Şimdi Ara

Türk Telekom'dan hizmet kesintisiyle ilgili yeni açıklama: Normale döndük (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
17.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucuz etin yahnisi işte. 8gb internete 27 lira veriyoruz diye seviniyoruz ama dün 11 saat bizi mağdur etti.

Turkcell ya da vodafone da tarife arayacağım bakim bütçeyi zorlamayacak internetli bir şey bulursam geçeceğim. Sözleşmeyi yapalı daha 3 ay falan oldu cezamı sorgulattım 45 lira diyor.
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Vodafone kullanıyorum. Vodafone'da da dün saat 22:00 civarında hâlâ arama yapılamıyordu.

Bölge bölge sanırım farklılıklar var ama toplamda bütün operatörlerin durumu bir birinden berbat gözüküyor. Al birini, vur birine durumu ne yazıkki
  • sabahdan beri işyerimde türk telekom hattım çekmiyor. işin garipi sinyal full. internet var. arama yapamıyorum. beni arayanlara telefon ya meşgul çalıyor yada aramadan kapanıyor

yer ankara 2.osb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balci1987 -- 27 Eylül 2019; 14:32:43 >
  • Türk Telekom da halen sıkıntı devam ediyor. Bazen ful çekiyor bazen birden kesiliyor şebeke 😠

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rezil herifler saat 4 den 12 ye kadar internet yoktu hem de istanbul da değil adıyaman da adıyaman. zorla küfür ettirecekler. sanki 9 büyüklüğünde deprem oldu bu ne rezillik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hala şebeke yok. Neresi normale döndü. Şebeke gözüküyor ama çekmiyor, arama yapmıyor, arama gelmiyor. Ne halta yarar..
    Türk Telekom'dan hizmet kesintisiyle ilgili yeni açıklama: Normale döndük
  • bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 17:57:38 >
  • Turkcell'in bol internetli uygun fiyatlı faturalı paketleri var mı?

• Gitti gene hat yok. arıyorum dıt dıt dıt pat. whatsup dan görüştüm.
  • Laazzz kullanıcısına yanıt
    444 1 444 ü arayın.

• Telekom denen kurumun önüne Türk koyup da, Türk'lüğe hakaret etmeyin lütfen. Kendilerine bundan sonra Arap Telekom denilmeli. Nasılsa araplara bizden daha fazla hizmet veriyorlar.
  • Casey_ kullanıcısına yanıt
    Bak bu komikti :):):)
  • Casey_ kullanıcısına yanıt
    Fark etmiyor nereyi ararsanız arayın çalışmıyor.
  • Türk Telekom'dan tüm kullanıcılara 10 GB internet

ürk Telekom, İstanbul'da dün yaşanan depremin ardından yaşanan iletişim sorununun ardından tüm mobil abonelerine 2 ay boyunca aylık 5 GB, toplam 10 GB mobil internet tanımlanacağını duyurdu.
    Mynet Trend
    Türk Telekom'dan tüm kullanıcılara 10 GB internet
    https://www.mynet.com/turk-telekom-dan-tum-kullanicilara-10-gb-internet-190101182895

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 27 Eylül 2019; 15:22:5 >

• özür Babından herkese 2ay 5er gb Vereceklermiş.
    https://medya.turktelekom.com.tr/mobil-abonelere-internet-2-ay-5gb-10gb/

Türk Telekom'dan hizmet kesintisiyle ilgili yeni açıklama: Normale döndük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xkanax -- 27 Eylül 2019; 15:24:39 >

• emreagacli kullanıcısına yanıt
    Benim hatta çekmiyordu aradım ulaştım o yüzden

• Laazzz kullanıcısına yanıt
    Hocam bende geçen hafta tahahhüt verdim şimdi sorguladım ceza 0 yazıyor. Turkcelle geçme niyetim var

• İzmir de arama yapınca internet de gidiyor .İnternet gelince arama yapmayin net ile idare edin komedi kaç saat oldu normale dönen birşey yok

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.