Şimdi Ara

Türk Telekom Bana Göre Kampanyalar (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.520
Cevap
99
Favori
198.755
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenercell taahhüt 1 ay sonra bitecekti. 20 gb +5gb sosyal medya 103 tl.
    Mh yi aradım ilk 12 ay 110 TLye 25 GB +5 gb
    Sonraki 12 ay 120 TL ye teklif sundular kabul ettim. Mobil uygulamada eski tarifemi 155 TL ye sunuyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Telekom Bana Göre Kampanyalar

Bana da bu teklifi verdi pttcell ama turkcelli denemek için kamu tarifesine geçtim. İşyerinde iyi çekmiyordu.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Taahhtüt bitiminde arayıp teklif isterim.

• braveheartgs43 kullanıcısına yanıt

Turkcellin hangi kamu tarifesine geçtiniz ?

• netfriend kullanıcısına yanıt

110 TL'ye 16 gb 2100 dk falan

• braveheartgs43 kullanıcısına yanıt

bende kamudan geçtim 16 gb Turkcell’e 110 tl ya gerçekten çekmiyordu ne evimde ne işyerimde Türk Telekom geçtim faturasız 24 gb 88 tl memnunum şimdi

• Merhabalar
    Tam 30 gün önce bugün Turktelekom faturasıza geçiş yaptım. Paket seçimi yapmadım. Faturalı veya faturasız 6gb 750 dk civarında 40 60 TL arası bir tarife paket var mı arkadaşlar...

• Bana bu geldi. 25gb olanını 100 liraya kullanıyorum. Taahhüt bitmesine 3 ay var. Geçmek mantıklı mı sizce?
    Türk Telekom Bana Göre Kampanyalar

• Merhaba, Aralık 2022'de Türk Telekom Enfes Prime 40 a geçtim ama bir üst paket olan Enfes Prime Limitsiz e geçmediğime pişman oldum. Ki o zaman 200 küsürlerdeydi, şimdi geçmeye kalktığımda 360 tl yazıyor. Ama farklı bir operatörden gelene aynı tarife 285 tl. Ona da razıyım ama aradığımda siz geçemezsiniz diyor ! Dedim başka operatöre geçerimi yapabileceğimiz bir şey yok diyor. Başka bir yolu yok mudur ?

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Hocam peki bu durum örneğin verdikleri teklifleri reddetmemiz durumunda da geçerli mi? Bana ilk 30gb 112 ye geldi reddettim, şimdi 30+10sosyal 125 TL ye teklif gelmiş, bunu da reddetmek istiyorum da sonra 280-300 gibi saçma rakamlara muhtaç ederler mi acaba o kısım bende soru işareti.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kda34 K kullanıcısına yanıt

Son 3 ay kala gelen teklifler genelde yüksek oluyor reddetsen de ellemesen de değişen bir şey olmuyor .Yani belirttiğin kadar fiyat artışı olmaz zaten kimseyi de muhtaç edemezler ....!

• Böyle bir teklif aldım. Pakette sosyal medya sınırsız mıdır, değil midir, hiç bilgi yok. Belki de yoktur, düz 50gb'tır. Acaba değerlendirilmeli mi, bilmiyorum. Mevcut paketim 40gb+sınırsız sosyal 199 lira. Türk Telekom Bana Göre Kampanyalar

Edit: diğer tekliflere kıyasla benimki pek pahalı çıktı. Bakalım, duruma göre operatör değiştiririz. Neresi iyiyse, oraya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XrebeLLiousX -- 23 Mart 2023; 1:27:29 >
  • Lars Mikael Akerfeldt kullanıcısına yanıt
    Güzel fiyat hocam. İnternet yeterse değerlendirilir bence

• Matherson kullanıcısına yanıt
    Bu hangi tarife aynı sorunu ben de yaşıyorum Turkcell'den telekoma gececegim

• Ltgdby L kullanıcısına yanıt

Tarife değil paket Faturasız hatta geçiyorsunuz

Hat açılınca selfy üye olup (7-25 yaş arası Tc ve doğum tarihi ile ) Daha sonra online işlemler uygulamasından paket çıkarsa alabilirsiniz.

• 3 ay kala 10gb 63 tl den 12 gb 120 tl teklif yaptılar . Fiyat çok fazla faturasıza geçicem veya operatör değiştiricem diye ciddi bir sitem ettim kapattım.Bundan sonraki süreçte ne olacak bakalım

• Arkadaşlar Türtelekoma geçişimin 35. Günü
    Faturasızdayım.
    Paket dahi seçmedim
    Hoşgeldin paketini 2 defa aldım.

Faturalı veya faturasız bir tarife bakıyorum
    6gb yeterli
    50 TL civarında paketler.

Normalde Fenercell e geçecektim fakat 3 gb paketi var sadece. 5 gb mi 6 gb mi ne vardı o iptal olmuş...
    Lütfen önerilerinizi bekliyorum.

Yoksa Türkcell e geçiş yapacağım.
    Vodafonedan geldim türktelekoma

Ayrıca vestelcell e geçiş olur mu. Simkart değişmeden olabiliyor mu?

• kamuya özel 15gb tarifesindeydim vergiler hariç 49tl tarifenin fiyatı. 15 gün sonra taahhüt doluyor ve benim kullandığım tarifeye geçişler kapatıldı. şimdi taahhüt bitince tekrar taahhüt versem devam edebiliyor muyum acaba? yada fiyatı arttırıyorlar mı?

• Enfes Prime Limitsiz Sosyal Medya 40gb+Sınırsız 195 liraya kullaniyorum. Gelen teklife bak şaka gibi. Ustelik Sınırsız da değil. Düzgün teklif gelmezse vodafone red sinirsiza gecsem internet hizi adam olmusmudur acaba
    Türk Telekom Bana Göre Kampanyalar

• Kadir59 kullanıcısına yanıt

Vodafon senin üzer hocam demedi deme çekimi iyi ama internet rezalet

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.