Merhaba Dostlar babamın üzerine olan hattımı yeni sosyal tarifesine geçirmek için türk telekoma taşıdım. Babama hattın üzerinde hicbir işlem yapmamasıve bayiye faturalı yapması konusunda uyardım. Bugün hat elime geldi. Hattı açtığımda bayi tarafından mobil öğrenci faturasız tarifesinin hattına tanımlandığını gördüm. Müşteri hizmetlerini aradım ve faturalı olup yeni sosyal tarifesine geçmek istediğimi söyledim. Müşteri hizmetleri hattınız Faturalıya 1 ay sonra geçecek ve geçseniz bile numaraniz taşınan hat statüsünden CIKACAGI için kampanyadan yararlanamayacaksınız dedi. Nasıl bir yol izleyebilirim? Sırf bu tarife için bu rezil operatöre geçmiştim oysa. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk Telekom Bayisinin Isbilmezligi
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
tuketici.btk.gov.tr adresine yazar mısınız?
-
İşlemi yaparken babanızın yanında değil miydiniz ?
evrakı imzalarken okuyup tarife seçeneğini sorup imzalamadınız mı ?
madem bu tarifeye geçme niyetiniz vardı online başvuru yaparak yapsaydınız ya hem indirimli de kullanırdınız .
twitter destekten durumu anlatın yardımcı olurlar .
-
Hocam ben şehir dışında okuyorum babama da durumu gayet iyi anlattım. Babam da bilgili bir insandır.
Çünkü telekominasyon şirketlerinin ülkedeki en iğrenç kurumlar olduğunu bildiğimden böyle caklalliklar yapacağını tahmin etmek güç değil.
Dipnot: Ben online başvuru yapmıştım ama hat sahibi babam olduğu için onu aradılar ve babam bu işlemleri çok yaptığını ve ilk kez bu kadar çok soru sorduklarını söyleyip yapmamıştı başvuruyu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi decolo65 -- 6 Ekim 2021; 15:33:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geri Dönüş hızlı oluyor mu hocam?
Adamlar çakallık için faturalıya taşıyorlar . Öyle olsa direk faturalıya geçiş yaparlardı.
yeni Faturalı hat için prim alıyorlar .
Bence Babanızın yaşından dolayı selfy olamaz kullanamaz diye taşımadılar .
işlemi iptal edip yeniden tanımlamaları lazım o zaman olur .
-
Işlem iptal ettirmek çok zahmetli oluyor diye duydum hocam
İmzaladığınız sözleşmede doğru tarife yazıyorsa mecbür yaparlar .
Ama Diğer türlü temsilci seni aradığında ikna kabileyetine bağlı .
zahmetli falan ama işini görmek için yapmaları lazım
Ha yapmıyorlarsa hattını bugün taşı diğer operatöre sonra tekrar selfy ye taşı .
-
1 ay sonra faturasızdan geçerseniz 74 TL'den kullanırsınız. Yeğenimi bizzat ben geçirdim selfy faturasız kullanırken geçirerek.Hat babanizin üstüne oldugu icin işiniz zor,30 günlük uygun paketle idare edin. Bir yanlış anlama var,yoksa bayii faturalıya numara taşıma fırsatını kaçırmazdı. Emaile sözleşme ve numara taşıma belgelerini isteyin bu arada. Edevlette de olabilir bu belgeler bakmadım hiç. İnceleyin,formda faturasız yazıyorsa ve imzalandıysa düzeltilmesi çok zor. Formda faturalı yazıyorsa hata personeldeyse BTK'ya gerek kalmadan magduriyeti gidermeye calisiyorlar.
3 ay dolmadan degistiremiyorsun diye biliyorum hocam
Hocam araştırdığım kadarıyla 94 tl diyor taahhütlü.
Siz de rica etsem bir bakar mısınız?
Yanlış biliyorsun değiştirebilirsin
Web sitesinden araştırırsan 94 TL anlarsın. Yıllardır Turk Telekom Mobil web sitesi gibi site görmedim GSM Operatörler arasında. Bir linkteki bilgi diğeriyle çelişir. 5 yıl önce bitmiş kampanyayı yeni kampanya gibi kampanyalar menüsünde gösterirler.
Faturasızdan bayiye giderek geçtiğinizde size verdigim linkteki yazımdaki kampanyaya katılım SMS'lerini uyguladiginizda aylık 74 TL taahhut ile kullanırsınız. Taahhutten önce mutlaka kampanyaya katilim saglayin selfy olup Selfy Yeni Sosyal yazıp 4545 e göndererek.
Kampanyaya kaydınız yapilmistir mesajindan sonra taahhut yapin.
Taahhüt mesajını atmadan önce Eğer taahhüt yaparsanız aylık ne kadar ücret odeyeceginizi gösteren bir mesaj geliyor mu?
Bu arada çok sağolun hocam
-
Google inanacaksan buraya niye soruyorsun ben sana olurunu yazdım kendin tecrübe et gör
Ahahahhahahahhh burasi turkiye ewlat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 7 Ekim 2021; 3:51:31 >
Allah bayi çalışanlarına müşteri hizmetleri çalışanlarına sabır versin, nasıl vakalar ile uğraşıyor bu insanciklar asgari ücret ile bir kez daha anladık…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- pttcell cayma bedeli sorgulama
- sim kart seri numarasından telefon numarası öğrenme
- şok cell
- yıldızlı günler
- operatör değişikliği sonrası whatsapp
- özel numara bulma
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- vodafone mobil imza
- iphone servis yok hatası
- türk telekom internet çekmiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X