Şimdi Ara

Türk Telekom bizi mi kandırıyo ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
34.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. ayiniza ozel 30 gun gecerli 1GB internet hediye! Faydalanmak icin 5 gun icinde EVET yazip 2019'a gonderin. Avea tanitim iptali icin IPT yazip 7672ye gonder.

Gibi bi msj aldım Evet yazıp 2019 a gönderince internet felan gelmiyor benimle birlikte 1-2arkadaşıma daha geldi ancak internet gelmedi.TT bizimi trollüyo ?

• Cevabı gelir
    Biraz bekleyin
    TT Sistemi,kaplumbağa hızıyla işliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklicez mecburen ancak 2saat e yakın oldu cevap gelmedi bu yüzden konu açtım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana 1 aydır gelecek..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. ayiniza ozel 30 gun gecerli 1GB internet hediye! Faydalanmak icin 5 gun icinde EVET yazip 2017ye gonderin. Avea tanitim iptali icin IPT yazip 7672ye gonder.

Gibi bi msj daha geldi bizi trollüyor TT.

• FinalFantassy kullanıcısına yanıt
    Benim diğer hattına 3.aya özel dedi gönderdim sms i 1 gb hediye int. Geldi..

Daha önce izin verdiysen veri işlemeye bu yüzden sana gelmemiştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Bugün bana 3 kez geldi:
    1.si
    2. ayiniza ozel 30 gun gecerli 1GB internet hediye! Faydalanmak icin 5 gun icinde EVET yazip 2019'a gonderin. Avea tanitim iptali icin IPT yazip 7672ye gonder.
    Evet yazıp yolladım 2.si geldi:
    3. ayiniza ozel 30 gun gecerli 1GB internet hediye! Faydalanmak icin 5 gun icinde EVET yazip 5157ye gonderin.Avea tanitim iptali icin IPT yazip 7672ye gonder.
    Bunada Evet yazip yolladım
    Daha sonra 3.su geldi
    1. ayiniza ozel 30 gun gecerli 1GB internet hediye! Faydalanmak icin 5 gun icinde EVET yazip 2017ye gonderin. Avea tanitim iptali icin IPT yazip 7672ye gonder.
    Bunada bisi yazmadım

• Ben cevapladım ancak herhangi birşey olmadı.

• 1881-1938 kullanıcısına yanıt
    Tam anlaymadım hocam biraz açarmısın ?

• Aynı şekilde kardeşim bu sırayla bana da geldi , hepsini cevapladım ancak , bi hediye gelmedi , dediğim gibi TT bizi trollüyor anlaşılan.

• quote:

Orijinalden alıntı: FinalFantassy

Aynı şekilde kardeşim bu sırayla bana da geldi , hepsini cevapladım ancak , bi hediye gelmedi , dediğim gibi TT bizi trollüyor anlaşılan.
    beyler avea buga girdi banada böyle 4 mesaj geldi dördünede şimdi yeniden mesaj atayım dedim 1 aylık 4 gb bedava internet paketi verdi nasıl oldu anlamadım ama çok iyi oldu
  • Bana da önce 1 aylık dedi cevapladım sonra 2.ayınıza özel dedi cevapladım. Sonra 1.haftanıza özel dedi cevapladım sonra yine 1.ayınıza özel dedi. Yine cevapladım birkaç saat sonra 1gb geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Türk_o

Bana da önce 1 aylık dedi cevapladım sonra 2.ayınıza özel dedi cevapladım. Sonra 1.haftanıza özel dedi cevapladım sonra yine 1.ayınıza özel dedi. Yine cevapladım birkaç saat sonra 1gb geldi
    veri iznini de otomatikman vermiş oluyorsun. Numaranı sağa sola paylaşıyorlar dikakt edin böyle beleş kampanyalara
  • NextMan-- kullanıcısına yanıt
    Yorumu okuyunca bende attım 3gb de bana geldi sağol dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: FinalFantassy

Yorumu okuyunca bende attım 3gb de bana geldi sağol dostum.

6 gb oldu hala gönderiyor.
    düzenleme: 7 gb oldu [simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk_o -- 15 Mayıs 2016; 17:46:04 >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana 2gb hediye geldi. Mesaj gondermedim.

Ucretsiz Bana Ozel Paket! 30 gun gecerli yurt ici her yone 100DK konusma ve 2GB cepten internet iceren Bana Ozel Paket'den ucretsiz yararlanmak icin 7 gun icinde EVET yazip 1316'ya gonderebilirsiniz. TT Mobil tanitim iptali icin IPT yazip 7672ye gonderin. B001

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 24 Ekim 2018; 20:0:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boombip

Bana 2gb hediye geldi. Mesaj gondermedim.

Ucretsiz Bana Ozel Paket! 30 gun gecerli yurt ici her yone 100DK konusma ve 2GB cepten internet iceren Bana Ozel Paket'den ucretsiz yararlanmak icin 7 gun icinde EVET yazip 1316'ya gonderebilirsiniz. TT Mobil tanitim iptali icin IPT yazip 7672ye gonderin. B001
    Bu mesaj banada geldi..ama gondermedim..bana ozel paket ne demek? Tarifem degisir diye tirstim gondrmedim

• Geldi mi hocam internet. Merak ettim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.