Şimdi Ara

Türk Telekom'dan hizmet kesintisiyle ilgili yeni açıklama: Normale döndük (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
17.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah belanızı versin birde dalga geçiyorlar normale dönmüş. Ulan hala müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum sabahtan beri müzik dinletiyorsunuz reziller bir bağlansam güzel dileklerimi iletecem size.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0EF48BDE1

bu mesaj silindi
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 17:57:35 >
  • Antalyada tekrar hat gidip gidip geliyor bağlanmıyor arama yapılmıyor internete girilmiyor.

• Vodafone nasıldı? Kapanma oldu mu? Hangisi en sağlamsa ona geçeyim. TT seçimim pişmanlık oldu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • akşam 12 de işten eve döndüm eşimin hattı gece 2 de çalışmaya başladı 12 saat sonra teşekkürler telekom :D:DD

• İlk işim iptal edip başka yere geçmek olacak !! Olmaz olsun böyle operatör acil durumlarda irtibat halinde olamayacaksam ne yapayım ben seni..Hatta toplu halde bir iptal furyası olur umarım.

• quote:

“Teknoloji ekibimizin titiz çalışmaları sonucu abonelerimiz normal hizmetlerini almaya başladılar. Sorun sadece mobil iletişimi olumsuz etkilemiş olup sabit ses, geniş bant ve fiber altyapı hizmetlerimizde bir sorun oluşmamıştır.

Tam 10 saat 30 dakika iletişim kuramadık kimseyle. Deprem bölgesinde de değiliz Eskişehir'deyim ben. Ankaradaki Konyadaki arkadaşlarım da o saate kadar bağlanamadı ağa.

Bu bir aksaklık değil ACİZLİKtir bu kadar açık ve net. Aksaklık denilen şey yarım saat 1 saat olur. Bir anda oluşan yoğunluktan dolayı ne olursa olsun sistemler kitlenebilir ama sonrası için bir kriz yönetimi olmalı ve hemen b planı devreye sokulmalıdır. 10 buçuk saaat ne yahu....

Bir de şu millet vekili tariflerini merak ettim. Acaba onların hatları açık mıydı ?

• Normali de kotu

• Aklı olan telekomdan koşarak kaçar

• Onlar paralarını almaya devam etsinler ama sabır ve hoşgörü gösteren mağdur vatandaş olsun. Oh ne güzel

• Bu ay fatura ödemek istemiyorum. Acil durum da işe yaramayacaksan ne diye para ödüyoruz aylık anam babam.

• Bu gün (27 Eylül) bile hala hizmet veremiyor. Ben arama yapamıyorum arayan da ulaşamıyor. Bu denli depremde böyle oluyor ise 7 şiddetindeki i düşünemiyorum bile

• 11 saat sonra açıldı telefonum. Harbiden çok titiz çalışmış ekipleri. Tebrik mi edeyim küfür mü edeyim bilemedim?

• 1-2 hafta önce tt deydım. Vodafone geçtim. Depremde sorun yaşamadım , arama ilk an yapamasam da internet hep vardi. Muhtemelen ilk an çok yüklenildi ama akabinde hemen kendine geldi. TTde kalsaymisim baya cile cekecekmisim arkadaslardan ve sizlerden edindigim bilgi bu yonde.

• Gscarbon G kullanıcısına yanıt
    Ya 7 siddetinde deprem yaşasan telefon aklına gelir mi merak ediyorum

• Zahmet olmuş.

• Rezil oldugunu bilerek gecmistim fakat insanın en korkulu anında bunları yasatması, altyapısı en kötü operatör oldugunu kanitladi.

• milleti yolmak için bin bir türlü tilkilik yapan operatörler bu tilkiliği altyapı çalışmalarına ayırsaydı keşke.

• murdocklawless kullanıcısına yanıt
    Ben de Vodafoneda sorun yaşamadım hiç. Arayamadığım Kişiler diğer operatörlerden olanlardı.

• tt yine mi gitti ulaşamıyorum kimseye?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.