Şimdi Ara

Türk Telekom'dan hizmet kesintisiyle ilgili yeni açıklama: Normale döndük (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
17.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Taahütlü olarak 1. ayı doldurursanız indirim bedeli yansıtabiliyorlar. Bu tarifenin baz fiyatı 55TL indirim tutarı 20tl. Dolayısıyla 1. ayı doldurup başka operatöre geçerseniz 20tl ödersiniz, şuan geçerseniz ödemezsiniz. Herhangi bir olumsuz durumda bayideki kişilere fazla güvenmeyin. Sonuçta resmi geçerliliği olan bir kayıt ortamı yok. Müşteri hizmetleriyle görüştüğünüzde verilen bilgi ve konuşma kayıt edildiği için delil niteliği taşır.
  • Tüm iletişim sisteminin İstanbula kurulmasının sonucudur. Ankara gibi deprem riskinin az olduğu bir ilde kurulsa altyapı büyük ihtimal İstanbul dahil hiçbir ilde kesinti olmazdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deprem istanbul da olmuş bir de yıkıcı bir deprem değil ta kars ta hakkaride edirne de muğla da şebeke yok. Sıvazlama zamanı şimdi. Milli servetimiz le kurulan TürkTelekom u özelleştiren ve bu duruma gelmesini sağlayan AKP den hiçbir açıklama yok. Asıl sorumlu AKP dir. Bir devlet kurumu anca bu kadar yıpratılabilirdi.

• ....Japonya’da depremde bütün GSM şebekeleri 171 diye tek bir numaraya dönüşür ve Japonlar kuyruğa girip ararlar. 1’e basıp kendi numaralarını yazar ve iyi oldukları mesajını bırakırlar. Onu merak eden ailesi de yine 171’i arayıp bu kez 2 ye basar numarayı girer ve o kişinin bıraktığı mesajı dinlerler....

Böyle bir sistemin kesinlikle Türkiye'ye de gelmesi lazım...

• Laazzz kullanıcısına yanıt
    Bu ayın 13 ünde tahahhüt vermiştim. İlk ayın faturası çıkmadı geçen ayınkini ödedim zaten.

• Telekom tırışkadan bir gsm operatörüdür.Bundan 1 sene evvel 15 senedir değiştirmediğim telefon numaramı bilgim,talebim,iznim dışında değiştirdi.Savcılığa verdim.Hatasını kabul etti.Numara değiştirme ücretini 20 tl.olarak iade etti.Ama benim asıl talebim olan eski telefon numaramı bana geri tahsis etmedi.Yani eski telefon numaramı buharlaştırdı.Duyurulur.

• Yalan. Hala sms dk internet kullanılamıyor.

• Haram zıkkım olsun o vergiler. Sallantıda iş görmeyen operatörler, yıkım olsa demekki 1 ay iletişim sağlatamayacaklar bize

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu benim hala hücresel bağlantım gelmedi. Şaka mı yapıyorsunuz? Emin olmak için dört farklı telefona hattımı taktım. Kimseye ulaşamıyorum. Hala hattı gelmeyen var mı?

• 2 hattım var, iptal etmeyeceğim.

İnanıyorum ki birgün biryerlerde ihtiyacım olacak.

• interwap kullanıcısına yanıt
    tsunami ihtimalinden deniz kyısı riskli olmaz mı?

• zaytung.com
    Zaytung - Türk Telekom'dan Sert Açıklama: ''Şu telefonu bi bırakın artık ya! Yüz yüze sohbet etmeyi unuttuk!''
    http://zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=365141

• Yeminle ayni karikaturu arıyordum. Bulsam ben atacaktim 😄😄😄😄

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cotyora6666 C kullanıcısına yanıt
    Erzincandaki arkadaşım Telekom kullanıyormuş o da hattının bugün 12.30da geldiğini söyledi.
    Beyefendiler İnternet hediye ediyor, olur da İnternet çekerse göçük altında ailemizle görüntülü görüşelim diye heralde...

• Bugün turkcell 'i soruşturdum internet kullanabileceğim tarifeler 54 liradan başlıyor Biri pahalı biri çekmez. Ne berbat hal bu ya.

Yalnız turkcell ve vodafone bayileri doluydu hep, çoğu kişi internetle alakası olmadığı için direkt konuşma tarifesi falan yapıştırıp geçiyordu.
  • Çok şükür.

• Arkadaşlar dün gönderdiğim smslerin hiç biri arkadaşlara ulaşmamış Türk Telekomda. Allah korusun enkaz altında kalınca SMS attım birileri gelir diye beklemeyin. İnşallah acil arama 112-155 vs vs ulaşabilirsiniz. TURKTEKEKOM abonesi olarak bu durum beni gerçekten çok korkuttu. 9 saat boyunca telefon arama yapmadı 5 saate yakın sinyal yoktu

• DokuzKuyrukluTilki kullanıcısına yanıt
    Bir arkadaşın mesajı aynen yazıyorum:

Orijinalden alıntı: agent1453

Siz bilirsiniz,deprem günü acil birisinden no istemek için aradım,saatlerce ulaşım olmadı,işimi halledemedim,vodafone geçince'de aynı şekilde olay tekrar ederse yine aynı durum olabilir.

Alıntıları Göster

Ya ilk an hepsi çöktü. Ona lafım yok benim.

Saat 2 de deprem oldu. Diğer operatörler saat 5te falan rahatça çalışırken tt ertesi günün sabahına kadar çalışmadı.

bu yorum hakkında ne dersiniz?
  • Benim aldığım zaman Hepsiburada gibi sitelerde 4500 liraydı 64gblik versiyonu İzmir Optimum mağazasından aldım 4800e şuan 3700 olması aynı sitede üzdü ama çok temiz paranın hakkını veriyor

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.