam edebiliyor muyum acaba? yada fiyatı arttırıyorlar mı?
-
-
Vodafon senin üzer hocam demedi deme çekimi iyi ama internet rezalet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X